Mijn lijst met blogs

donderdag 31 december 2020

Laatste Kerstkaart dit jaar. 😊




Vandaag wil ik niet achterblijven met een kerstkaart,  daarom plaats ik er nog eentje. Deze maakte ik begin dit jaar van restjes en nooit laten zien. Makkelijk om wat in het voren te werken en zoals nu kan ik hem toch nog plaatsen. De zelfgemaakte kaarten zijn allemaal opgegaan, en het voelt alsof ik met een schone lei kan beginnen volgend jaar. Ook bedank ik iedereen die mij een kaart heeft gestuurd. Een prachtig gezicht ook al die kaarten aan de muur. 
Dit kaartje is 10 x 10 cm gemaakt van restjes , begin van het jaar maakte ik daar meer kaarten mee. Het spreekt eigenlijk wel vanzelf.
Challenges: 
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag.
                             
Ik wil jullie nog iets laten zien waar wij, Thomas en ik mee bezig zijn.
Sinds de corona is Thomas weer met strijkkralen bezig. Ondanks de bewegingsstoornis die hij heeft, gaat het hem heel goed af. Deze heeft hij van de zomer gemaakt en heb ik verwerkt tot een kaart.
Inmiddels heeft hij de van deze serie de meeste al verstuurd.
Wat we zelf zo mooi vinden is dat hij met vlakken werkt. Vaak geef ik ze nog een oog, om het iets sprekender te maken. Maar hij gaat het ook steeds beter doen. Afgelopen week heb ik er wat naar blogdinnen gestuurd ipv een nieuwjaarskaartje. Dat kan mooi met decemberzegels omdat ze wat zwaarder zijn. 
Straks maak ik er nog eentje voor een oude tante van mij, die stuurde hem zelfs nog een kaartje. Ze krijgt een bloem terug.
Heel erg leuk om te doen, en al die strijkkralenfiguurtjes krijgen een mooie bestemming.
Ik wens jullie allen een fijne en goede jaarwisseling toe. En vooral, en dat is het allerbelangrijkste, een heel gezond en creatief 2021.  Dat gezondheid het belangrijkste is, hebben we afgelopen dagen weer ervaren. 
Tot volgend jaar! Groet,
Nelleke 

14 opmerkingen:

marijke zei

Een knap kaartje, ik vind zwart/wit altijd een moeilijk iets dus vandaar knap! En die kaartjes met de plakkraaltjes ook leuk! Een leuke bezigheid. Voor jullie ook een gezellige jaarwisseling en gezellig dat je het hele jaar meedeed met de kerstkaartjes! Hopelijk volgend jaar weer? Groetjes Marijke.

Irene zei

Apart in deze kleuren maar wel een heel leuke kaart Nelleke! Wat een super serie van Thomas, heerlijk om te doen lijkt me en hij is dus net zo creatief als jij! Ik verheug me er op dat tzt ook met Zoe te gaan doen.
Fijn jaarwisseling en een GOED 2021 - in jullie "als nieuw" huis gewenst!
xxIrene

Jantine zei

Bijzonder kerstkaartje en mooie strijkkralenkaartjes, Nelleke!
Leuk je weer te zien bij 52WTC en fijne jaarwisseling gewenst.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Eri zei

Wat een leuk klein kaartje Nelleke! En wat zijn die strijkparelkaarten gaaf geworden in die felle kleurtjes! Wat fijn dat Thomas zoveel plezier heeft met die strijkkralen. Fijne jaarwisseling en een goed begin van 2021!
Groetjes, Eri

Henriët zei

Handig om nog een kaartje in voorraad te hebben om op je blog te zetten. De kleuren geven voor mij een beetje de stemming van dit jaar weer.
De kaarten van Thomas zijn heel vrolijk. Daar word je meteen vrolijk van.
Fijne jaarwisseling!
Groetjes van Henriët

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie afsluiter in zwart-wit Nelleke en inderdaad mooi wat Thomas maakt. Ik ben weg van de zeepaardjes. Leuk om ze zo op kaarten te verwerken.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC. Fijne jaarwisseling en een mooi en vooral gezond 2021 gewenst en veel woonplezier in jullie "nieuwe" huis.
Lieve groetjes Miranda

Ellen zei

Mooie kaart Nelleke...zwart/wit doet het altijd goed vind ik!
Ook de kaarten van Thomas zien er top uit en leuk dat hij er zoveel plezier in heeft om ze te maken!
Fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2021 gewenst met elkaar.
Lekker genieten in jullie mooi verbouwde nieuwe huis...top!
Groetjes Ellen

Rosina zei

prachtig is dit kleine zwart witte kerstkaartje Nelleke...ja altijd handig om wat in de voorraad map te hebben
En heel leuk die strijkkralen creaties die Thomas gemaakt heeft...eb=n jij heb er leuke kaartjes mee gemaakt...Fijn dat hih er zoveel plezier aan beleefd...
groetjes
en een fijne jaarwisseling
en een mooi, gezond en vooral een creatief 2021
Rosina
DT 52 WTC

Anita van Deur zei

Kerstkaart is schitterend in deze kleuren Nelleke. En wat zijn de strijk figuurtjes mooi die Thomas maakte.
Alles goeds voor 2021.

Scraptastisch zei

Lief kerstkaartje met de mooie kaars in het potje Nelleke! Het creatieve van Thomas van wie zal hij dat nu hebben, hihi heel leuk dat hij daar zoveel plezier van heeft. De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar ook en blijf gezond!
xx Gerie

GerJanne zei

Je kaart is sjiek! Door het zwart en witte denk ik. En de kaarten met de strijkkralen zijn ook vrolijk geworden zeg! Inderdaad grappig dat Thomas vlakken gebruikt. Mooi effect heeft dat!

Aartje zei

Chique kaart in die zwart tinten Nelleke. Een groot contrast met de hele vrolijke kaarten van Thomas. Maar wat zijn die ook enorm leuk en heel leuk om ze nu ook te kunnen versturen.
Groeten, Aartje

lenywim35 zei

Leuk gedaan. En je houdt Thomas aardig bezig. Hoe is het met Thomas? In deze rare nare tijd? Nog bedankt voor je mooie Kerstkaart. Ik heb maar een blog gemaakt. Kost wel moeite want alle letters lopen door elkaar en recht lijnen zie ik niet, dat zijn allemaal hobbels. Kon bijna geen schaatsenkijken. Zal nog ewel erger worden is de voorspelling. Liefs Leny

Marjan zei

Mooie kaart in deze tinten, Nelleke! De vrolijke strijkkralen kaarten van Thomas vind ik ook geweldfig. Wat leuk dat hij daar zoveel plezier in vindt!