Mijn lijst met blogs

dinsdag 24 juli 2018

Liften in de zomer 3

Marfien lift weer verder, ik ook. Nu een lift uit 2012.. Daar heb ik indertijd aan mee gedaan. Ik was een half jaar daarvoor mijn blog gestart en had net mijn eerste trouvaille en mallen  waar ik superblij mee was. Daar kon je nog niet zoveel mee, omdat ik nog zo weinig stansen had. Het kaartje koste mij toen veel moeite om mee te doen. Die tijd doorgebladerd en dan pas zie je het verschil. Klik https://goo.gl/images/AwcQVS
Het nu eenvoudig gehouden en geen borduurwerk erop. Ik dacht dat ik geen geschikt band had, die vond ik toen het kaartje klaar was. Daarom een zigzagrand gebruikt. Eens kijken of ik deze uitdaging voor een kerstkaart kan gebruiken. Ideaal voor kleine stukjes papier.  Het lukt nog steeds om uit de vakantie bakken de kaartjes te maken, al wordt volgende week een moeilijke omdat ik geen stempels bij mij heb. Tot morgen voor het KKT.
Groetjes, Nelleke 

8 opmerkingen:

 1. Leuk dat je ook nog even "het oudje" laat zien. Wat denken we nu anders hè? Maar hij voldoet nog steeds aan de opdracht en het is met je eigen uitdaging toch weer gelukt. De tip voor kerstkaarten neem ik mee, deze schets kan prima voor restjes.
  Mooi papier, vrolijke kaart. Wat het stempelen betreft: ik heb dat ooit eens met bramen gedaan, gaf een heel apart effect. Je papier moet daarna even drogen maar dat is op dit moment geen probleem ;-)
  Fijn dat je weer meedoet . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan! De mijne zie je vrijdag!
  Ook je oudjes zijn leuk. Net patchwork! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke lift Nelleke! Je eerdere uitwerkingen mogen er trouwens ook zijn hoor. Je kunt je bijna niet meer voorstellen om zonder stansmachine te werken hè, daar boffen we best mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nelleke,
  Deze gelifte kaart is erg leuk geworden. En ik heb ook even een blik in het verleden geworpen... wat leuk die groene kaartjes, het is zijn net schilderijtjes.

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart Nelleke
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook jouw kaart is een leuke lift Nelleke. Frisse kleurtjes en dat zigzag band maakt het lekker speels.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel toffe liftkaart, maar je vorige mogen er ook best zijn vind ik!
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk zeg! Mooie uitdaging voor je zelf om dat bakje te gebruiken. Wordt het nu al leger?? Geniet van je vakantie. Dit is echt ongekend...

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief