Mijn lijst met blogs

zaterdag 20 juli 2019

Verjaardagsswap met GerJanne

                       
Voor mijn verjaardag kreeg ik van GerJanne dit supergave cadeautje. Een blok prachtig papier: make a wish, met allerlei mooie spulletjes erbij. Gekocht tijdens haar vakantie in Schotland. Ze liet al een foto zien van de hobbywinkel met Peter ervoor die zijn tong uitstak... haha. 
Er zat een brief bij. Ze had voor zichzelf ook zo'n pakketje gekocht en in de brief staan 4 opdrachten. Vandaag de eerste. Ik moest mij wel een beetje achter mijn oren krabben, (haha) omdat het veel pasteltinten zijn, en die gebruik ik niet heel erg veel. Het was ook even zoeken naar effen papier.
Dat maakt de uitdaging des te leuker, en je gebruikt weer heel andere kleuren en materialen.

De eerste opdracht viel reuze mee. Nadat ik alles goed gelezen had ging ik aan de slag. Omdat ik nog een tag bij Kimya verpakkingen wilde maken deze maand, dacht ik dan maak er gelijk maar 2. Voor deze maand moest ik een sketch gebruiken en ik kon kiezen uit 2 voorbeelden. Ze waren allebei zo leuk. Echter de eerste tag heb ik helemaal niet volgens de sketch gemaakt. De opdracht luidde: gebruik de stempel en 2 houten embellisments. In combinatie met de sketch werd het veel te druk. Daarom zelf wat bedacht en dat werd deze tag. Ik gebruikte verder nog de leuke knoopjes en slingers uit het pakket.
Deze tag is wel gemaakt volgens de sketch, daar wat pittiger kleuren bij gebruikt.
En o, na de foto's maken zag ik een fout... oeps. Wie het ziet mag het zeggen. Lieke zag het niet ik ben benieuwd of jullie het zien. De winnaar krijgt de eeuwige roem speurneus.
Nemen jullie ook een kijkje bij GerJanne?
Zo meteen naar de verjaardag van kleinzoon Lieuwe. 6 jaar alweer. 6 jaar geleden liepen we bij de open dag van PSV toen hij is geboren. Woensdag ging hij met ons mee naar de open dag. We hebben het erg leuk gehad. Na de wedstrijd, in de auto, sliep hij al heel erg snel en stond zijn mondje stil....
Vanmiddag met Thomas naar de camping in Epe. Och wat verheugd hij zich er op.
De spullen ongeveer gepakt en ook wat knutselspullen gaan mee.
Zin in.
Groet, Nelleke


14 opmerkingen:

Angela zei

Wat een prachtige uitwerking van de opdracht Nelleke! Zo heel anders als die van GerJanne :).

Een heel fijne vakantie!

grt Angela

Marja zei

Twee mooie tags Nelleke!...zag het net al bij GerJanne voorbij komen ,leuk cadeau heb je gekregen.
Fijn weekend
Groetjes Marja.

Ellen zei

Wat leuk allemaal om te lezen...je hebt je best gedaan met de tagjes...super zijn ze hoor! Ik zie het foutje, moet ik dat mailen?
Groet Ellen

Marjan zei

Zag bij GerJanne al wat voor cadeau ze gemaakt had, leuk hoor! Jouw twee tags zijn erg gaaf geworden, ik zie het foutje niet, dus het is niets opvallends gelukkig ;)

Sarah zei

Super tof! Ik heb de fout gezien! X

Mieke zei

Jouw tagjes zijn ook heel mooi geworden! En ehm... ik zie geen foutje, dus het zal wel meevallen ;-) ♥

Monique zei

Wat leuk gedaan Nelleke. Ik kom net bij GerJanne vandaan. Jij het label en zij het doosje. Past ook nog goed bij elkaar.
Ik hoop dat jullie het droog houden op de camping. Hier donder en bliksem.
Lieve groetjes, Monique

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, fouten bestaan niet in creativiteit zeg ik altijd en ik zie dus ook niets buiten twee hele gave tags in mooie kleuren. Allebei lekker feestelijk Nelleke. Veel plezier op de camping :)
Lieve groetjes Miranda

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wacht ik zie toch iets aparts hihi, gelukkig glijden ze er niet af....

Marfien zei

Tja, het wordt wat moeilijk kaarsjes aansteken maar je kunt ook zeggen dat ze toch niet mogen branden ;-), het zijn in elk geval twee hele mooie tags

GerJanne zei

Heel mooie tags! En weet je dat kraft heel goed bij het papier past!? Kwam ik ook al doende achter. EN ik zie het foutje hoor! Hihihi, kan gebeuren.

Aartje zei

Wat een leuk kado kreeg jij voor je verjaardag een eentje waar je met de opdrachten ook lang plezier van kunt hebben. Deze is alvast geslaagd, ben benieuwd naar de andere opdrachten.
Groeten, Aartje

Aartje zei

En je foutje ontdekt. 😯

Femminde zei

Wat tof Nelleke om zo een kadootje te krijgen met uitdagingen.
Wat een leuke tags zijn het geworden.
Veel plezier op de camping!!
Fijne week!!
Groeten van Femminde