Mijn lijst met blogs

zondag 20 augustus 2017

Boerderijdieren.

Dank jullie wel voor al jullie lieve reacties op mijn vorig bericht. Het is inderdaad wat stil zo en vandaag werd het nog wat stiller omdat er 5 schapen weg zijn gegaan. 2 hebben wij er nog over. De lammeren braken steeds uit het land, en wat Wim ook deed het hielp niet. Hij was er dan ook helemaal klaar mee. Helemaal toen het tijdens onze vakantie de schapen ook nachts midden op de weg liepen en er mensen aanbelden midden in de nacht. En als je dan alleen thuis bent.....?
Ik bedoel eigenlijk na vandaag zal het rustiger worden, moeder schaap schreeuwde vanmiddag en vanavond nog om haar "grote" lam die weg is gegaan.
Vandaag start weer en nieuwe uitdaging bij de Egel. Het thema is boerderijdieren en daar kunnen jullie vast wel mee uit de voeten. Zoals altijd is er een mooie prijs te winnen. Kijk maar gauw op het blog van de Egel.
Het kaartje heb ik gemaakt in de vakantie op een regendag, en met veel plezier aan gewerkt. Ik had thuis het designpapier, plaatje en bijpassend papier bij elkaar gezocht. Het design papier is een oudje uit hetzelfde blokje als de vorige kaart. Het doet mij aan behang bij ons thuis denken. Mijn ouders hadden in de jaren 70 zulk behang en dan in het bruin. Kennen jullie dat ook? en een werk dat het behangen was, het motief moest precies op elkaar passen.
Ik heb een sketch gebruikt, een randje met DMC garen geborduurd. Verder de bloemen, kikker, vlinder, hek uit de resten doos stansjes. Het verbaasd mij dat ik hier zo mee uit kwam. Hoera op de banner gestempeld die ook in de doos zat.
Meer hoeft naar mijn idee ook niet, het is een mooi, fris kaartje geworden. Het beetje geel (boterbloemen) en banner maken het net even iets anders.
Challenges:
Cheerfullsketches: sketch
AnMacreatief: dieren.
2 sistersontheblog: alles mag
Seize the birthday: alles mag.
Fadengrafik: klein borduurthema.
groetjes, en een fijne dag!
Nelleke


23 opmerkingen:

GerJanne zei

Zo, jij bent de eerste van ons team, denk ik. En ik ben de eerste de reageert. Zo raar, joh! Het is nu bijna half 11, zaterdagavond 19 aug en ik zie jouw berichtje verschijnen met datum 20 augustus. Net of ik in de toekomst kan kijken! Hahaha.
Maar wat een gedoe was dat met de lammeren. Kan me voorstellen dat dat niet leuk is, midden in de nacht wakker gebeld worden.
Je kaart is heel leuk! Maar dat wist je al.
Fijne zondag.
GerJanne

GerJanne zei

P.s. Had je mijn kaart van afgelopen donderdag nog gezien? Uit jouw pakketje nog....

Claudia's kaartjes zei

Toffe kaart, mooie gedaan.
Very lovely card. Nice colours
xx
Claudia

http://creativesketchygirls.blogspot.be/
http://knutselmeisjes.blogspot.be

Nancy Soetaert zei

mooie kaart Nelleke! Wij hadden thuis ook zo'n behang, wat blauw en geel/goud van kleur maar ook een gelijkaardig motiefje!
fijne zondag
nancy

Nicolette zei

Heel leuk Nelleke.
Leuk dat je meedoet bij 2Sistersontheblog.
Groetjes Nicolette DT

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Nelleke, dat is ook wat met die lammeren, die wilden echt de wijde wereld in. Het lijken mijn dochters wel hihi. Gelukkig komt de jongste a.s zaterdag weer thuis :) Je kaart vind ik mooi, lekker fris die kleurencombinatie.
Fijne zondag nog.
Lieve groetjes Miranda

Marfien zei

Lammeren uitgebroken was vast de achterliggende gedachte bij deze kaart want het hek staat open voor deze koeien :-) mooi in deze groene tinten

Diny zei

Prachtig kaartje Nelleke!
Wat een verandering bij jullie....is ook weer erg wennen denk ik!
Groetjes Diny

Caroline zei

He bah wat een naar verhaal over die schapen....
Je kaartje is erg leuk en ik herken ook zeker zulk behang hoor. In de 70er jaren waren die patronen helemaal in!
Leuk dat je meedoet bij 2 Sistersontheblog.
Groetjes Caroline DT

Hermien zei

Dat waren dus echte boefjes die lammeren want ze bedachten keer op keer een ontsnappingsroute!
Je hebt een prachtig kaartje gemaakt zo in het groen.

Groetjes Hermien

Marja zei

Leuke kaart Nelleke!
Groetjes Marja.

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaart! Dankjewel voor je deelname bij Cheerful sketches. groetjes Joanne

Doris knippenenplakken zei

Heel mooie kaart Nelleke !
Leuke thema .
Groetjes Doris

cheiro urgia zei

Such a beautiful card, the green and white combination turned out great. The motif of cows on a meadow is perfect in combination with the blooms and the grass. I like the little frog and butterfly, too. Thanks for joining the Fadengrafik Challenge.

Greetings,
Veronika DT

Josje zei

Hele leuke kaart nelleke

Nancy zei

Love the colors and the frog and flowers too! Thanks for being in our gallery at Seize the Birthday!

Henriët zei

Wat een gedoe met de schapen. Maar vast ook een gemis dat ze er niet meer zijn. Ik weet nog goed toen de schapen van mijn schoonvader weg moesten hebben we met elkaar staan huilen in de lege schuur....
Je kaartje is mooi. Lekker zomers en helemaal zoals het moet: koeien in de wei. En ik herken inderdaad het behang van ons vroeger thuis er in.
Groetjes van Henriët

Marja zei

Gisteren lag deze mooie kaart op mijn deurmat...Bedankt Nelleke!
Groetjes Marja.

lenywim35 zei

Sanne en Nick op Schiphol uitgeleide gedaan. Even gekeken of het vliegtuig goed was vertrokken , - op de pC - dus even gelegenheid op je blog te kijken.
Leuk, dat er een aantal bloggers haar gaan volgen. Wie weet wat je te weten komt. ???
Ik ben naar 2 maal naar t Oogziekenhuis geweest. Buiten het petrygium heb ik ook Macula , is ontdekt. Een behoorlijk gerafeld netvlies. Verder moet ik nog enige uitslagen krijgen en dan horen we eind september/oktober meer. Vandaar het gesichtsverlies. Gisteren een workshop gehad bij Marjan vd Wiel bij HobbyVoordelig. Kaart is nog niet klaar. Komt wel.
Liefs leny

Aartje zei

Wat een mooie boerderij dieren kaart. Hoop dat inmiddels de rust weer gekeerd is bij jullie op de boerderij.
Groeten, Aartje

Margreet zei

Wat een gedoe met die schapen zeg....
Mooi koeienkaartje.
Bedankt voor het meedoen bij Cheerful Sketches én bij AnMaCreatief!
xxx Margreet

Janny's Cards Creations zei

leuke kaart en inderdaad jammer van de schapen maar ja het blijft lastig en gevaarlijk als ze weg blijven lopen. Groetjes Janny

Jantine zei

Wat een leuke koeienkaart, Nelleke! Mooie afbeelding. En dat papier met dat behangmotiefje: heel herkenbaar. Bij mij thuis was het oranje met bruin en we hadden ook nog een variant met groen :-)
Jammer dat de schapen er telkens vandoor gingen, ik hoop dat het snel rustiger wordt.
Groetjes
Jantine