Mijn lijst met blogs

maandag 27 maart 2017

Hip hurray

Wat een heerlijke dag vandaag zeg! Genoten van het freubelen, de zon en even in de tuin bezig geweest. Alles groeit en bloeit het bruist de grond uit zeggen we altijd in deze tijd. Wim kwam thuis en ging even gras maaien. Dat ruikt altijd zo lekker. Het was jammer genoeg net niet warm genoeg om buiten te eten, die tijd komt wel weer. Maar vanmiddag in de zon was heerlijk en vanavond even in de kas, daar is het nu ook goed toeven.
En nu hebben we de kachel weer wat aan en kijk ik naar buiten waar ik een prachtige lucht zie.
Dat wordt morgen weer ijs krabben net als vanmorgen.
Vanmorgen aan de slag met de pakketjes die over waren van het kaarten maken op het werk. Een andere sketch gebruikt en een plaatje bij gezocht waarbij ik de kikkerstansjes en libelle kon gebruiken. Een libelle stond al even op mijn lijstje en toen ik deze zag was ik verkocht.
Het is dus een fris voorjaarskaartje geworden. De bloem is gemaakt van restjes uit de stansjes doos. Ik rommelde wat en vond het zo bij elkaar. De kikkertjes komen onder de bloem vandaan en kijken waar moeder kikker is gebleven. Het plaatje gemat op roze papier en dit weer gemat op een stans van MD. Deze lag ook al klaar om te wachten voor een plekje op de kaart.
De libelle gekleurd met een roze alcohol marker. Daarna met een bruchmarker over de libelle en kleine vlindertjes. Het lijkt net alsof er een parelmoeren laagje op zit.
Het kaartje zou bijna mee kunnen doen met de uitdaging van Martina's KKT waar roze en kraft gevraagd wordt. Maar daarvoor heb ik wat anders in gedachten. Dus daarom zeg ik tot woensdag met een nieuwe kaart van het KKT.
Challenges:
Creative sketshy girls: sketch
AnMacreatief: bingo: gems(juwelen) - parels en bloemen.
Creapaleis: voorjaar
Groetjes, Nelleke

13 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Heel leuk je fleurige voorjaarskaart Nelleke. Op het scherm schijnt de zon nu ook een beetje :) Fijn dat je zo genoten hebt vandaag, dat heeft een mens af en toe nodig toch?
Lieve groetjes Miranda

Hermien zei

Prachtig kaartje past mooi bij het weer wat we vandaag hadden...

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Prachtig zeg! Wat een mooie lente kaart heb je gemaakt! Die libelle is inderdaad mooi. Past goed bij de kikkers en het vijverplaatje. Hier bij de vijver zijn ook altijd veel libelles te zien! Ja het was heerlijk weer! ik heb een hele tijd in de tuin gezeten, gezicht goed ingesmeerd!
Groetjes,
GerJanne

Monique zei

Prachtige kaart Nelleke. Ik heb vanmiddag ook heerlijk van de zon genoten.
Lieve groetjes Monique

Nicolette zei

Jammer dat je niet even buiten hebt kunnen zitten. Maar het wordt van de week nog wat warmer dus wie weet. Je kaart is erg mooi. Ik jou van roze in combinatie met kraft.
Fijne dag.
Lieve groetjes Nicolette

Josje zei

Mooie kaart nelleke

Marja zei

Mooi lentekaartje in deze frisse kleurtjes!
Het is nu wel lekker buiten in het zonnetje.
Groetjes Marja.

Marfien zei

Je hebt me weer op een idee gebracht, ik zocht nog steeds een goed plaatje van een waterlelie en zie het komt zomaar langs, lief kaartje Nelleke

Sarah - Crea S zei

Een hele mooie kaart heb je van je pakketje gemaakt Nelleke! Geniet nog van het zonnetje!

Jantine zei

Leuk Nelleke! Goed idee om het overgebleven pakketje meteen te gebruiken :-)
Groetjes
Jantine

Margreet zei

Wat een prachtig kaartje, Nelleke.
Dank je wel voor je deelname aan de bingo challenge van AnMaCreatief.
xxx Margreet

Creaine zei

Wow heel mooi. Gezellig dat je meedoet bij Creative Sketchy Girls. Succes!
Groetjes van Ine (DT)
http://creaine-cards.blogspot.nl/

Nancy Soetaert zei

heel mooie kaart Nelleke!
Fijn dat je meedoet aan onze challenge!
Nancy
DT CSG