Mijn lijst met blogs

zondag 6 mei 2018

Maritieme kaart

Gisteren begon bij de Egel een nieuwe uitdaging. Maak een maritieme kaart volgens sketch. Ik had een mooi voorbeeldkaartje gemaakt, echter het was niet helemal goed, want ik had geen ovalen mal gebruikt. Ik maakte daarom een nieuwe en zoals het wel moet en plaats deze dan vandaag. Nog tijd genoeg om mee te doen tot en met de 19e.
Ik ben benieuwd wat jullie allemaal gaan maken, en zoals altijd is er weer een mooie prijs te winnen. Dit maal een haakpakket.
Het papier van deze kaart komt van een blokje van de Action. Daar kraft en ander papier bijgezocht. Wat leuke stansjes erbij, een jute rand en echte schelpjes van het strand. Een stoere mannenkaart die ik voor meerdere gelegenheden kan gebruiken.
Wat was het genieten van het mooie weer en hoe mooi is alles buiten. En als je dan met man, kinderen en kleinkinderen zaterdagmiddag een ijsje eet heb je het gevoel dat het vakantie is. Hoe simpel kan iets moois zijn.! Nog een paar mooie dagen om weer lekker op de fiets naar het werk te gaan. Zo'n 13km, dan een fijne afstand als het weer prachtig is. En avonds weer lang licht dan kan ik weer fietsen vanuit het werk. In het donker doe ik dat niet, als het niet nodig is. Want ik fiets wel op landweggetjes.
Groetjes, Nelleke

10 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat heb je nog een gave maritieme kaart gemaakt Nelleke. Hij past perfect bij het mooie weer. De gele accenten geven er een zonnige uitstraling aan vind ik en het jute versterkt de strandsfeer.
Heerlijk hé dat mooie weer, dat verandert alles meteen en groot gelijk dat je niet in het donker op landweggetjes gaat fietsen.
Lieve groetjes Miranda

Ellen zei

Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt Nelleke...alle details zijn super leuk!
Groetjes Ellen

Marfien zei

leuk zomers kaartje, de schelpjes geven net dat beetje extra

GerJanne zei

Ik hoor net op de radio dat de woonhal in brand staat! Allerlei sirenes hoorde ik al eerder, maar het was op het nieuws, een grote brand. Wat erg!
Nou, je maritieme kaart is super geworden. En je bent ook nog eens supersnel. Moet je veel werken komende week? Wel heerlijk dat je dan kunt fietsen.....
Groetjes!

martina's kaartjes zei

geslaagd kaartje !
grtjs,martina
x

Joanne kramer zei

Wat een schitterende kaart!!!
Groetjes Joanne

carla zei

Een prachtige kaart.
Maritieme, dan denk ik aan blauw, maar in deze kleuren is het weer heel anders en zo mooi.
Groetjes,
Carla

Caroline Cards zei

Super leuke kaart in deze kleuren!
groetjes, Caroline

SylS creaties zei

Wow wat heb je de uitdaging van De Egel leuk verwerkt! Heel mooi geworden!
groetjes,
Syl

Rosina zei

Heel mooi kaartje heb je gemaakt voor deze nieuwe uitdaging nelleke....TOP!!!

groetjes Rosina