Mijn lijst met blogs

zaterdag 7 december 2019

Gastdesigner bij Cheerfull sketches.

Eind oktober won ik met een kerstkaartje bij Cheerfullsketches. Of ik gastdesigner wilde zijn. Natuurlijk wil ik dat doen en ik kreeg de sketch en digi gestuurd.
Bij het zien van de digi moest ik mij wel achter de oren krabben, ik ben namelijk helemaal geen kleurder. Dit is ook het 4e probeersel dat enigszins naar mijn zin was. Eerst met potloden daarna met alcohol markers van de Action.  Voor het gezichtje had ik niet helemaal de kleur, maar kan er mee door. Gisteren vond ik bij de Action markers met een betere kleur voor de huid en die verdween dus in mijn mandje. Nu zie ik dat ik het beertje nog wat bij moet werken. Och en ik zie nu net dat de pinguïn nog een oranje snavel mag hebben. :-)
Of de digi met kerst te maken heeft weet ik niet, voor deze kaart ga ik er vanuit dat het ballonnen zijn, en daarom heb ik er een verjaardagskaartje gemaakt. Werken met een sketch vind ik fijn en toen ik het papier had gevonden en de doily was de kaart eigenlijk zo klaar. Nog een paar feestelijke ballonnen, congrats en sequens erop.
Uiteindelijk toch wel blij met het resultaat. Bij Cheerfull sketches zijn de andere creaties van de gastdesigners te vinden.
Regelmatig zie ik oproepen voor kanjers voorbij komen. Al een tijdje denk ik erover om hieraan mee te doen. Tot ik de Jemima nieuwsbrief kreeg. Vrienden van ons zijn een paar maanden in deze instelling voor Arabische kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking in Beit Jala (bij Bethlehem) geweest. In de nieuwsbrief staan de verjaardagen van de kinderen met oproep om een kaartje te sturen. Ik wil proberen om dit een jaar te gaan doen. Dit kaartje is hiervoor bestemd.
Een fijne zaterdag. We gaan rustig de dag beginnen, en middags een verjaardag. Gewoon zin in het weekeind.
Groet, Nelleke

10 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
wat een leuke kaart! Grappig dat je nu ziet dat de snavel van de pinguïn nog moet..Leuk dat je gastdesigner mocht zijn ;-)
En misschien kunnen we de volgende keer toch weer eens gaan kleuren, om te oefenen..
Je kunt trouwens ook bij Mijn Hobbyhonk meedoen. Daar wordt een kinderkaart gevraagd!
Geniet van je vrije weekend! Ik ga even slapen en ben dan ook de rest van het weekend vrij...

Elle-Jeanne zei

Leuke kaart.Fijn om gastdesigner te mogen zijn.
Geniet van je weekend.
Groetjes Elle-jeanne

Irene zei

Het ziet er best goed uit Nelleke en ook bij inkleuren is het: oefening baart kunst...Ik doe het dolgraag dus iets voor tzt aan de kletsektafel?? Ik denk dat het kerstballen zijn maar jouw verjaardagsballonidee is nét zó leuk!
Goed weekend XxIrene

Crealientje zei

Je gast designer kaartje ziet er leuk en vrolijk uit.
Het kleuren is ook goed gelukt hoor!
Ik vind dat ook niet makkelijk:)
Veel plezier vandaag en goed weekend verder, liefs Crealientje.

Caroline zei

Jouw kaartje als GD is heel leuk geslaagd. En het kan makkelijk voor ballonen doorgaan denk ik hoor. Het is maar hoe je het bekijkt. Ik ga mijn GD kaartje straks ook even plaatsen. Wel grappig dat je pas echt de details ziet als je je kaartje geplaatst hebt en dan dingen mist of zo.
Groetjes Caroline

Joanne kramer zei

Knap gemaakt deze kaart als gastdesigner! Ik vind het kleuren goed gelukt.
Wat mooi dat je kaarten gaat sturen naar die kinderen.
groetjes Joanne

Marfien zei

Het is een vrolijke kinderkaart geworden. En die ballen? Gaan ze niet samen een sneeuwpop maken? (idee voor en nieuwjaarskaartje)

Daphne zei

Wat leuk is deze kaart.
Heel vrolijk.
Met het inkleuren van Digi's of stempels kun je al een hoop bereiken voor een leuke kaart, maar ik vind dat altijd zo lastig.....
Ik vind jou kleur werk wel erg mooi, maar misschien, omdat je er zelf met je neus bovenop zit, ben je mindersnel tevreden.
Het goede doel waar jij over Schrijft is net zoiets als Kanjer post, maar toch anders. Ik doe sinds dit jaar mee met post voor kanjers en ik vind het erg leuk.

Dilek Kolat zei

Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

Claudia's kaartjes zei

Dit is een geweldig toffe kaart.
This is a really lovely creation.
Claudia

http://creativesketchygirls.blogspot.be/
http://knutselmeisjes.blogspot.be