Mijn lijst met blogs

zondag 7 juli 2013

Uitslag candy en zomers DT creatie bij Nadia

Het is rustig in Blogland. Velen van ons zijn met vakantie of genieten van het mooie weer. Ook ik heb niet in mijn hobbykamer gezeten vandaag, en zit nu ook nog heerlijk buiten te typen.
Nu dan eindelijk de uitslag wie de candy gewonnen heeft. Allereerst een overzicht van de kaarten die ik gekregen heb. Het is iedere keer weer leuk om ze te bekijken. De bedoeling is dat ik ze ga ophangen zodat ik er nog lang kan van genieten. Maar eerst wil ik ze mijn moeder nog laten zien. Mijn ouders komen nog een keer voor mijn verjaardag. We hebben die dag altijd een dubbele verjaardag omdat ik gelijk met mijn schoonzus jarig ben.
Lieke had het idee dat we in november ook maar zoiets moeten doen. Toen ze klein was kreeg ze altijd veel kaarten voor haar verjaardag, maar door alle social media is het aantal kaarten teruggelopen tot een enkele. Nu komen de felicitaties vooral binnen via Twitter, WhatsApp en Facebook. Lieke wilde het lootje trekken. Alle namen zijn op een briefje gezet en het volgende briefje haalde ze er uit.......
Erica jij bent de winnaar van mijn candy en hij is inmiddels opgestuurd en als het goed is is die al op plaats van bestemming gekomen. Gefeliciteerd!
Nu mijn creatie. Bij Nadias challengeblog is de uitdaging maak een zomerse creatie ín 3D. Mijn voorbeeld is een hanger van riet welke ik opgepimt heb. Het is niet heel goed te zien, maar het plaatje is echt wel 3D. We hopen dat jullie weer allemaal mee gaan doen, laat het zomerweer je inspireren tot hele mooie kaarten of creaties.
Groetjes, Nelleke

17 opmerkingen:

 1. Prachtige kaarten heb je voor je verjaardag gekregen Nelleke en nog gefeliciteerd.Je zomerse creatie vind ik heel erg mooi gemaakt.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een boel kaartjes heb je gekregen en je dochter kan een kaartje krijgen van mij hoor. Het is immers altijd leuk om een kaartje te krijgen.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Nel, wat een mooie voorbeeldcreatie heb je gemaakt zeg! Erg leuk om wat anders te zien dan een kaart. Wat leuk dat Erica gewonnen heeft.
  Oh ja, hoe is het afgelopen op je werk? Moet er weer erg ingekrompen worden? Ik hoorde dat er morgen een vergadering is bij ons omdat we teveel uren maken...dan worden er weer diensten ingekort, denk ik.
  Oh ja, ik ben verplicht een dagje mee te lopen in een andere branche...zou dat een keer bij jou kunnen? Dat heet een docentenstage.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke boel daar in W. Daar moet Wim maar een mooie hanger voor maken. En voor de gezellige rieten hanger is ook vast nog wel een plekje. Vroeger kreeg ik ook veel meer kaartjes als nu. Zijn wij bloggers dan de enige die het nog leuk vinden om ze te versturen?
  P.S. Heb je enig idee hoe kerst in de zomervakantie zou zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtige hanger heb je gemaakt. Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Nelleke,

  Prachtige creatie. Heel zomers en kei mooie kleurtjes.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind je hanger prachtig geworden en mooie kleurtjes ook.
  groetjes van An

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige hanger heb je gemaakt. Wat heb je veel mooie kaarten ontvangen. Erg leuk. Nog van harte gefeliciteerd. Ik loop erg achter,maar ik heb nu vakantie dus komt het vast weer goed. groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja leuk he zoveel kaartjes en je hanger is super leuk geworden
  Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. gefeliciteerd Erica!!!
  Nelleke, wat heb jij prachtige kaarten ontvangen. zo mooi!!
  inderdaad ik denk dat onder de jeugd niet veel kaarten onderling worden verstuurd...social media is dan iets makkelijker. want ze krijgen dan ook een berichtje dat er iemand jarig is....op de verjaardagskalender wordt er niet meer in het voren naar gekeken. jammer dan he, terwijl kaarten eigenlijk toch nog worden gewaardeerd.
  een hele fijne dag en dank je wel voor de kans!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Nelleke
  Vanuit Portugal een berichtje van mij.
  Het is niet te doen de blogs via mijn telefoon te volgen,
  maar ik kreeg van Jeannette een berichtje via FB dat ik
  bij jou de candy heb gewonnen. Heel erg leuk bericht en
  heel erg bedankt daarvoor een leuke verrassing.
  Over een paar weken ben ik weer thuis en dan zal ik je
  laten weten of de post goed aangekomen is.
  Wat heb jij trouwens een mooie hanger gemaakt, wat
  een leuk idee zo, echt goed gelukt.
  Ik ben nog even verder gekeken en je andere kaarten
  zijn ook allemaal erg leuk zeg!
  Lieve groetjes uit een warm land het is hier ver boven de 40 graden dus we genieten volop, ik zal jullie ook
  wat zonne straaltjes doorsturen :) Erica

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Nelleke,
  Wat leuk om zoveel mooie kaarten te krijgen, wil Erica feliciteren met de gewonnen candy en.. een leuke, zomerse creatie heb je gemaakt voor het Blog, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een mooie kaarten heb je gekregen Nelleke.
  je creatie is prachtig en heel mooi gedaan.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohw, wauw. Dat is gaaf gemaakt! Super origineel idee. Top!

  Leuk dat je zoveel leuke kaartjes hebt gekregen.

  Groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk die opgepimpte bloem! Je had al een Stampin' up! catalogus gewonnen op het SU-per Challenges blog zag ik, gefeliciteerd! Anders had je er natuurlijk 1 van mij gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk Nelleke dat je zoveel mooie kaarten hebt gekregen, nog bedankt ook dat je een candy hebt weg gegeven. De jeugd is het inderdaad niet gewend om een kaart te sturen. Je hebt de bloem ook erg mooi gepimpt. Erica natuurlijk van harte gefeliciteerd met je prijs. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Nelleke, geweldig mooie hanger heb je gemaakt ... prachtig. Groetjes vanuit een zonnig Drenthe, Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief