Mijn lijst met blogs

donderdag 18 oktober 2018

Washi tape

Afgelopen week weinig kunnen freubelen.
Alleen zondagavond een begin gemaakt voor de liftchallenge en dit net afgemaakt. Ik hoop dat de komende weken in te halen. Want, omdat ik teveel gewerkt had afgelopen tijd, heb ik nu een rustiger periode in het verschiet. Nou ja rustiger, ietsje dan. Regelmatig wip ik bij mijn ouders aan omdat ze steeds meer zorg nodig hebben. We verwachten binnenkort de indicatie WlZ van beiden, 1 ding is al zeker dat ze na 65 jaar niet uit elkaar gehaald worden we hopen zo dat er wat mogelijk is!.
Dit kaartje had ik al klaar liggen. Een tijd geleden al gemaakt. Tape op een donkere kaart vindt ik niet zo mooi, daarom dit op wit papier geplakt dan komen de kleuren beter uit. En ja toen de tekst, eerst was het goud, echt geen gezicht. Toen iets van zilver er boven op. Nog niet naar de zin. En ja toen maar wit karton gebruikt met een glimmertje erop, en toen mocht het er mee door. Wel wat gouden accentje en zo was het ok. Voor de duidelijkheid, de basiskaart s donkerrood en roze tape.
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag
Christmasatsweetstampinchallenge: alles mag
ABC Christmas: very quick
Fijne avond en tot morgen.
Nu de gordijnen voor mijn zoon strijken en ze morgen brengen.
Groet, Nelleke 

8 opmerkingen:

Hermien zei

Ik hoop zo voor jullie mee Nelleke dat er een gepaste oplossing komt voor jullie ouders. Fijn dat er na een drukke periode op het werk nu wat rust voor je komt en je wat meer kunt gaan knutselen. Je kaartje met tape vind ik prachtig de kleuren passen zo mooi bij elkaar.

Groetjes Hermien

Joanne kramer zei

Wat heb je dit mooi gemaakt. Mooie kleuren.
Ik hoop met jou mee dat er spoedig een oplossing komt voor je ouders. groetjes Joanne

Annemarie en Merit zei

Wat een mooi kerstkaartje Nelleke, leuk gedaan met die tape! Hopelijk komt er snel een fijne oplossing voor je ouders en gelukkig krijg je het iets minder druk zodat je wat meer tijd over hebt om te knutselen! Bedankt voor je deelname bij 52WTC!

Groetjes, Merit en Annemarie
DT52WTC

Rosina zei

Heel mooi dit kerstkaartje nelleke, leuk gedaan met die tapejes en die grote tekststans komt daar heel mooiop uit.
Hopelijk komt er een goede oplossing voor de verzorging van je ouders...zal best veel inpact hebben voor ze , maar ja zelfstandig blijven is ook geen ideale optie..dat vraagt zoveel mantelzorg van jullie ..
Sterkte met alles...
groetjes Rosina
DT 52 WTC

Sharon zei

I like the use of untraditional colours for Christmas. Thanks for joining us over at the ABC Christmas Challenge.

Wendy Nicola Jackson zei

Washi tape fabulous! That is so clever and striking. Thank you for entering our Christmas challenge at Christmas at Sweet Stampin', your entry is so brilliant. Come back and play along again with us next month too. Hugs, Wends xoxo CaSS DT

Colien zei

Heel mooi kerstkaartje, lekker vrolijk!
grtz. Colien [52WTC]

Tracey T zei

Love the colours you've chosen. Thank you for playing at Christmas at Sweet Stampin'. Tracey