Mijn lijst met blogs

zaterdag 6 mei 2017

Cas on Sunday

Dank je wel voor jullie lieve berichtjes. Het blijkt wel dat ik de enige niet ben. Het ligt er ook wel aan denk ik, dat ik opgevoed ben met dat je niets weggooit. Enveloppes kun je nog gebruiken voor boodschappen briefjes, kartonnetjes ook, en zo kan iedereen wel wat bedenken. Als kind was er ook niet zoveel, ik kreeg vaak kleding van de jongste nichten van mijn moeder. Die waren maar een paar jaar ouder dan ik. Op zich niets mis mee, we hebben het zelf ook veel gedaan. Maar ik zie me nog lopen in een tweedjas die ik echt helemaal niet mooi vond. En soms zijn 2e hands spullen dan even echt niet leuk.
Ik zie er wel vaak wat in om dingen her te gebruiken. Maar er ligt nu gewoon te veel en ik heb ook zoveel andere mooie dingen. En dat was ik even helemaal zat. Gewoon die bakken komende week opruimen. In een opgeruimde kamer werk ik in tegenstelling tot anderen (hè GerJanne?) het fijnste.
Haha en rommelmarkt en kringloop hebben het goed gehad met mijn opruimwoede, ook andere dingen heb ik uitgezocht en weggedaan. Heerlijk! Wat een rijkdom he, dat we ook nieuwe spullen kunnen gebruiken. Eigenlijk een luxe probleem.
Nu geniet ik van de rust in huis. Vanaf 15.30u ben ik alleen, iedereen heeft wat anders.
Allerlei klusjes gedaan en nu dan een kaartje plaatsen. Deze heb ik vandaag niet gemaakt hoor.
Die lag er al even.
Een paar weken geleden maakt ik een kaart met vierkantjes, dit bleef er van over.
Het maken van rillijnen vind ik zo leuk dat ik het ook met dit kaartje heb gedaan, Nu een dubbele en deze komt naar boven. De roosjes gemat op donkerrood papier, liefs erop en een rood-wit koordje. En wat sequins, die vragen ze bij Cas on Sunday.
Ik wens jullie een fijne zondag. Straks aan de koffie en even kleuren, want ik vond wat.
En ja hoor het gebeurd me weer: restjes voorbeelden uit het behangboek welke ik van de week gesloopt heb. Maar de kleuren zijn ook zo mooi.... Maar er ligt ook wat anders, een nieuw projectje om aan te beginnen hoor!
Groetjes, Nelleke

20 opmerkingen:

 1. heel leuk gedaan, mooi resultaat.
  groetjes
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi, Nelleke! Ik ben ook nogal bewaarderig, maar soms is het gewoon echt te veel. Ik heb wel weer iemand anders blij gemaakt met de dingen die ik echt niet meer denk te gebruiken :-)
  Deze kaart is erg leuk geworden met je overgebleven restje :-)
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Nellek, ja hoor zet me lekker te kijk! Hahahaha, ja de meeste inspiratie tussen de rommel! Maar er zijn grenzen en dan ruim ik alles weer op! En het gekke is dat ik eigenlijk nooit met twee of drie kaartjes tegelijk bezig ben. Echt met 1 en dan toch zo'n rommeltje....
  Jouw CAS kaart is superleuk. Of leuk... mooi is een beter woord!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja dat bewaren is wat, ik heb er ook last van en zou net als hij ook eens een flinke opruimronde moeten maken, maar waar moet ik beginnen??
  Je kaart is heel erg mooi, die dubbele rillijnen zijn prachtig!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi dit kaartje Nelleke...leuk gedaan met de restjes van een vorig kaartje....
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die rillijnen zijn inderdaad leuk op je kaartje! Mooi van kleur, dat was je vierkantjes kaartje inderdaad ook ;-) Ik ben totaal niet van het bewaren, als ik een stukje papier over heb gaat het meteen weg want het komt bij mij toch nooit meer uit de kast. En soms denk ik dan, had ik dat of dat maar niet meteen weg gedaan....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zolang ik met iets bezig ben gooi ik niks weg, daarna sorteer ik wat nog bruikbaar is en dat gaat in een doos of map. Ik heb een map van MD, een van SU en overige.
  De rest gaat naar zolder of verkoop ik op de rommelmarkt.
  Als ik kaartjes zoals deze (met een klein stukje papier) zou maken, kan ik nog jaren voort :-)
  Dus is het beter om wat van die leuke bonbondoosjes te maken uit je vorige post. En ja, we zijn er mee opgevoed . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi Nelleke.
  Fijne zondag.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Nelleke,
  Ik had je posten wel gezien, maar nu even rustig de tijd bij je aan te wippen! Je verhalen zijn ook altijd zeer uitgebreid! 4 Mei moet een dag blijven om te herdenken dat er zoveel soldaten zijn omgekomen voor de vrijheid!
  Ook je tweedehands verhaal van kleding van nichtjes en buurmeisjes ging bij ons thuis net zo hoor! Alles werd tot de draad aan toe afgedragen! Maar kleine restjes papier bewaar ik niet meer...het blijft maar liggen en ik kan er vaak niets meer mee! Wel effen stukjes want daar kan nog heel veel uitgestanst worden! En ik maak geen CAS kaartjes dus heb er dan ook niet zoveel aan! Je kaartje is weer lief en je snoepdoosjes heel mooi! Fijne zondag verder!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk gedaan Nelleke. En eenheel herkenbare leuke blog. Maar hoe taat het met hetgene, dat je aan GerJanne enmij hebt gestuurd. Ik wacht met de tweede maken, totdat jullie zover zijn met de eerste kaart. hahahaha. grtss en fijne zondag. leny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een hele mooie CAS-kaart Nelleke en ik heb genoten van je (herkenbare) verhaal. Hier heerst ivm met de naderende vakantie ook een opruimwoede maar dat voelt wel lekker. Alleen weggooien is zonde dus inderdaad stapeltjes..dit voor de kringloop, dat voor mijn vriendin, etc ;p Maar uiteindelijk komt het goed...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Helemaal mooi deze kaart!
  Enne bij mij heeft het ook iets met voorjaar te maken...laatste beetje aan dozen gaan achter het schot en dan heb ik bijna het hele huis weer gehad en uitgemest! Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk toch dat opruimen. Ik was voor de meute aan zo te lezen want ik had in de voorjaarsvakantie al de opruimwoede.
  Je kaart is mooi. Prachtige rozenstempel. En je zou niet zeggen dat het een restje is.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel mooi kaartje! En tof dat je meedoet aan de challenge bij Cas on Sunday!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi strak kaartje Nelleke, maar ik zie dat ik en een weekje afwezigheid wel meer mooie kaartjes gemist heb!

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke CAs kaart Nelleke, het verhaal van de tweedehands spullen is heel herkanbaar voor mij en daarom ben ik ook zo zuinig op alles. Weggooien is zonde toch.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtige kaart geworden en dat van een restje. Zo zie je maar. Niks weggooien. Grapje hoor!!! Soms is opruimen heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief