Mijn lijst met blogs

zondag 20 mei 2018

Nieuwe uitdaging

Een nieuwe uitdaging bij de Egel vandaag. Een makkelijke, en toch vond ik hem wat lastig omdat ik het mijzelf wat lastig maakte. De uitdaging is maak een zwart-witte kaart met een vleugje andere kleur. Zoals je kunt zien is dat ook maar iets. Ik kwam er niet uit. Ik had een afdruk gestempeld, maar was niet tevreden. Zwart wit papier heb ik niet zo veel, dan zat er steeds grijs bij. Uiteindelijk vond ik toch dit stippeltjes zwart witte papier. Daarop zwart papier, waar ik een stikrandje heb gemaakt met de naaimachine. Daarop heb ik JOY gestanst en 2 kleine vogeltjes erop. Echt een CAS kaart dus. En dat is de oplossing voor mij. Als het niet lukt wil ik teveel en dan moet ik het juist eenvoudig houden. Lieke houdt van dit soort kaartjes, ze keurt ze van te voren. Deze vond ze helemaal leuk, dus moet naar een jonger iemand denk ik. Kijk naar de voorbeelden van mijn teammaatjes en je ziet weer verschillende uitvoeringen. Dat is juist het mooie in hobbyland, je kan het zo gek of anders of mooi maken als je wilt. Alles kan.
Challenges:
Diesruschallenge: gebruik vogels
Dutch card lovers: vogels
Groetjes, Nelleke 

15 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Hele mooie kaart! Groetjes Joanne

Kaartenkraam zei

Ik ben met mijn 60+ dan wel geen jonger iemand maar vind hem toch erg mooi hoor! Het is een strakke kaart maar toch speels door de stippen, het schuine vlak en de roze vogeltjes, ik hou er wel van!

groetjes van Ank

Marfien zei

Heel mooi, die vogeltjes vind ik geweldig.
Dank voor je mooie tag, past precies bij vandaag, helaas deze keer hier geen geschikte liturgie voor kaart gebruik . . .

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
Ik moet wel lachen om je bericht. Volgens mij had jij deze chalenge zelf bedacht..... Je kaart is erg leuk. Mooi die felle kleur roze bij het zwart en wit...
Geniet van de zon!

Margot zei

Mooi die twee roze vogeltjes, heel goed detail! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

Rosalien Zwackhalen zei

Heel leuk kaartje en grappig die 2 kleine vogels op het takje. ;)
Bedankt voor je deelname bij de DCL.

Annerieke zei

Ik vind je kaart erg leuk Nelleke! Mooi accent de roze vogeltjes op de witte tekst.

Nicolette zei

Heel mooi Nelleke.
Fijne avond,
Groetjes Nicolette

Kathy Krug zei

Love the pop of pink with the black and white card. Thanks for sharing it with us at Dies R Us Challenge Blog. We hope you will join us for future challenges.

Jantine zei

Mooie kaart, leuk met dat vleugje roze. Leuke uitdaging weer.
Groetjes,
Jantine

!neke zei

Super gaaf !!!!

Diny zei

Wat een prachtig kaartje Nelleke!
Groetjes Diny

Marjan zei

Mooie uitwerking van jullie challenge en wat een subtiele vogeltjes, ze springen er door de kleur toch goed uit! Dank je wel voor het meedoen met DCL, Nelleke.

Diane zei

Super cute and creative! Thank you for joining our challenge at Dies R Us!
Diane DRU DT {Nellies Nest}

Ellen zei

Leuke vogelkaart! Bedankt voor je deelname aan DCL.
Groetjes Ellen