Mijn lijst met blogs

zondag 12 oktober 2014

Bokbier

De tijd van de bokbieren is weer aangebroken.
Je kunt mijn Wim geen groter plezier doen dan om hem in deze tijd een bokbier te geven.
Het was dat we vandaag niet konden, elk jaar is het in Zutphen een bokbierendag en dat moet een geweldig festijn zijn. Daar moet hij gewoon een keer naar toe. Om het mee te maken.
Voor nu moet hij het doen met een bokbiertje om het weekeind af te sluiten.
Als je veel aan je hoofd hebt, luk het kaarten maken niet zo goed. Vorige week plaatste Tiets een geweldig project om te maken omdat het World Card Making day was. Het begin heb ik gemaakt maar ik had niet de inspiratie en puf om hier verder mee te gaan.
Gisteren met GerJanne naar de beurs in Apeldoorn geweest. Genoeg gezien, gekocht en gekletst. Gezellig altijd en voor ons heel dichtbij. En dan doe je ook weer nieuwe ideeën op.
Voor nu heb ik een eenvoudig kaartje gemaakt, en geen aparte dingen gebruikt in de vorm van plaatjes, radertjes enz. Ik heb gewoon materiaal gebruikt wat ik zomaar tegen kwam. Het plaatje is een wikkel van een flesje bokbier. Die vond ik al zo leuk dat ik daarom dat bier al gekocht heb. Wetende dat Wim dat helemaal niet erg zou vinden. Hij heeft zelfs de plaatjes van de flesjes geweekt. Haha. Het vaantje is rood papier met letters van Crealies. Achteraf was kraft met rode letters denk ik mooier. En wat vinden jullie wat je rechtsboven ziet? Dat is een platgedrukte bierdop weer van een ander bokbier.  Het kaartje is wat kleiner als anders en moet aan een pakketje bokbier wat we cadeau gaan doen.
Challenge:
Scr@pCardchallenge:http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com: mannenkaart
Tot een volgende kaart, ik ga maar eens bedenken wat ik voor kerstkaart uit de verrassingstas ga maken......
Groetjes, Nelleke

18 opmerkingen:

 1. Wat en gave kaart Nelleke....ik ken ook nog wel iemand die het niet erg zou vinden dat ik een flesje bier zou kopen voor het etiket! Grappig....ik was met Rosina in Zutphen afgelopen vrijdag....en zag dat ze van alles aan het klaarzetten waren voor het bokbier feest.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een heel mooi en grappig mannenkaartje met die wikkel van het bierflesje Nelleke...heel leuk idee.....en inderdaad Zutphen is een geweldig leuke stad.....maar wel een behoorlijk eind hier vandaan hoor...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Hoi Nelleke,

  Toch goed dat je dit kaartje hebt weten te maken, heel erg mooi,
  en ook dat je nieuwe inspiratie hebt opgedaan, ik weet zeker dat
  je dat snel weer kan toepassen, sterkte met alles !

  Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Nelleke,
  wat een leuk cool en mooi mannenkaartje
  dank je wel dat je meedoet aan de challenge van scr@cards
  hele fijne dag
  lieve groetjes DT Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supergaaf mannenkaartje heb je gemaakt Nelleke - heel leuk gedaan.
  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf bedacht Nelleke en je verhaal erbij is heel gezellig en Wim heeft het etiketje is keurig van het flesje afgeweekt! Een heel orgineel bedacht kaartje. Ook in Apeldoorn hebben jij en GerJanne het vast hartstikke leuk gehad! Ik vind het heel leuk dat je mee doe met de mannen challenge van Scr@p-Cards!!
  Groetjes van Gerie en DT lid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Nelleke,
  wat een grappige kaart, mooi etiket, de banner was misschien in de andersom kleuren mooier geweest,maar toch een keileuke kaart,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een toepasselijke kaart! Leuk hoe deze ontstaan is! En lekker vrolijk toch dat rood? Echt een herfstkleur. Mooi geworden! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja jullie zijn samen lekker aan de snuffel geweest in de Americahal. Gek he, ik kreeg even een flash back, omdat ik in de Americahal net de 25 jaar bij Artistieke Handen niet heb kunnen volmaken. Hetis nu een andere organisatie sinds deze beurs, maar toch. Meestal staan de mensen al een half uur van tevoren in de rijs daar. Heeerlijk publiek. Ik mis dat al een paar jaar. Maar oke , het kon niet meer. Nu Haarlem ook weg.
  Aan alles komt een eind.
  Maar niet aan jullie hobbypleizer. En laat Wim maar lekker genieten van zijn bokbier. Heb jij nog eens een idee voor een kaaartje.
  liefs van Leny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het hoeft toch ook niet altijd zo ingewikkeld te zijn wat we maken Nelleke het resultaat is er echt niet minder om. Leuk om te lezen dat jullie een gezellige dag gehad hebben.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ha Nelleke,
  volgend jaar Wim en Peter samen weg? naar de Bokbierdag in Zutphen? Peter is er met de jongens geweest en zijn broer, Jeroen en vriend, was erg gezellig. Bijna zo gezellig als onze beursdag!
  Je kaart is in elk geval heel leuk! Her kan ook nog zo'n lipje op, wat we zagen bij die man van de knipvellen....
  Groetjes en ik breek mijn hoofd bijna over je uitdaging!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Met dit kaartje kan ik ook wel thuiskomen, ook hier is bokbier maar de etiketten van Hertog Jan zijn niet zo leuk als deze bok . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nou..... een Herfstbokje gaat er hier ook zeker wel in, hoor! Bij ons allebei. Leuk, leuk deze kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wij drinken geen bier, maar als ik jouw kaart zie en je verhaal zo lees, dan zou ik het toch eens willen proeven: bokbier.
  Je hebt in ieder geval een leuk idee gehad en de kaart is dan ook super geworden! De platgeslagen bierdop geeft een gaaf extraatje!
  (en je man is ook weer blij met iets lekkers in de kast)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Nelleke ,
  Zo te zien had ik weer wat berichtjes gemist .. Sorry is zo druk hier ..
  Maar ik zie dat je niet hebt stil gezeten . Allemaal heel leuk , heb gezien dat je al veel kerst kaarten hebt bij gemaakt . LOL
  vele groeten ,
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief