Mijn lijst met blogs

vrijdag 22 juni 2018

Op de valreep een Cas kaart

Na een prachtige  week weg zijn we vandaag weer terug gekomen. Afgelopen vrijdag gingen we met kinderen en kleinkinderen naar Cochem. We waren met z'n dertienen. Dit, omdat we de vorige maand 40 jaar getrouwd waren. We hebben een geweldig weekeind gehad, zo bijzonder dat dit mogelijk was. Maandag ging iedereen weer naar huis, maar Wim en ik, Thomas en Lieke bleven nog tot vandaag. Wat was het eerst stil in ons huisje! Ook van de 2e helft van de week hebben we genoten, veel gezien oa naar Koblenz geweest. Wat een mooie stad zeg, en dan via de Moezel weer terug. We waren nog lang niet uitgekeken. Zo'n week is voor herhaling vatbaar. Bij thuiskomst stond er een bos bloemen van de kinderen met 2 foto's van ons gezin die toen gemaakt zijn. Dat krijgen we nog een collage van foto's van ons allen. 
Nu weer tot de orde van de dag, en morgen weer aan de slag. 
Ik zag dat de uitdaging bij knutsels en kadootjes bijna afloopt. En daarmee wilde ik nog met een Cas Kaart meedoen. Deze kaart heeft Lieke getekend en gekleurd. Ik sta er altijd versteld van hoe ze dat doet. Dat doe ik haar niet na hoor. Daarna bleef het kaartje liggen, onafgemaakt. Dat vind ik nou zo jammer, daar wilde ik wat mee doen.  Ik heb de stempelset van MD gebruikt die ik vorig jaar van haar kreeg, wat glitter en dit is het resultaat.
Bij addiccted to stamp kan deze kaart ook meedoen: zwart-wit en nog een kleur.
Groetjes Nelleke. 

15 opmerkingen:

Ela zei

Wauw, inderdaad zonde als dat blijft liggen want jij hebt er een prachtige CASkaart van gemaakt! Groetjes Ela

GerJanne zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben! En wat een leuke thuiskomst! Je kaartje is super mooi. Knap van Lieke zeg! En dank je voor het meedoen bij K&K.
Goede werkweek en tot woensdag!

!neke zei

Mooie CAS kaart !!!!
En fijn dat jullie zo genoten hebben !!!

Joanne kramer zei

Wat fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten.
Mooie kaart is dit! Complimenten aan Lieke. Groetjes Joanne

Danielle zei

Dat was een succes, jullie weekend en weekje weg! Leuk zeg! Mooie herinneringen maken samen, dat doen jullie goed! Wat leuk, dit kaartje. Heel knap, zelf getekend door Lieke.... dat doe ik haar niet na!

Marjan zei

Wat leuk allemaal, heerlijk zo samen! Wij gaan ook al een paar jaar met een van de kids plus kleinkind weg en dit jaar waren ook zoon en schoondochter, zo gezellig!
Je CAS kaart vind ik erg mooi! Goed weekend!

Ellen zei

Prachtige kaart hoor...zonde om hem niet te gebruiken of te versturen!
Leuk jullie weekje wat ik zo lees...zit weer mooi in je memoryboxje!
Groetjes Ellen

Hermien zei

Heerlijk om te lezen dat jullie zo genoten hebben samen. Voor mij is het een bekende plaats waar jullie op vakantie zijn geweest, vroeger gingen we 4 km verder op vakantie in Klotten en dan liepen we altijd te voet naar Cochem een leuk stadje met een prachtige omgeving waar veel moois te zien is. Twee jaar terug zijn we in de omgeving met ons eigen gezin geweest, maar ik blijf het mooi vinden. Zou ik bijna vergeten te zeggen dat ik je kaartje prachtig vind.

Groetjes Hermien

Henriët zei

Mooie CAS kaart. Leuk zo'n co-productie van moeder en dochter.
Wij zijn met de hele familie in Cochem geweest toen mijn vader 70 werd. Erg mooi daar!
Groetjes van Henriët

Anita zei

Nelleke nog van harte gefeliciteerd met jullie 40-jarig huwelijksfeest. Heerlijk hé om met alle kinderen op pad te zijn. Wij waren ook met zijn 13-en. I november volgt er nog een feestje maar dit nemen ze ons niet meer af.
Gr. Anita

Bea zei

Hallo Nelleke,nog proficiat met jullie 40 jarig huwelijk.Kan het kloppen dat jullie afgelopen dinsdag in Cochem met de sessellift naar boven zijn gegaan en op het terras wat gedronken hebben, mijn man ik zaten daar ook, wij waren er ook op vakantie deze week en zijn vandaag weer thuis gekomen, je liep met Thomas(onze kleizoon heet ook zo) nog langs ons tafeltje.

Sylvia zei

Mooie CAS kaart,Nelleke.

Groetjes,Sylvia.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Nelleke, wat fijn dat jullie zo genoten hebben met z'n allen en met elkaar. Heel mooi getekend door Lieke en je hebt er een mooie afwerking aan gegeven.
Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij Addicted To Stamps Challengeblog.
Lieve groetjes Miranda (dt-ATSC)

Unknown zei

it is crispy to study.Your blog is very useful for me & i like so much...
Thanks for sharing the good information!
starbet promotion

sanpiseth40 zei

The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog,
I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density,
which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
ดูหนังใหม่