Mijn lijst met blogs

donderdag 2 februari 2017

3 kaarten....

3 Kaarten vandaag en ik begin met een kerstkaartje. Dinsdag was GerJanne er om te freubelen. Na een heerlijke lunch gingen we aan de slag. Ik had een leuk idee gezien en daar zijn we aan begonnen. Het is nog niet klaar, ach we kletsen nogal en ik zelf ben met sommige kaartjes ook wel lang bezig, vooral de wat apartere, die moeten "groeien".
We kletsen over van alles. Zo vertelde ik dat ik een keer een mal had gekregen voor een kaart om te tekenen, en ik niet weet hoe ik de kaart moet vouwen. Zij ook niet, ga nog eens op internet kijken.
Ook dat ik wat basiskaarten heb, vaak heb ik die gekregen, en ik weet dan niet zo goed wat ik hiermee kan doen. En het te laten liggen vind ik ook wel jammer.
Dit kaartje was er ook 1. GerJanne gaf de tip om die te gebruiken voor de sketch bij 52 weeks to Christmas. Tips en advies krijg ik graag, niet dat ik die altijd aanneem, ik overweeg het dan en doe wat mij het beste lijkt. Deze tip vond ik het proberen waard. Ik vond een blokje met kraft kerstpapier. Nou dat is helemaal Lieke haar ding en dankzij haar kwam ik tot deze keuze. Later daar weer mijn eigen draai aangegeven door de sneeuwpop te stempelen en te kleuren in de kleuren van het papier met de markers. Nou ik zeg dat ik trots op mij zelf ben. Papier en stempels gebruikt die ik eigenlijk nog niet gebruikt heb. De sneeuwman zat vast op de sheet. :-)
Dus die uitdaging heb ik nu gedaan GerJanne!  Want ook daar spraken we over, dat we veel dingen hebben liggen die we nog niet gebruikt hebben, en dat daar verandering in moet komen. Hebben jullie dat ook? Ik ben benieuwd.
Challenges:
ABC: C van Creature
CHCC extra: alles mag
Een kaartje die ik zondag maakte. Gemaakt naar de sketch van Case the sketch.(206) Met weer een andere vlinder tag. Ook nooit gebruikt. Het designpapier en wit bewerkt met roze inkt. Je ziet het als je goed kijkt. Het geeft de kaart net een andere look.
Deze is gemaakt naar de sketch van Inspire me. (285)  Ook hier weer het designpapier en effen papier met inkt bewerkt. En weer een label gebruikt.
Leuk om zo ook weer bezig te zijn.
Groetjes, Nelleke

24 opmerkingen:

Janny's Cards Creations zei

Alle drie prachtige kaarten. Ik vind de vlinder tags ook erg mooi. Groetjes Janny

Nancy Soetaert zei

heel mooi werk Nelleke! Je uitwerking voor 52 weeks vind ik super!
Dank je wel voor het meespelen!
Nancy
DT52WTC

Joanne kramer zei

Dit zijn 3 mooie kaarten! Leuk verhaal bij je bovenste kaart. Ik heb ook best wat materialen liggen die ik nog niet gebruikt heb....en ik koop toch elke keer weer iets nieuws :-S. groetjes Joanne

Rosina zei

Wat ben je weer lekker creatief bezig geweest Nelleke..en het idee van GerJanne was heel leuk je heb de sketch er super mooi mee uitgewerkt..ook de 2 andere kaartje zijn heel leuk gemaakt.
groetjes en en fijne donderdag
Rosina
DT 52 WTC

Marfien zei

Helaas, heb dit jaar al 3x gezondigd door papier en stempels te kopen die ik helemaal niet nodig heb. Moest een paar keer naar de Action voor andere dingen en ik kon me niet inhouden . . . Dozen vol papier staan hier, daar zitten ook wat vreemd gevouwen kaarten bij waar ik geen raad mee weet. De rode kaart is leuk met de sneeuwmannen, de kaarten met de labels zijn mooi van kleur, het papier ken ik :-)

Diny zei

Wat een prachtig kerstkaartje Nelleke.....mooi papier....ik heb het boekje ook! Ook je twee andere kaartjes zien erg heel leuk uit.
Groetjes Diny

Corrie zei

Wat een prachtige kaarten Nelleke, je hebt toch nog wel wat gedaan ondanks het kletsen met GerJanne, maar het is een hobby, dus het mag en hoeft niet.
Heel herkenbaar wat je schrijft, zaterdag ga ik weer eens met de restjes aan de slag, ook zonde om niet te verwerken toch.
Lieve groetjes,Corrie

lenywim35 zei

Alle drie de kaartjes zijn ondanks dat gekletsel, heel bijzonder geworden.
En restjes, praat me er niet van.
Maar ze gaan zo vaak door je handen, dat je er helemaal niets meer van ziet.
Zouden we niet een ruilbrief kunnen opzetten??
Voor een ander is het nieuw.
groetjes leny w

GerJanne zei

Ha die Nel,
fijn dat je de tip opgevolgd hebt, hahahaha. Ik was al benieuwd of je deze kaart gebruikt had voor 52 weeks...Hij is heel leuk geworden en mooie met het craft gecombineerd.
De andere twee had ik natuurlijk gezien in het echt, ze zijn mooi! Ik gebruik nu elke keer wel bijna iets dat ik nieuw had liggen. Als je je het bewust bent gaat het ook steeds makkelijker..
Groetjes,
GerJanne

Leigh Penner zei

Wonderful cards!

Margreet zei

Prachtige kaartjes Nelleke...de bovenste is wel mijn favoriet...zo leuk met die kraft sneeuwpop!
xxx Margreet

Julie zei

I love your card design. Thanks for joining us at Crafty Hazel Nut's Christmas Extra challenge
Julie t

Nicolette zei

Zeker herkenbaar hoor dat je spullen hebt liggen die je nog niet gebruikt hebt. Je kerstkaart en je tags zijn erg mooi.
Groetjes Nicolette

!neke zei

Prachtige kaarten !!!!!
groeten Ineke

Suzan zei

Prachtige kaartjes Nelleke!!
Groetjes Suzan
DT 52WTC

Sarah zei

Leuke kaartjes. Die eerste is leuk. Die sneeuwman heb ik ook.
Herkenbaar van materiaal dat je NOG niet gebruikte.
Komt er wel ooit van!

Margo zei

Wat een leuke kaarten heb je gemaakt ! De kerstkaart is erg leuk met die rondjes eruit !

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke serie kaarten Nelleke en wat gezellig om zo samen met GerJanne te brainstormen. Je kerstkaart is inderdaad exact de sketch bij 52 weeks...ik heb er zo nog een aantal in het wit liggen :) Je labelkaarten vind ik super, wat een leuk idee om die zo te gebruiken.
Heel herkenbaar die (nog)niet gebruikte spullen. Bij het opruimen van mijn knutselkamer kwam ik ook nog het een en ander tegen en heb me voorgenomen om ze dit jaar allemaal te gaan gebruiken....of het lukt?
Lieve groetjes Miranda

Yvonne zei

Heel erg leuk gemaakt!

Groetjes,
Yvonne.
DT 52 WTC

Erica ♥ zei


Altijd zo leuk en gezellig om samen te knutselen,
en er zijn weer hele mooie kaartjes uit gekomen ☺
Een leuk en gezellig (knutsel) weekend
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel-10x10}

Lorraine A zei

Gorgeous cards, all of them are fabulous and I love the red and kraft Christmas card, very cute 😊

Thanks for joining us on the ABC Christmas Challenge
Luv
Lols x x x

Andrea und Annemarie zei

A lovely tag-card in wonderful colors! Thanks for joining us at IN{K}SPIRE_me last week. ~ Annemarie

Dorte zei

Wonderful cards, Nelleke....thank you for joining our challenge at ABC Christmas Challenge this month,
Dorte x

Julie zei

Such a darling Christmas card.
Thanks for joining us at Crafty Hazel Nut's Christmas Extra challenge
Julie T