Mijn lijst met blogs

vrijdag 29 januari 2021

Uitdaging met GerJanne 2



Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers van harte welkom heten op mijn blog. Ik hou het bewust algemeen zodat ik niemand vergeet. Ik heb 1 volger meer maar zie  3 nieuwe gezichten staan. Mogelijk dat er wat afgehaakt zijn. Welkom dames en ik hoop dat we elkaar kunnen inspireren. Ik kom ook bij jullie langs als ik jullie kan vinden.
Nu dan deze kaarten. In november gaf ik GerJanne een klein blokje met 10x10 papiertjes en daarbij 4 opdrachten. Deze opdracht was dat er gestempeld moest worden. Op het effen papier of designpapier.
Ik maakte 2 kaartjes. Bij dit kaartje heb ik een andere kleur inkt gebruikt dan de onderste. Deze kleur was het eigenlijk net niet en dat maakte het wel lastig om goed te combineren.
De achtergrond is gedaan met een mask van de Action. Bloemen gestempeld op heel licht designpapier met een klein werkje. De blaadjes op effen papier waarbij ik de blaadjes wat beïnkt heb om de kleur beter te laten passen. Gemaakt naar een sketch. Daar heb ik mij ook aan gehouden, alleen de tekst staat bovenaan.
Challenge: 
Hand stampedsensations: sketch 356
                                                     

Bij de craftsensations was een sketchuitdaging en daarvoor heb ik deze kaart gemakt. De achtergrond met een net iets andere kleur beïnkt. Daarop heb ik met een stempelset deze bloemen gestempeld. Een een klein stukje designpapier gebruikt, een label met tekst en een klein takje daarachter. De bloem stempelde ik op een klein stukje designpapier,  uit gestanst en met een splitpen vastgezet. Een kaartje voor de voorraad, vanavond alweer 2 kaartjes geschreven.
Challenge:
Craftsentations: sketch, materiaal craftsenations: Papier en stempelset.
Kijken jullie ook wat GerJanne gemaakt heeft? 
Groet, Nelleke 

16 opmerkingen:

Marja Sch zei

Wat een ontzettend leuke kaarten heb je gemaakt. Groetjes Marja

Anita van Deur zei

Heel mooi Nelleke prachtige kleuren, fijne dag.

Ellen zei

2 superkaartjes Nelleke...heel leuk gedaan! Mooie bloemen maakte je en de gestempelde op de 2e kaart zijn ook heel leuk!
Krijg jij je nieuwe volgers wel in je zijbalk?
Fijne dag en groetjes Ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele leuke uitdaging die weer twee hele gave kaarten op heeft geleverd Nelleke. Bij de eerste vind ik die bloemen práchtig, mooi met die zwarte/donkere accenten.
Lieve groetjes Miranda

Angélique zei

Mooie kaarten. De eerste heel levendig, de tweede mooi rustig, net wat je voor een situatie nodig hebt.

Scraptastisch zei

Wouw Nelleke wat super gedaan met de stempels en de mask. Het is zo'n mooi geheel van alle twee en dan ook nog aan sketchen houden dan heb jezelf goed uitgedaagd!
xx Gerie

Marfien zei

Mooie kaartjes met het papier uit het miniblokje. Grappig om te horen dat jij de kleuren voor mijn eerste KKT kaart had gekozen

Diny zei

Jij hebt ook twee leuke kaartjes gemaakt met het mooie papier uit de kleine boekjes Nelleke.
Groetjes en een fijn weekend,
Diny

GerJanne zei

Oh wat grappig is dit, dat we allebei zulke andere kaartjes hebben gemaakt. De jouwe zijn heel leuk! Ik vind de eerste net iets mooier dan de tweede. Mooie stencil heb je gebruikt. En grappig, ik herken de sketch van de tweede, stond nog op mijn lijstje, maar helemaal vergeten...

Freubelmina zei

Hoi Nelleke, ik kom via Gerjanne hier en wat een moeilijke uitdaging maar wat een mooie resultaten hebben jullie gemaakt.
Een fijn weekend, groetjes Wilma xx

Marjan zei

Superleuke uitdaging en twee heel gave resultaten, Nelleke! Alle twee heel anders, maar beide kaarten zeer geslaagd!

Nicolette zei

Die van jou zijn ook zo leuk geworden.
Groetjes Nicolette

Femminde zei

Dit zijn wel hele mooie sterkte kaarten Nelleke!! Heel tof geworden.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

brrenwick zei

I love the beautiful colors you used! Thank you for joining us at HSS!

Stampin by Genny zei

What a lovely blue monochromatic card you created for our sketch challenge. Thanks for joining us at Hand Stamped Sentiments.

Creations in paper zei

Very pretty cards. Love the colors you used as they make a great monochromatic card. Thanks for joining us at Hand Stamped Sentiments.

Robbie