Mijn lijst met blogs

woensdag 2 mei 2018

Tag met hindernissen

Eindelijk de tag voor april voor Kimya verpakkingen ( facebook) is klaar. Op een één of andere manier wilde het niet vlotten. Er moest 1 bedel, 2 kantjes en 3 dies op. Er lag al lang desigpapier en een plaatje klaar. Maar net niet de juiste kleur roze, twee kleine repen kon ik vinden. Naar mijn idee moest dat er bij om het niet te somber te maken. Maar we wat creativiteit zie je het niet. 2 stukjes tegen elkaar om daarop het plaatje te matten lukte. Evenals de bloem, die heb ik in 2 gedeeltes gestanst.Mijn moeder noemde dat soort dingen altijd smokkelen. Doen jullie dat ook? En zo komt er overal wel een oplossing voor. Kaart klaar, foto maken en ik zie dat ik een stans te veel heb gebruikt. Nu kan ik wel een stukje papier met stempel over congrats plakken, maar dat doe ik niet meer. Gewoon zo laten. Als ik een bestemming heb, zet ik er nog een getal op voor een jubileum trouwdag.
De controle in het ziekenhuis was goed, een lieve aardige chirurg die zei: elk kind komt wel van zijn speen af, al denk je op dit moment dat het nooooit gaat lukken. En zo is het maar net. Straks naar buiten, overkapping opruimen en schoonmaken. Genieten van het zonnetje in onze nieuwe relax tuin stoelen. Ons verjaardags cadeautje. En straks mee op vakantie.
Tot morgen.
Groetjes, Nelleke 

11 opmerkingen:

 1. Hele mooie tag, Nelleke! Dat “smokkelen” ken ik wel, heel fijn als het lukt :-)
  En fijn dat er een meevoelende dokter was.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, met hindernissen maar verder prachtig hoor! Mooie romantische kleuren. Smokkelen, ja dat ken ik. Zei mijn moeder ook altijd, misschien nog wel..
  Mooi gezegde van de chirurg. Zo is het maar net. Het ene kind is sneller dan het andere....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie tag Nelleke!
  Een fijne vakantie, geniet ervan!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondanks de hindernissen is het toch een heel mooi label geworden Nelleke!
  Denk dat we allemaal wel is smokkelen..ik tenminste wel zeker als mijn papier bijna op is en ik het toch nog voor iets wil gebruiken.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar, juist dat stukje wat goed past qua kleur, is meestal net te klein. Ik smokkel ook wat af
  Mooie tag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie romantische tag, ja smokkelen met papier doe ik ook wel eens.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele mooie tag Nelleke. En om even terug te komen op je vraag over de kanjerpost. Je kan zelf aangeven hoe vaak je een kaart wil versturen en je ontvangt ook een verjaardagslijst daar mag je dan zelf iemand uit pikken dit je een kaartje stuurt.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Soms heb je van die projectjes die niet in 1 keer lukken. Maar het is uiteindelijk een hele mooie tag geworden met creatieve oplossingen.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie tag Nelleke! Sommige projecten duren inderdaad wel eens wat langer en het zit ook niet altijd mee. Ik moet geregeld smokkelen hoor, ik noem het altijd maar creatief zijn ;-). Mooi verjaardagscadeautje, kun je de komende dagen mooi uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig! Dat smokkelen doen we allemaal denk ik wel eens!
  groetjes,
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beautiful image the building You chose well for the theme.
  Your blog is very nice,Thanks for sharing good blog.
  คาสิโน

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief