Mijn lijst met blogs

vrijdag 20 december 2013

Christmas Wishes en mooiste kaart van 2013

Dat knutselen met mijn moeder en zus heeft wel wat teweeg gebracht. Ik ben ook nog een uitdaging aangegaan met GerJanne, maar dat zien jullie nog wel. Het is wel zo dat ik vanmiddag weer aan de knutsel was, nu weer met een andere zus, want ze wilde dat ook wel heel erg graag maken.  En zo kon ik mijn stuk afmaken voor mijn schoonmoeder en 1 voor de cliënten van mijn werk. En dan heb ik er ook weer even genoeg van. We laten zo spoedig mogelijk zien wat we gemaakt hebben.
Ondertussen zijn we aan het brainstormen wat we met de zussenavond kunnen maken. We zijn met moeder erbij met z'n tienen. Zussenavond hebben we met zussen en schoonzussen 1x per jaar, en het is dan altijd een gezellige boel. Dus als jullie tips hebben wat we kunnen maken laat ze maar weten, het moet wel te behappen zijn voor 10 personen.

Dit kaartje is het nieuwe voorbeeldkaartje voor de challenge van Nadia.http://nadiaschallengeblog.blogspot.nl Dit keer bedacht door Corrie. De opdracht was gebruik een stempel van  Magnolia  en glitter. En ja, na die leuke workshop bij Dora valt deze wel een beetje in het niet. Ik had deze al af, voor we naar Dora gingen, we doen het ermee. Het borduurwerkje lag er al vanaf de zomer en komt nu goed van pas. Wat glitter op het truitje en muts, ster en borduurwerk en naaiwerk met de machine. De strik komt van een haarband.
Challenge:
You me and Magnolia: Christmas time
Bij Hobby home wordt de mooiste creatie van 2013 gevraagd. Ik heb zitten twijfelen tussen nog een andere maar het is deze geworden omdat hier zo'n emotie achter zat toen ik hier mee bezig was. Zie hier.http://farmerblog-nelleke.blogspot.nl/2013/09/je-bent-super.html
Bedankt voor het kijken, lezen en reageren.
Tot gauw, groetjes, Nelleke

17 opmerkingen:

 1. Ha Nelleke,
  nou, ik ben vanavond bezig geweest en morgen bij daglicht dan maar een foto maken. Misschien morgen er nog eens naar kijken en dan wat aanpassen of aanvullen.
  Jouw kaartje is erg leuk. Grappig dat je het geborduurde al een tijdje klaar had. Komt nu heel mooi van pas. En deze is ook mooi ingekleurd hoor. Nu heb je alleen nog maar meer bijgeleerd!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Nelleke, ik vind je kaart wel super leuk hoor, als je les krijgt van Dora, ja dan worden je kaarten met veel kleurwerk gemaakt, dat is ook prachtig hoor, maar deze vind ik super leuk, jezelf niet naar beneden halen hoor.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een geweldige kaart Nelleke. Heel mooi.
  Ook jouw mooiste van 2013 vind ik super. Roze past perfect bij kraft. Ik vind 'm prachtig.

  Groetjes,
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie kaart Nelleke!
  En jouw mooiste van 2013 die vind ik prachtig, heel mooi samengesteld en de kleuren zijn super...

  Fijn weekend, Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 2 Leuke laartjes Nelleke, mooi gemaakt hoor....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig zeg, zo'n zussendag maar lijkt mij ook lastig om dan iets leuks te verzinnen wat je met 10 personen gaat doen. Succes met verzinnen hoor.
  Je kaart is mooi geworden en de creatie die je voor moeders mooiste hebt ook.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk deze kaarten, vooral de 2e vind ik super! Idee voor de dames: Canvas of doosje of elk starten in een Art Journal (daarin kun je ook gewoon scrappen of stempelen en een heleboel technieken uitproberen en het hoeft geen grote qua afmetingen te zijn). Succes en fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toch is deze ook heel mooi ingekleurd hoor!! Een hele mooie kaart, dat borduurwerk is ook super! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Nelleke,
  Wat een leuke kaart, mooie combinatie van papier, borduurwerk en stempel..past weer erg mooi bij elkaar, fijne kerstdagen, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je kaartjes zijn weer prachtig Nelle, supermooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooi hoor, bedankt voor het meedoen bij YMAM

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Nelleke,
  Je hebt een keer een kaartje gemaakt met een Magnolia. Superleuk geworden hoor. Gezellig zo'n zussenavond. Er zijn vast ideetjes genoeg. Heel veel plezier alvast.
  Fijne feestdagen gewenst.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooie kaart Nelleke en zo leuk dat je een afbeelding hebt gebruikt. je kleurwerk ziet er goed en mooi uit, hoor? niks mis mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het ziet er echt weer prachtig uit !
  Hele fijne gezellige vakantie en feestdagen,
  lekker genieten en knutselen.
  Een goede kerst ☺
  Veel liefsss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kei leuk kaartje! Is dit ook geen lift challenge van een paar maandjes geleden? Leuk zeg, zo'n zussenavond. Ik zal ook eens even gaan brainstormen voor je.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief