Mijn lijst met blogs

maandag 23 juli 2018

Get well soon

Het begon weer te kriebelen. Sinds zaterdag zitten we op een camping in Holten. Een iene miene camping met toiletten in retrostijl. Bruine tegels  met oranje pedaalemmers. We gaan weer 40jaar terug....
Gisteravond is Wim naar huis gegaan. Toen Thomas naar bed ging, had ik geen zin meer om buiten te blijven. Opgegeten door de muggen, ben ik op mijn bed gaan zitten en wat kaart ideetjes klaar gaan leggen. We hebben als Thomas mee is, geen aparte zit ruimte. Aangezien hij nog muziek luisterde ging dat prima. Vanmorgen deze afgemaakt. Het blokje doodlebug design had ik mee, en daar heb ik al best veel kaartjes van gemaakt in de vakantie. De kant en klare bloemen had ik ook bij me, en de tekst vond ik in de doos. Het kaartje voor morgen is ook klaar, maar dat bewaar ik natuurlijk voor morgen.
De sketch is van freshlymadesketches. 
Groetjes en tot morgen. Wij gaan zo lekker onder de bomen fietsen. Het is er zo mooi, een hernieuwde kennismaking met mijn geboortedorp.
Nelleke 

7 opmerkingen:

 1. Lekker vrolijk en vooral fris kaartje! Hebben we wel nodig! Veel plezier op de camping! groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So bright and cheery! Perfect summer card! Glad you joined us at FMS!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk vrolijk kaartje Nelleke...lekker zomers!
  Geniet van de vakantie!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fris kaartje. Mooi!
  Veel plezier daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk kaartje, daar kikker je van op. Is alles nog als vroeger? bestaat je geboortehuis nog? In de straat waar ik geboren ben is "de overkant" afgebroken en dat voelt toch anders . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk met dt weer kamperen. Dan leef je toc al voor en groot gedeelte buiten. En leuk dat je z'n fris kaartje kon maken. Geniet van je herontdekkingen. Leuk is dat...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hopelijk hebben jullie genoten van de fietstocht ! Ik ben net terug verhuisd naar mijn geboortedorp en ga elke dag bijna met de jongste dochter fietsen, zij verbaast zich erover dat ik de weg nog zo goed weet ... ;)
  Leuke en vrolijke kaart heb je gemaakt zeg !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageerde op mijn bericht. Ik probeer ook bij jullie langs te komen.

Blogarchief