Mijn lijst met blogs

donderdag 10 oktober 2013

Ik neem mijn petje af voor jou

Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor alle leuke reacties op mijn spin in het web kaart. Vanmorgen ben ik heel anders bezig geweest hihi. Ik had bedacht om na het zwemmen eerst flink aan de poets te gaan en dan gaan bloggen. Soms doe ik het ook anders om hoor, maar vandaag werkte deze stok prima. Even flink bezig geweest en juist wat meer. Daar zullen de spinnen en muggen niet blij  om zijn geweest, die zitten nu in de stofzuiger.... En ik? ik heb een heel tevreden gevoel, zo meteen weer verder maar eerst even deze kaart plaatsen.
Trouwens, hoe doen jullie dat? Eerst taak en dan vermaak, of de boel de boel laten en gaan fröbelen? Bij mij ligt het eraan hoe vol mijn dag is, of dat je soms eerst echt aan de slag moet of andere dingen af moet maken.

Vandaag begint er weer een nieuwe challenge bij Nadia. Het is is feest met een 3D plaatje, gekozen door Helen. Niet zo moeilijk lijkt mij. Daarom hoop ik dat jullie in grote getale meedoen. Dit is mijn voorbeeld kaartje. Wil je zien wat mijn DT collega's gemaakt hebben kijk dan op het blog van Nadia.
Wat moet ik over deze kaart vertellen? Ik heb weer het papier We'r Memory Keepers gebruikt. Er zitten zoveel verschillende soorten papier in het pakket. Nu gecombineerd met een pompoenen 3D. Zowel de basiskaart en het designpapier de randen ruw gemaakt en met inkt bewerkt. De naaimachine gebruikt om alles vast te zetten. Verschillende bloemen gemaakt en een vlaggenlijn van touw. Hier weer kleine vlaggetjes voor geknipt. De strik is ook van touw.
Challenges:
Friday sketch: sketch
GEWE Hobby: feest
Creaine challenge: 3 bloemen, 3 parels en een strikje
AnMacreatief: Herfst
Hobbyhome hobbyartikelen: Feest
Nog een fijne dag vandaag en tot een volgende keer!
Groetjes, Nelleke

46 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje Nelleke! Bij ons hangt het er maar net vanaf.. Want als we eenmaal aan het bloggen zijn schiet poetsen er vaak bij in (Schaaam!) maar het is zo verslavend hihi. Dus eerst je dingen doen en dan bloggen is voor ons wel beter eigenlijk ;)

  Liefs, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Nelleke,
  Bij mij zijn de ochtenden voor de taak en de middagen voor het vermaak hihi..Ik vind het heerlijk om 's middags in mijn hobbykamer te zitten..ik vind je Feestkaart weer erg mooi gemaakt, leuke herfstkaart, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe waar ik zin in heb, zo ziet mijn leven eruit, ik moet eruit halen wat erin zit, het is niet anders.
  Jij hebt een top kaart gemaakt Nelleke.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaart is weer prachtig Nelleke. Echt FEEST!
  En wat je vraag betreft: Net als bij Ans. Als ik s morgens niet ergens mee begin, is het avond en dan heb ik niets gedaan. Alleen dan in de hobbykamer.
  Maar ik had de opdracht om wisselbaden nemend te gaan werken en dat gaat goed.
  Geen last. Dus van alles wat.
  gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed van je om eerst te poetsen en dan pas naar de hobbykamer te gaan! Je hebt een prachtige herfst kaart gemaakt Nelleke....mooie kleurtjes....''petje af hoor'''.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een schitterende kaart Nelleke in prachtige herfstkleuren en mijn huishouden gaat bij mij tijdgestuurd met de stopwatch raar he maar zo kan ik de dag door dus even wat werk en dan hobbykamer maar dan vergeet ik wel eens de stopwatch weer aan te zetten hoe vervelend.Gelukkig zijn we nog met zijn tweeën en doen we nu het huishouden samen.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaart Nelleke, ik ben in dit soort kaarten niet goed, wordt bij mij een rommeltje!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige herfstkaart Nelleke, blijft toch altijd leuk met die mooie warme kleurtjes.Wat je vraag betreft......ik doe maar zoals het mij uitkomt......nooit met een vooropgezet plan...als alles maar gebeurt, dat is het voornaamste en of ik dat nu eerst doe of tussen het freubelen door.....wat haalt het uit toch?
  Liefs van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je een enige kaart gemaakt.
  Ik doe meestal eerst mijn werk in huis en gan dan pas freubelen en bloggen, anders wordt er helemaal niets meer gedaan in huis.
  En soms sla ik een dagje over en zit ik heerlijk de hele dag op mijn hobbykamer......

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt de smaak goed te pakken Nelleke. Je laat de ene prachtige kaart na de andere zien. Deze ziet er ook weer super uit.
  Enne....op maandag is het bij mij echt eerst het huis en dan pas knutselen. De rest van de week gaat het knutselen vaak voor!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 11. een super gaaf kaartje Nelleke.
  heel mooi gedaan.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hebt er weer een super leuk kaartje van weten te maken. Top. Als ik eenmaal aan het bloggen ben, dan komt er van poetsen, strijken en ander hh klusjes niet veel meer. Voor mij werkt het dan ook beter om eerst de 'verplichtingen' te doen voordat ik kan gaan hobby-en.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke kaart nelleke
  En tja huishouden soms eerst en dan hobby en de andere x weer andersom
  Alvast een fijn weekend
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke kaart Nelleke, ik probeer eerst het huishouden aan de kant te hebben want als ik eenmaal aan de hobby of aan het bloggen ben vergeet ik de tijd!

  groetjes en een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een supermooi kaartje heb je weer gemaakt Nelleke, ik vind hem prachtig. Hier worden de kaartjes bijna altijd in de avonduurtjes gemaakt, 3 dagen werken per week en de dagen dat ik thuis ben dan ga ik eerste het huis doorwerken en de boodschappen doen en soms in de middag een blogrondje maken en heel af en toe in de middag nog een kaartje maken maar dat komt eigenlijk niet vaak voor. Maar het moet eerst rustig zijn in mijn koppie voor ik lekker ontspannend een kaartje kan maken, dus bij mij werkt het het beste als het huisje aan kant is.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Knap dat je weer zoveel challege's combineert in zo'n vrolijk herfstkaartje.
  Ik doe werk en kaarten maken tegelijk. Dan blijf je niet te lang zitten, loop er regelmatig langs om te schikken of te verwijderen en als alles naar mijn zin is ga ik er voor zitten om hem af te werken en een foto te maken.
  grtjs, Marfien

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je kaartje is weer echt leuk ...mooi hoor met die pompoenen en ook die halloweenkleurenzijn heel mooi...
  Hier ook eerst de taak en dan vermaak....maar de taak duurt nooit een hele dag hoor...hahaha

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Nelleke,
  Wat een mooie verjaardagskaart voor een jarige in de herfst. Mooi hoor die geborduurde randjes. Ik maak het liefst eerst de boel aan kant in huis voordat ik naar mijn hobbykamer vertrek. Want anders komt er niets meer van poetsen.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Allereerst wat heb je een schitterend kaartje gemaakt. Mijn man is elke week twee dagen van huis. Dan sluit ik me op in mijn hobbykamer. Hahaha lol en maak dan altijd mijn kaartjes?

  Liefs, Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooi herfstkaartje heb je gemaakt Nelleke, erg leuk diepompoentjes en de kleuren die je verder hebt gebruikt! Hier ga ik meestal eerst wat aan jet werk eer ik aan de kaarten ga, ik werk nooit te lang aan een laart achter elkaar, dus tussendoor ga ik nog wel eens verder met mijn huishoudelijke taakjes, ooit eens een tip van de fysio na nek en schouderklachten! En het werkt prima voor mij. Nog bedankt voor je mailtje Nelleke! Fijne avond, groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hallo Nelleke, mooi herfstig kaartje! Ik probeer altijd eerst te poetsen en pas daarna aan de knutsel te gaan, maar dat lukt niet altijd.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Nelleke, wat een superleuke kaart heb je weer gemaakt, echte herfstkleuren ook.
  Ik ga het liefste aan de hobby als alles aan kant is, een enkele keer ga ik heel even tussendoor op mijn hobbykamer zitten maar dan maar eventjes om vervolgens weer met frisse tegenzin aan het huishouden te beginnen haha.
  . Op zondag zorg ik dat ik eerst alles gedaan heb wat ik moet doen en dan is het lekker genieten en freubelen, doen waar ik zin in heb als er tenminste niets op het programma staat.
  Liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 23. leuke kaart! Leuk dat je meedoet met de challenge bij creaine.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een lekker vrolijk kaartje heb je gemaakt, Nelleke!
  Groetjes
  Aukje

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Een hele mooie feestelijke kaart Nelleke, meestal doe ik eerst mijn huishoudelijke karweitjes en daarna hobby maar als ik een avonddienst gedraaid heb dan zit ik vaak de hele volgende dag op de hobbykamer....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Prachtige kaart Nelleke - heel mooi samengesteld, prachtig kleurtjes en super afgewerkt - kortom een prachtexemplaar ;).
  Hier is de morgen voor de boodschappen en de huistaken - 's middags komt mijn mannetje thuis warm eten ;) - de namiddag is helemaal voor mezelf en in 99% van de tijd voor de hobby ;). 's Avonds zit ik meestal nog te 3D knippen, te borduren of te haken voor TV maar ook wel eens lekker lui te genieten ;).

  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Een kaart die van het scherm afspat! Leuk zo lekker vrolijk! Alvast een fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hallo Nelleke,

  Wat een leuke kaart zeg !! echt geweldig gemaakt.

  Groetjes Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuk kaart, de afkorting op de vlaggetjes vind ik ook erg origineel. Leuk dat je nogeens meedoet met de oktoberchallenge bij AnmaCreatief. Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een vrolijke kaart Nelleke! Als je er naar kijkt maakt ze je echt blijgezind...
  Wat het poetsen betreft, probeer ik toch 's morgens het huishouden te doen en in de namiddag freubelen... als ik 's morgens een kaartje in mijn handen neem... is het voor de rest van de dag :-))

  Lieve groeten, Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi Nelleke,

  Wat een gezellige vrolijke kaart heb je gemaakt zeg SUPER.
  Soms komen de verplichting zoals boodschappen en hh eerst, want als ik eenmaal op mijn hobbykamer zit dan wordt de rest opzij geschoven en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

  Gr...Bep ☺ ☺ ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 32. heerlijk om na de verplichte bezigheden lekker wat voor jezelf te kunnen doen! Gezellig herfst kaartje heb je gemaakt!
  groetjes, Bernadet

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een vrolijke halloween kaart heb je gemaakt zeg. Lekker feestelijk en mooie herfst kleuren.

  Bedankt voor je deelname aan de challenge op Creaine Challenges, en veel succes!

  Groetjes karin xx

  BeantwoordenVerwijderen
 34. wat een geslaagde kaart ! topppertje
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een super leuk kaartje! Wij zijn blij dat je meedoet bij HH Hobbyartikelen challenge blog!
  XoxoAnnette

  BeantwoordenVerwijderen
 36. hoi Nelleke, daar ben ik ook weer eens, viel niet mee om de draad weer op te pakken, maar eenmaal in het ritme gaat het weer gelukkig. Eerst maar je kaartje, wat een geinig herst verjaardagskaartje, zo leuk! heb je er ook aan gedacht om bij Krea2day mee te doen?, Cynthia vraagt een herfstkaart, dus zeker leuk om mee te doen. En wat het freubelen betreft; ik heb niet echt een schema, maar probeer altijd wel eerst de dingen in huis te doen en dan aan de kaartjes of iets anders, krijg ik tenminste niet het gevoel dat ik aan het spijbelen ben of zo haha, erg toch he? groetjes en alvast een fijn weekend, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een leuke kaart heb je gemaakt! Prachtig in de herfstkleuren en ik ben dol op pompoenen, dus dat zit wel goed!

  Leuk dat je meedoet met de challenge van AnMaCreatief, liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat een leuk en vrolijk herfstkaartje, grappig plaatje heb je gebruikt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wauwwwwwwwwww Nelleke wat een super mooie kaart.
  Heerlijk die mooie herfstkleuren.
  Heb ook bij je andere creatie's gekeken en ervan zitten geneiten.
  Hoop nu weer wat regelmatiger en reactie te geven hoor.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. Met een 4-daagse werkweek probeer ik in de vrije uurtjes en de HH- klusjes en het freubelen te stoppen en wissel dat af. Leuk dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Prachtige Halloween. Mijn complimenten.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat een prachtige kaart.
  Gezellig dat je meedoet met de challenge bij het HobbyHome blog
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 43. mooi kaartje :)
  Bedankt voor je deelname aan creaines-challenge.
  Groetjes Geesje

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief