Mijn lijst met blogs

vrijdag 13 december 2019

Late kerstkaart

Na drie lange en volle dagen ben ik er toch nog met een kaartje. Woensdag moest Thomas een gebitssanering onder narcose hebben. Een maal daar bleek dat zijn INR te hoog was en hij had nog te laat wat gegeten in de woning. Hij was startklaar in de behandelkamer toen er besloten werd de ingreep niet door te laten gaan. Verschillende normen over INR is oa een oorzaak. Avonds een mail naar alle betrokken partijen gedaan, meer om de aftrap te geven om goed te communiceren. Daar is positief op gereageerd en inmiddels is er weer een nieuwe datum gepland. Het zal nu vast wel goed gaan. Het was even balen, zo'n dag kost altijd veel energie, maar na die mail die niet vinger wijzend bedoeld was, heb ik die nacht heerlijk geslapen.  Donderdagmorgen heb ik eerst gewerkt. Daarna een gesprek over mijn werk. Thuis 3kilo aardappels schillen, een kilo uien schoonmaken en 3 flespompoenen schillen en in stukjes snijden. Want ik ging koken in de kerk. Dat doe ik een paar keer per jaar voor een man of 25. Dat is altijd heel leuk, maar nu had ik een dubbele afspraak gemaakt. Ik ging uit eten met 4oud collega's. Altijd weer leuk, ook het koken in de kerk en het bijkletsen en eten met de collega's helemaal. Zo bijzonder hoor, en we hebben altijd heel veel lol. Gelijk het restaurant in het dorp geprobeerd die vorige week na een brand weer geopend is. Wat was het daar mooi geworden! Ik wilde avonds laat dit kaartje posten, maar daar kwam het niet van. Vandaag werken en daarna nog boodschappen en na het eten was een break out nodig haha. Maar ik ben er weer.
Dacht ik dinsdag van alles te doen, nee dus. Zelfs geen kerstkaartje gemaakt. Gelukkig lag er nog eentje al is die niet moeders mooiste, ook de foto niet, maar plaats hem toch.
Gemaakt van restjes. De stans is geloof ik van de Action. Het papier van MD.
Challenges:
52 weeks to Christmas: welijkse kaart
CHCC: alles mag, optie Cas
Papercraftchallenges: alles mag
Voor de eerste 2 challenges te laat, volgende week beter.
Nu heerlijk weekeind en maandag nog een dagje en dan..... 14 dagen vrij!
Zaterdagavond ga ik met 3 collega's naar de Ziggodrome, nu al zin in.
De eerste kaarten komen binnen en dat vindt ik super gaaf, ik ga ze zo ophangen kunnen we er lang van genieten.
Groet, Nelleke


5 opmerkingen:

 1. Sjonge dat was even een dikke tegenvaller! Gelukkig is er naar je geluisterd en is er een nieuwe afspraak. Ik snap dat het veel energie kost!
  Je kaart is mooi! Die stans is volgens mij inderdaad van Action en de boompjes van Memory box ;-)
  En ja hoor, kom woensdag maar kijken, maar ik plaats ook wat foto's binnenkort....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo vervelend dat de behandeling niet door kon gaan en goed dat je het opnieuw kon regelen. Zal voor Thomas zelf ook stressvol zijn geweest.
  Gelukkig had je nog een leuke kaart liggen om te laten zien.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelende is dat als zo'n afspraak niet door kan gaan, maar gelukkig staat er alweer een nieuwe gepland. Je kerstkaartje vind ik heel mooi.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lijkt mij nou zo vervelend..... je bent er toch druk mee en dan gaat het, buiten je schuld om, niet door. Voor Thomas ook balen lijkt mij, want hij denkt dat er iets gebeurd maar het gaat anders dan hem verteld is, snap dat dat energie kost!!
  Wat goed van je om een meteen een mail te sturen!!
  Je bent het dan kwijt en samen kunnen jullie zorgen dat het volgende keer beter gaat.
  Je kaart is mooi, jammer dat je te laat bent voor sommige challenges, maar voor ons fijn dat je hem toch nog laat zien.
  Veel plezier vanavond, ziggodome?? Wat of wie is daar dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! What a great design! Love the trees and the Colors. Thanks for joining us at Papercraft Challenge.
  Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief