Mijn lijst met blogs

donderdag 24 december 2020

Paarse Kerstkaart


Dag allemaal,  Als je kerstkaarten in het voren maakt, kun je wat laten zien als je er niet aan toe komt om een kaart te maken. Dat is met dit kaartje het geval. Begin dit jaar gemaakt en nooit laten zien. Ik denk ook wel dat dit komt omdat dit niet moeders mooiste kaart is. Maar goed, dat hoort er ook bij. Het gaf mij iets ruimte om even met een ander kaartje bezig te zijn. Dit kaartje spreekt voor zich. Het plaatje is een oude kaart. Daar bijpassend papier bij gezocht en een glitter hertje erbij gedaan. Het kaartje ging naar een dame die van paars houdt. 
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CCHC: alles mag, optie gebruik het woord kerstmis
                                            
                                                                            
Hier onder een kerstboom welke op veel kaarten heb  geplakt. De tekst is niet van mijzelf maar kreeg ik van buurtjes die dit gemaakt hebben naar eigen inzicht. Te mooi om niet te delen.
Met een stans kon ik de tekst uitstansen.
Ook onze dagen zijn aangepast, maar daar zal Kerst niet minder om zijn. Vanavond hebben  we met Lieke en vriend en Thomas een diner, morgen zijn we alleen met Thomas thuis. Daarna gaan we om beurten bij de kinderen eten. De eerste hebben we zondag gehad, as zondag bij de laatste. En deze bezoekjes zijn ook heel waardevol hebben we gemerkt, omdat je met een klein groepje bent.
Thomas logeert hier weer sinds de zomer. Toen ik hem dinsdag ophaalde wilde hij eerst niet en was hij boos. Het bleek dat hij zijn joggingbroek zocht. Die wil hij graag het liefste aan, of een pyjama broek.  Die vonden we niet, maar toen was het in zijn hoofd wel ok om naar huis te gaan. En dan kom je er thuis achter dat hij een heleboel broeken heeft die hem eigenlijk niet lekker meer zitten doordat ze vrij strak zitten. Werk aan de winkel dus. Gisteren maar gauw een bestelling gedaan voor een paar nieuwe  Zijn gedachten blijven vaak een zoektocht. We hebben de indruk dat hij geniet thuis. Ook ging hij gisteravond zonder problemen even terug om afscheid te nemen van een begeleidster die weg gaat. En hij ging weer graag mee naar huis terug. Hoe blij kunnen we hiermee zijn.
Nu het kaartje posten en mij bezighouden met ragout en ossenstaart soep.  Dat laatste heb ik nog nooit gemaakt, maar lijkt niet moeilijk.
Als laatste wil ik iedereen bedanken die mij een kaart gestuurd hebben. Van sommigen helemaal niet verwacht. Ik ben er heel blij mee en ze hangen op onze opgeknapte "deel" waar we de Kerstdagen doorbrengen. 
Tot as zondag, dan heb ik nog een kaartje te laten zien.
Lieve groet,
Nelleke 

12 opmerkingen:

Jantine zei

Wat een prachtige tekst, Nelleke! En ik vind je paarse kerstkaart heel erg leuk!
Fijn dat het met Thomas goed gaat.
Fijn dat je er weer bij bent bij 52WTC!
Mooie dagen!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Oh wat heerlijk om te lezen Nelleke, dat Thomas geniet bij jullie, en zijn thuis eigenlijk ook nog een beetje...zo moet je er maar net achter komen wat de oorzaak is, dat iets even niet lekker loopt, en fijn dat de problemen waar hij mee zit ook opgelost kunnen worden. Ik vind je kerstkaartje juist erg leuk, ik hou wel van ander soort kerstkaartjes, lekker een fel gekleurde achtergrond en niet standaard kleuren boompjes..Fijne kerstdagen en bedankt dat je mee doet bij 52 WTC. Groetjes Ingrid.

Kaartenkraam zei

Je kerstkaart vind ik juist heel leuk, ik houd wel van een anders dan andere kaart.
De tekst op de boomkaart is heel mooi.
Zo te lezen genieten jullie ondanks de omstandigheden toch volop van jullie gezin.
Goede kerstdagen!

groetjes van Ank

Scraptastisch zei

Prachtig kaartje en mooie tekst op de kerstboom Nelleke!
Geniet van de dingen die wel kunnen en ik wens jullie hele goede kerstdagen en stay safe!
lieve kerstgroetjes van Gerie

Trijntje zei

Ik vind het wel een hele mooie kaart... Erg leuk gemaakt. Maar ik denk omdat je de kaart al heel lang hebt en dan er zelf anders naar kijkt.... een hele mooie tekst van jullie buurtjes. Goede kerstdagen alvast. Groeten Trijntje

Ellen zei

Prachtig kaartje in het paars Nelleke...juist apart! We moeten allemaal zoeken hoe de kerst ingevuld moet worden maar het zal lukken bij allen. Fijn dat Thomas geniet als hij thuis is.
Ik wens jullie een hele gezellige kerst met elkaar...geniet ervan!
Lieve groetjes Ellen

Anita van Deur zei

Wat fijn dat Thomas zo geniet van het thuis zijn. Je kaart vind ik prachtig in deze kleuren, met de soep gaat het zeker goed komen. Fijne kerstdagen.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een vrolijk gekleurde kerstkaart vind ik toch ook wel leuk Nelleke. Fijn dat Thomas thuis is en inderdaad denk ik dat het een knusse kerst is.
Fijne knusse kerstdagen gewenst.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Renate zei

Leuk kerstkaartje. Even lekker een keer wat anders.
Ook bij ons is kerst dit jaar in een afgeslankte vorm. Morgen gaan we naar mijn mam, en 2e kerstdag zijn we lekker met z'n tweetjes thuis.
Fijn dat Thomas zo kan genieten als hij bij jullie is.
De tekst in de kerstboom vat het afgelopen jaar samen in krachtige woorden. Heel mooi.
Fijne feestdagen.
En een gezond, liefdevol, en creatief 2021.

-xies- Renate.

Rosina zei

Prachtig kerstkaartje is dit Nelleke zeker in deze felle kleurtjes is het een kunstwerkje
en ook ik kreeg die mooie kerstboom met tekst in je kaartje
vond het een prachtige en originele tekst
En fijn dat Thomas weer zo geniet bij jullie thuis...hopelijk hebben jullie hele fijne kerstdagen kerstdagen samen... Geniet hij ervan, dan zeker ook jullie..

kerstgroetjes
Rosina
DT 52 WTC

GerJanne zei

Hij is toch wel mooi Nelleke en zeker als je van paars houdt! De tekst had ik al bestudeerd en is inderdaad leuk en mooi.
Fijn dat Thomas het gezellig bij jullie vindt en dat hij wel weer mee terug wilde. En dat kerstvieren klinkt een beetje als bij ons. Morgen komen Willemijn en Clemens en zondag gaan we naar Annebeth en Jeroen. Dan heben we ze allemaal gehad. Inderdaad heel anders, echt quality time...
en de knutseldat voor 2021 staat al op mijn to do lijstje

Catie Cuddles zei

What a funky card. Merry Christmas!
Thanks for joining us at Craftyhazelnuts Christmas challenge blog.
Happy crafting!
Catherine x DT