Mijn lijst met blogs

zondag 27 oktober 2024

Chocola cadeautje

Vorige week kreeg ik van GerJanne deze stans met letters omdat ze die dubbel had.  Ze zei er wel bij dat die in het midden niet zo goed stanste, dus daar was ik op voorbereid.
Ik vind hem prachtig en dat is  het proberen waard. De eerste mislukte, ik denk ook het papier iets te dik was.  Bij deze heb ik wit papier gebruikt, wat dunner en met 2 vellen aluminium folie er tussen. Dat ging wel iets beter. Het was een klusje om het er allemaal goed uit te krijgen, sommige stukjes moest ik knippen of snijden. Maar dan heb je ook wat.  Wit is maar wit, dus daarom deze gekleurd met 4 kleuren  distresoxide. Dit alles gemat op mooi rood papier en dat alles kwam op een witte basiskaart die ik op maat gesneden heb.
Ja en dan?  Voor de hand is een bloem, maar in mijn achterhoofd hoorde ik een stemmetje van Nancy, die dan ook juist andere dingen pakt…. Ik heb geluisterd naar dat stemmetje, vond het bonbondoosje en deze mocht op de kaart, met een mooie rode strik. Er verder wat kleine bonbonnetjes bij gedaan in de kleuren van de inkt. Maar is chocolade groen? Natuurlijk op kaarten kan alles, het kan zelfs dat  het mooie gekleurde bonbon het papiertje is wat op de bonbon zit. Waar maak ik mij druk over. Ik vond het leuk om deze kaart te maken. Dit omdat ik dit soort dingen weinig gebruik.
Challenges:
Een fijne dag en tot maandag dan ben ik er weer met een kaart.
Groetjes Nelleke 





 

9 opmerkingen:

Daphne zei

Hey is een hele mooie, vrolijke kaart en je hebt getik hoor
In bloggersland of op een kaart, kan alles!

Martha zei

Schitterende kaart, Nelleke
Prachtkleuren heb je gebruikt, het knalt van het scherm
En ach ja in blogland mag alles...
Fijne dag, liefs Martha

Angélique zei

Het is een heel mooie felicitatiekaart geworden, gaaf hoe je de stans gekleurd en vervolgens gemat hebt. De bonbondoos en chocolaatjes passen er zeker goed bij. Misschien zijn die hartjes wel bedekt met gekleurde fondant.

Anita van Deur zei

Schitterende kaart, vooral door de kleuren en prachtige stans!

karin zei

Mooi kaartje met het 'pralinedoosje' erop 😊 Groene chocolade kan ook, gewoon kleurstof erbij. Onze jongste zoon maakte ook chocolade in alle kleuren op zijn opleiding. Deze tijd van het jaar was het oranje vanwege Halloween.
Fijne zondag,
Karin

GerJanne zei

Heel erg leuk! Ik heb nu een plaat van metaal binnen. Dat scheelt een boel! Daarmee snijdt een stans die minder goed snijdt veel beter! Ik zal het je laten zien als je weer komt.

Sigrid1972 zei

Een leuke combi van de cijfers met chocolade... erg leuk!!!
Groetjes, Sigrid

casa crea d' emilia zei

Hey Nelleke,
Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Echt zo mooi gedaan. Leuk om soms wat anders te bedenken. Ik grijp ook heel vaak naar bloemen etc.
Fijne dag.

lieve groetjes,
Emily

Fiona zei

Such a pretty card - i can see how that background was probably tricky to cut out with a punch. And yes - you can have lime chocolate which may be green! Thanks for playing along with us at Creative artiste Mixed Media