Mijn lijst met blogs

woensdag 30 juli 2014

Zwart en lila

Zwart en lila, wat een mooie kleuren zijn dat.  En ja toen kreeg ik een ingeving dat ik nog zwart en lila designpapier had. Een oudje, een van mijn eerste blokjes gekocht bij de Action. 2,5 jaar geleden wist ik nog niet zo goed wat ik daar mee moest doen. Ik matte heel vaak plaatjes op effen papier. Toen wist ik ook niet wat matten betekende..... Hahah, ik moet wel lachen om mijzelf zeg, en ook kijk ik nog vaak met heel veel verwondering op de laatste 2,5 jaar terug. Wat een verrijking al jullie contacten, wat een ideeën zie ik op jullie blogs, en wat leer ik nog veel!
Bij Hermien op het blog zag ik een kaartje, en dat was de aanleiding voor deze kaart. Ze zal hem vast wel herkennen, al is die anders. Basis is een label uit een kledingstuk waar het onderste is afgehaald omdat daar letters op stonden. Vlinder designpapier en een mooie vlinder op de label. Randje gestikt en gefeliciteerd erop. Wat sierlintjes erop en klaar om verstuurd te worden. En als het goed is is hij al bij een blogster in de bus geploft.
Deze kaart doet mee met het kleurenkaartteam van Martina. Op haar blog kun je zien wie er allemaal meedoen. Ik hoop bij jullie te kijken, om alle mooie creaties in zwart en lila te bewonderen.
Groetjes, Nelleke

23 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

je ziet, niks weggooien, want je zou wel eens he ..... ? =)
een hele mooie, leuke kaart werd het uiteindelijk ! geslaagd hoor !
bedankt voor je deelname deze maand weer, hopelijk ben je volgende keer ook weer van de partij ! geniet nog van je dag,
grtjs,martina
x

Antoinette Voorn zei

super leuk bij elkaar!

Hanny zei

OO Nelleke wat is deze mooi en wat komt die vlinder prachtig uit op het zwarte papier. Zo herkenbaar wat je schreef over matten, sinds ik een blog heb ik ook heel wat bijgeleerd, leuk toch?
Fijne dag, liefs Hanny♥,
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

chantal zei

Ja alles komt nog wel eens van pas je ziet he.
Je kaart is echt mooi
Liefs Chantal

Gerrina zei

Een heerlijk vrolijke kaart! Die kleuren vind ik ook heel mooi bij elkaar! En ik heb denk ik ook nog wat blaadjes van dit blokje ergens rondzwerven :) Geniet van het mooie weer, Gerrina

Marfien zei

En we leren nog steeds bij . . .heb dit papier ook nooit gemat maar het geeft toch wel een heel andere uitstraling als je dit wel doet. Ben eigenlijk wel benieuwd of het met de volgende kleur ook kan ;-)
Leuk kaartje trouwens...

Bea zei

Gaaf kaartje Nelleke, leuke kleuren combi....

groetjes Bea.

Renate zei

Je hebt er een super leuk kaartje van gemaakt. Die 'oude' blokjes van de Action heb ik ook nog (heel) veel liggen Toen was ik er heel blij mee, als ik ze nu in mijn handen heb denk ik vaak, wat moet ik er mee. Maar ik kan ze toch nog niet opruimen.

-xies- Renate.

Ingrid Reyners zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt Nelleke. Het papier doet het nog heel goed zeg! Ik ben ook ooit begonnen met blokjes van de Action, ik doe er niet veel meer mee, maar weg gooien kan ik ook niet, je weet maar nooit!. Groetjes, Ingrid.

lenywim35 zei

Mooie kaart Nelleke. Jij moest om jezelf lachen. Dat een gezonde uiting hoor. Maar ..... ik plak mijn papier altijd op, wat matten is, weet ik ook niet. Komt volgens mij uit de vechterswereld, en daar ben ik niet thuis. hihihi
gr leny w

Misseke zei

Prachtig kaartje is het geworden Nelleke - super hoe je het papier van de Action hebt gemat - het ziet er gelijk heel anders uit en (ik ben blijkbaar niet de enigste) ik heb ook nog zoveel van die blokjes, stonden eigenlijk bijna bij het oud papier maar ben weer helemaal geinspireerd er toch wat mee te doen.
Groetjes,
Misseke

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
dit is een superkaartje! Heel leuk met die label en die vlinder erop! Het blijft leuk, het bloggen en elkaar inspireren!
Mooi papier trouwens met die vlindertjes.
Groetjes,
GerJanne

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Je hebt een leuke kaart gemaakt, mooi het label met vlinder en prachtig papier, liefs Ans

corryskaart zei

hoi nelleke
een erg mooie kaart en zo lekker stoer met dat zwarte labeltje
groetjes corry

SandraR zei

Mooie en vrolijke kaart!
Leuk die vlinder zo!

Liefs, San

Rosina zei

Heel mooi kaartje Nelleke, het papier komt mij ook heel bekend voor...en met dat zwarte labeltje heel leuk gedaan....ook het stikrandje rondom geeft een mooi effect...

groetjes Rosina

groetjes Rosina

Ans S. zei

Super leuke kaart, mooi papier heb je gebruikt.

Groetjes Ans

Aartje zei

Hallo Nelleke, ik herinner me nog dat wr naar Hardenberg gingen en je echt zoekende was naar wat je wilde. Dat is volgens mij inmiddels echt gelukt en je hebt je geheel eigen stijl ontwikkeld. Deze kaart is ook weer goed gelukt. Ben blij dat jij eens geen "sterkte" kaart gemaakt hent, want daar heb ik er vandaag wrl heel veel van voorbij zien komen.
Groeten, Aartje

Claudia's kaartjes zei

Hoi Nelleke,

Je kaartje is heel mooi geworden.

grtjs
Claudia

Nelly zei

Prachtige kaart in de kleuren van het KKT.

Groetjes Nelly

Stella zei

Zo zie je maar weer hoe mooi het kan zijn om zoiets simpels als een label te hergebruiken. Prachtig!; de vlinder is echt het middelpunt en het papier is ook erg mooi!
Groetjes,
Stella

Lisbeth zei

hoi
mooi kaartje
grtjs Lisbeth

Nancy zei

Hey Nelleke,

Sorry, was er nog niet geraakt om mijn KKT-ronde af te maken... Internetprobleem thuis en tijdsgebrek tijdens de middagpauze op 't werk...
Maar hier ben ik en ik vind jouw kaart super mooi!

Liefs,
Nancy