Mijn lijst met blogs

donderdag 6 juni 2019

Nog een kerstkaartje en nieuws van de Egel.

Daar ben ik nog met mijn kerstkaart vandaag. Wat laat, ik had zoveel andere dingen vandaag.
Eigenlijk de hele week al, maar nu lekker een lang weekeind voor de boeg, waarvan zaterdag de kinderen komen om wat klusjes in en buiten huis te doen. Nog een verjaardagscadeautje van de kinderen. We hopen op en mooie dag. 
Na het eten ging ik even naar mijn kamertje om deze kaart af te maken. Ik was bij GerJanne al begonnen, het was daar heel gezellig gisteren, al lukten onze werkjes niet helemaal. Vanavond heb ik mijn "mislukte" werkje welke ik bij GerJanne maakte, gefatsoeneerd en het lijkt erop dat het zo wel kan.
Nu deze kerstkaart. Vintage is de opdracht bij 52weeks to Christmas. Een plaatje was zo gevonden en mijn oog viel weer op dit mooie blok van MD, waar alleen maar restjes inzitten.  Ik blijf het papier mooi vinden. Ik had geen heel velletje meer, daarom 2 stukken genomen en daarop een stukje ribbelkarton.
Alle randen ruw gemaakt en met daarna met distress inkt erop.  Het plaatje op een label geplakt. Wat kerstboompjes, MerryChristmas , een strik en 2 belletjes erbij en weer een kaartje klaar. En zowaar die voor volgende week is ook al bijna klaar.
Nu dan het nieuws van de Egel. De webwinkel is vandaag veranderd en vernieuwd. De moeite waard om een kijkje te nemen en nu helemaal want morgen hebben ze een leuke Pinksteractie. 
Te leuk om die te laten lopen. Ik heb al even gekeken en het ziet er goed en netjes uit. 
Challenges:
52 weeks to Christmas: vintage
CHCC: alles mag
Groet, Nelleke 

17 opmerkingen:

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart Nelleke. Heel erg leuk gemaakt. De boompjes vind ik bijzonder mooi. Je kaart van hieronder is ook erg leuk met de fleurige kanaries erop. Groeten Trijntje

Eri zei

Prachtige kaart Nelleke, je hebt het papier probleempje mooi opgelost met het ribbelkarton. Door het rode label komt het plaatje extra mooi uit.
Groetjes, Eri

Marfien zei

Leuke kerstkaart, het hert dat de slee moet trekken staat zeker net achter de boom ;-)
Je driehoekkaart is mooi geworden, leuk met de parkieten.

Elle-Jeanne zei

Mooie kaart Nelleke.
Leuk zo op de label verwerkt.
Groetjes, Elle-jeanne

Ellen zei

Wat een gezellige kaart is dit Nelleke en prachtig papier idd...top!
Wat is het merk van de boompjes...zo leuk!
Leuk weekend gewenst!
Groetjes Ellen

GerJanne zei

Ja, hij is helemaal goedgekeurd hoor! Hij is erg leuk, met dat strikje van touw en de witte belletjes. Heel leuk. En de boompjes in kraft zijn perfect.

Hobby Hoogland zei

Nelleke je kaart is goed gekeurd hoor , ja soms heb je iets in je hoofd en komt het er niet uit, heel vervelend.Zit ook met dit probleem,misschien wil ik wel te perfect.Dit weekend een extra dag,die krijgen we vast wel vol.
groetjes Marjan.

Nancy Soetaert zei

Tof kaartje voor onze challenge Nelleke. Leuk idee dat ribbelpapier en wat zijn die boompjes mooi!
Heb zo te zien een paar dagen te vroeg besteld bij De Egel...
Fijn weekend
Nancy DT52WTC

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaart is dit!
Geniet van het lange weekend en de kinderen die komen helpen. Maak maar een flinke kluslijst ;-). groetjes Joanne

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is deze geworden,
fijn dat je meedoet deze maand,
grtjs,martina DT 52 WTC
x

Jantine zei

Heel tof kaartje, mooie kleurtjes!
Groetjes
Jantine

Enny zei

Het is een heel mooie kaart geworden, tof idee met dat ribbel-karton en het label onder het leuke plaatje ! Groetjes, Enny

Diny zei

Wat een prachtige kaart Nelleke.....leuk opgebouwd!
Groetjes Diny

Ans Gilbert zei

Hele mooie kaart met het stukje ribbelkarton er tussen, leuk plaatje, doet het goed op het rode label. Mooi afgewerkt met de boompjes en de strik met bellen,
Ansx

Angelique zei

Prachtige kaart, hele mooie kleurtjes. Gave driehoekkaart met de vogels. Fijn dat de maaltijd in de kerk zo goed verlopen is, eten smaakt toch bijna altijd beter in gezelschap. Net zo leuk als samen knutselen, lekker met GerJanne bezig geweest.
lieve groetjes Angelique

Epie zei

Prachtige labelkaart Nelleke, mooi DP en mooi de tekst erop
Gezellig dat je weer meedoet met #23 bij 52WTC

Een fijn pinksterweekend van Epie DT52WTC

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een prachtige vintage kerstkaart heb je gemaakt Nelleke. Het weer was vandaag niet je van het. Maar ik hoop dat jullie wat op hebben kunnen ruimen buiten en binnen.Bedankt dat je mee doet met de challenge van 52 WTC. Groetjes, Ingrid.