Mijn lijst met blogs

maandag 7 december 2020

Hortensia's



Daar ben ik alweer met een kaart. Vorige maand was ik bij de cheerfulsketches 1 van de winnaars en daarom ben ik nu 1 van de gastdesigners voor de reminder van dat blog.
We kregen een digi en sketch toegestuurd. Omdat onze nieuwe printer er nog niet was heb ik wat anders gebruikt. De afbeelding heb ik gekleurd met derwent colour soft.  En ik moet zeggen dat dit eigenlijk direct goed ging. De tip van GerJanne om bij deze kleurpotloden reukvrije terpentine te gebruiken heeft ook goed geholpen. Deze kleurde ik bij haar tijdens onze laatste kletseldate.
Ik maakte 2 kaartjes. De eerste is echt volgens de sketch gemaakt. De hortensia uitgeknipt en op paars papier geplakt. Wat knoopjes uit de knopendoos en een klein algemeen tekstje. Het papier is van MD.
Deze kaart is net iets anders. Als je de sketch zou draaien zou de roze band bovenaan moeten zitten. Verder eigenlijk hetzelfde verhaal en zelfde blokje papier van MD en de tekst ook.
Kijk vooral ook bij Cheerful Sketches Challengeblog voor meer informatie en doe gezellig mee. De sketch is ook leuk voor late en snelle kerstkaarten.
Vandaag een dag werken en dan de rest van de week vrij. Het eerste deel van het behangen is klaar. Het sausen lukte niet meer door de late levering. Vandaag komt het PVC in de hele ruimte waar we vloerverwarming hebben gemaakt. Nog sauzen en wat schilderwerk en nieuwe plinten, en dan kunnen we het eerste gedeelte weer inrichten om te gaan wonen. En gaan we de kerstboom klaarzetten en ster ophangen. En daar hebben we echt veel zin in. Na een maand in de berging te hebben gezeten zijn we daar echt aan toe. Al is de berging overigens wel vrij ruim en lekker warm, maar we missen onze luie stoelen wel en beetje. Vanavond mijn luie tuinstoel maar weer tevoorschijn gehaald, kon er net staan.😉
Daarna gaan we in de andere ruimte verder, waar begin januari de keuken geplaatst wordt. 
Het einde is in zicht!
groet, Nelleke 

13 opmerkingen:

Henriët zei

Prachtige kaarten Nelleke. Hortensia's zijn mijn lievelingsbloemen. De tuin staat er vol mee.
Fijn dat jullie voor kerst uit de berging kunnen en lekker weer in de nieuwe woonkamer kunnen. Het schiet lekker op ze te lezen.
Groetjes van Henriët

Hobby Hoogland zei

Een mooie kaart en mooie kleuren gebruikt .
Het is een beetje behelpen bij jullie maar des te meer kunnen jullie er straks volop van genieten.
groetjes Marjan.

Trijntje zei

Wat een mooie kaart met de hortensia heb je gemaakt Nelleke. Vind het knap dat je tussen he klussen door toch nog in staat bent om te hobbyen.... en te bloggen.. Jullie hebben een heel project.. Gelukkig heb je een ruime berging die lekker warm is. Hierbij wil ik je nog bedanken voor de kaart die ik voor mijn verjaardag van je heb gekregen. Veel Succes ermee. Groeten Trijntje

Angélique zei

Heel mooie kaarten, allebei. Zo knap als je zo netjes kunt knippen, mij lukt dat meestal niet.
Fijn dat het einde van het klussen in zicht komt, daarna lekker genieten

carla zei

Prachtige kaarten Nelleke.
Met hortensia's kan je altijd wel wat, zo'n mooie bloemen dat ze zijn.
Knap gemaakt.
Groetjes,
Carla

Marijke zei

Twee mooie kaartjes, en de hortensia's zijn ook mooi geworden! Het is wel knap dat je nog kunt knutselen met al die verbouwingen bij jullie! Maar het zal inderdaad wel een feest zijn als je weer gewoon kunt leven met de kerst! Veel succes maar en groetjes Marijke.

Anita van Deur zei

Prachtige kaartjes en hortensia's zijn toch wel een van mijn lievelingsplanten. Het einde in zicht dat voelt we goed nog even Nelleke.
Fijne avond.

Hermien zei

Twee mooie kaartjes met hortensia's erop. De verbouwing vordert gelukkig.

Groetjes Hermien

Daphne zei

Ik had de sketch al gezien, die is inderdaad heel leuk.
Wat een mooie kleuren gebruikte jij op je kaart.
Sjonge jonge, wat een verbouwing hè, gelukkig weet je niet alles van te voren.
Nog even volhouden, dan kunnen jullie weer lekker in de kamer en in je luie stoel, dàt zal fijn zijn zeg!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een mooie kaarten Nelleke, ik ben dol op hortensia's en je hebt ze mooi ingekleurd. Ik kleur ook het liefst met Coloursoft potloden, ze blenden zo fijn.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Oh dat kleuren is heel goed gegaan en je kaarten zijn dan allebei erg mooi! En eigenlijk ene gelukje dat je printer het niet deed ;-)
Succes van de week met de rest van de klussen. Het wordt natuurlijk supermooi en die berging van jullie is heel gezellig, hoor! EN zeker warm! Maar als straks alles klaar is zul je extra genieten van alle luxe en ruimte!

Anonymous zei

Red je huwelijk en krijg je ex-geliefde permanent terug met krachtige liefdesbetovering ”contacteer dr. Ajayi hij is de beste liefdesbetovering op het internet en zijn resultaat is 100% gegarandeerd.
Ik ben Amelia, ik was op zoek naar hulp op internet om mijn man terug te krijgen nadat hij 9 maanden geleden van me gescheiden was, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hadden het allemaal over deze machtige man genaamd Dr Ajayi over hoe hij hielp hen hun huwelijk en relaties te redden, dus ik nam contact met hem op en legde hem mijn probleem uit en hij deed het goed door me te helpen mijn gescheiden echtgenoot binnen 12 uur terug te krijgen. Ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn, maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dr. Ajayi mijn geliefde daadwerkelijk heeft teruggebracht.Als je relatieproblemen hebt, neem dan contact op met dr. Ajayi voor hulp op Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail : drajayi1990@gmail.com en wees gelukkig.

Femminde zei

Wat een super leuke hortensia kaarten!! En nog succes even met door klussen. Geniet van je kerstboom binnenkort.
Fijne dag!!
Groeten van Femminde