Mijn lijst met blogs

zondag 27 april 2014

Layout

Vandaag al een mooie dag gehad. Vanmorgen waren we met al mijn broers en zussen en een groot deelvan de kleinkinderen in de kerk van mijn ouders. Ze wisten van niets. Gisteren zei ik nog vrolijk: tot maandag! Groot was de verrassing, ze hadden dit helemaal niet verwacht. Ook een verassing was dat 2 kleindochters een lied zongen. Ontroering. Na de dienst was er geregeld dat we in een zaaltje koffie konden drinken. Met een enorme krentewegge. Wat een mooie ochtend.
Daarna gingen de kleindochters taarten versieren. Met z'n achttienen waren ze en ze hebben 8 prachtige taarten gemaakt voor het feest morgen. Variërend in de leeftijd van 34-10 jaar. Dankzij de social media konden we meegenieten, en het resultaat? Die mochten we niet zien, we moeten ons geduld bewaren.
Opa en oma kwamen nog even keuren bij de dames, hoe leuk is dat.
Doordat een andere afspraak korter was dan we dachten waren wij op tijd thuis en hebben genoten van een rustige middag. Heerlijk. Het boek is klaar. Ik laat jullie een bladzijde zien. Voor het beeld hoe ik het gemaakt heb. De rechterbladzij 1 grote foto en links wat kleine foto's in dezelfde stijl. Het papier is van Simple Stories Homespun. Het paste zo prachtig bij de foto's, rustig papier zoals dit maar ook drukker papier, maar het past allemaal bij elkaar. De stickers zaten ook bij die kit.
Het hoofdje is niet zichtbaar omdat zijn ouders geen foto's plaatsen van hem op Facebook ed.
Dat moeten jullie maar voor lief nemen.
Challenge: Scrap my dream: uilenweek.
Nog een paar kleine kaartjes gemaakt met papier en stickers wat over was. Dit kaartje is voor een pot boerenjongens. Daarbinnen zit een limerick, een beetje als een grap bedoeld voor de bruid. Dat moet kunnen.
Fijne dagen allemaal en tot woensdag, dan is het weer KKT dag!
Groet, Nelleke


 

22 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk dat jullie samen zo genoten hebben, en dan morgen nog zo'n dag geniet er maar van. Het werk wat je ons laat zien ziet er ook weer erg leuk uit Nelleke.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn voor je ouders deze verrassing, ik kan mij voorstellen dat het emotioneel was...
  De kaartjes zijn heel leuk Nelleke.

  Lieve groeten, Annemie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke lay-out is dit. Zijn de anderen ook allemaal in deze stijl? Leuk idee trouwens om alle kinderen een album te laten maken. Dat zullen heel wat bladzijden zijn allemaal samen. Leuk voor je ouders om te krijgen! Ik wens jullie een hele gezellige dag toe!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lijkt me dit gezellig Nelleke! Geniet ervan en je creaties zijn weer heel tof!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk als je allemaal samen zo in goede harmonie kan genieten. Het klinkt allemaal heel gezellig en creatief en wat is dat genieten voor je ouders...lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontroering zal dat geweest zijn, erg emotioneel maar o zo mooi om je ouders zo te kunnen verrassen.Geweldig dat al die kleindochters aan taarten hebben gewerkt, ik ben er erg benieuwd naar. In ieder geval is de bladzijde die je laat zien al prachtig gemaakt, dan nog de versiering voor de pot boerenjongens, geweldig, je bent lekker bezig geweest weer.
  liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat supermooi voor je ouders Nelleke, dat klinkt als een complete verrassing en wat super dat alle kleinkinderen de taarten hebben versierd, hoe leuk. Ben benieuwd naar het boek, dit beloofd al veel goeds. Heel veel plezier morgen.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat geweldig dat jullie dat allemaal zo geregeld hadden voor je ouders....die zullen er wel ongelofelijk van genoten hebben....Nog veel plezier met het vervolg van deze leuke gebeurtenis
  je kaartjes zijn weer heel erg mooi geworden,,,,Topertjes zijn het....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb je deze LO voor de ouders gemaakt of voor de grootouders? Ziet er echt mooi uit. Mijn zus heeft voor mijn ouders, als extraatje, een fotoboek gemaakt met elk gezin en nageslacht, dit wordt nu regelmatig geraadpleegd . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Nelleke
  Jullie hebben het wel goed gedaan dat je ouders zo verrast waren, leuke lay-out heb je gemaakt, het kaartje op de pot boerenjongens is gaaf zeg.
  lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Nelleke wat een leuke creaties heb je gemaakt en wat een leuke verrassing voor je ouders .Veel plezier morgen .
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Nelleke,
  wat geweldig zeg, die verrassing voor je ouders! Dat zal zeker ontroerd hebben. En al een beetje voorpret voor morgen. Ik ben heel beneiuwd naar het hele boek. Zal wel prachtig geworden zijn. De bladzijde met Jelle ziet er in elk geval erg leuk uit.
  Het kaartje aan het potje is ook enig!
  Heel fijne dag morgen!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een onvergetelijk mooie verassing was dit voor je ouders Nelleke, en wat geweldig alle kleinkinderen die taarten versieren. Ook het kaartje aan de pot Boerenjongens is heel mooi geworden. Deze bladzijde van Jelle ziet er heel mooi uit, ik ben ook heel benieuwd naar al het andere werk wat je hebt gemaakt. Wat zullen je ouders morgen ontroerd zijn om zo'n boek te krijgen. Ik wen jullie allen morgen een onvergetelijk mooie dag toe, geniiet er van. Groetjes,, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. een hele leuke, geslaagde creatie ! fijn te horen dat je zo genoten hebt
  grtjsmartina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat is inderdaad een grote verrassing! De eerste bladzijde die je laat zien is erg mooi. Lekker strak en niet te veel poespas. Leuk kaartje ook! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mooie bladzijde gemaakt en inderdaad wat een verrassing voor ze. allemaal in de kerk. bijzonder.
  fijn dat je daarvan genoten hebt.
  je kaart ziet er ook leuk uit.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat klinkt als een mooie dag! De bladzijde met de leuke uil ziet er erg leuk uit! En erg leuk ook het kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Uiltjes...ik ben gek op ze...deze is ook zo vrolijk, heel tof!
  Groetjes, Mariken

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Klinkt als een heerlijke verrassing! Fijn dat je het boek af hebt en deze LO ziet er mooi en strak uit! De kaart vind ik gaaf; past er helemaal bij! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een verrassing was het voor je ouders - superleuk dag zo.
  Prachtig layout heb je gemaakt Nelleke en je kaartje is ook heel leuk.
  Groetjes,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hallo Nelleke,
  wat fijn dat jullie samen genoten hebben
  ook een hele mooie layout dat je gemaakt hebt
  lieve groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooie lay-out Nelleke.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief