Mijn lijst met blogs

maandag 3 december 2018

Ecoline

Na een vol weekeind een rustige maandag om bij te komen. Vanmiddag mijn hobbykamer ingedoken en dit kaartje afgemaakt. Het achtergrondje had ik al eerder gemaakt van 2 kleuren ecoline. De bloem heb ik vorige week gehaakt toen ik een dagje op dagbesteding werkte. Altijd gezellig, al die cliënten die haken, breien of wat dan ook.  Gelijk al het idee om deze voor de achtergrond te gebruiken.
Vandaag met distres ink verder gegaan, de randjes bewerkt en een handschrift stencil voor effect op de ecoline.
Twee stukje papier gesneden. De stencil voor het witte papier weer gebruikt en later de witte ruimte bewerkt met inkt. De rode bloem op het zwarte stukje geplakt , met middenin een punaise waar ik het steekgedeelte heb afgehaald. Wat glitters en tekst en klaar om volgende week verstuurd te worden.
Challenges:
Fresly Made sketches: sketch 365
Bij gebrek aan beter de foto binnen gemaakt. Het was om vier uur al donker met al die regen.
Straks verder met Elines diertjes, als het wordt wat ik bedacht heb, ben ik tevreden.
Dag!
Nelleke 

8 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

heel toffe achtergrond met je ecoline, mooi met het gehaakte bloemetje er op!
Tot morgen met diertjesdinsdag...
Nancy

Marfien zei

Ziet er goed uit, mooie compositie, leuk dat je die bloem op de dagbesteding kon maken

Rosina zei

Heel mooi dit kleurrijke kaartje Nelleke...zo mooi die achtergrond met inkt gemaakt en het leuke gehaakte bloemetje is echt de blikvanger...

groetjes
Rosina

Monique zei

Hoi Nelleke, we zijn allebei nog aan het bloggen las ik net. Wat is dit een prachtige kaart. Ik heb ecoline aan de Sint gevraagd. Wie weet kan ik dan ook zulke mooie kaartjes maken.
Achteraf moest ik ook wel lachen hoor om mijn val. Maar ik heb er zondag nog een schepje bovenop gedaan. Bij het aantrekken van mijn slof, ging het even fout. Verloor mijn evenwicht maar mijn middelvinger en ringvinger bleven steken in de slof met als gevolg dat ik het hoorde kraken. Waarschijnlijk was het een pees. Maar er doen nu 3 vingers op rij zeer. Hoe onhandig wil je het hebben...hahaha. Gelukkig komt Geert donderdag weer thuis. Laat ik de onhandige dingen aan hem over.
Lieve groetjes, Monique

Jen Brum zei

What a great card! I love those rich colours and that pretty flower! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

Daphne zei

Ecoline is zó leuk!!!!
Ik kreeg destijds wat potjes van de school waar onze kinderen op zaten, ik gebruik het veel.

Een gehaakte creatie op een kaart, ik doe dat eigenlijk nooit, maar het is echt leuk, ga ik zeker onthouden.
Een kaart, die je eigenlijk naar iedereen op kan sturen.

Joanne kramer zei

Wat is ie gaaf! Zo mooi van kleur. groetjes Joanne

Narelle Farrugia zei

Oh wow! That red is just gorgeous and so striking! Love the addition of the little crocheted flower. Thanks for joining us at FMS this week!