Mijn lijst met blogs

dinsdag 1 oktober 2024

Getrouwd

Op een vrijdag in juli, terwijl de regen met bakken uit de lucht kwam trouwde neef Lennard met zijn Daphne. Voor hen maakte ik deze kaart. Het hart mocht weer gebruikt worden. Daarop kwamen 2 champagne glazen en wat hartjes en dergelijke. Ook gebruikte ik de huwelijksteksten van MD.

Als je de kaart opent zie je dit. Een pop up stans van een kerk, die ik al heel lang heb kon ik nu mooi gebruiken want ze trouwden in de kerk. Misschien had ik beter een vierkant model moeten gebruiken, dan was de weg wat korter geworden,  maar  ik heb hem toch maar zo afgemaakt. Ik gebruikte om een weg te maken een slimme line stans van een weg die ik op maat knipte. Ik stanste heel veel bloemetjes en plakte die langs de kant van de weg. Ook gebruikte ik een andere stempel van de huwelijks stempelset om hen veel geluk te wensen.

 
Hier zie je de kerk nog wat beter, ook zie je het bruidspaar in de deur, leuk hè? De stans is overigens van: Lin & Lene design.
Challenges:
Ik ben weer boven water na een gezellige dagen met twee van de drie zusjes. Zusje 3 kon niet mee, zaterdag is haar schoonmoeder onverwachts overleden. Gelukkig dat we zaterdags met zijn vieren pas zouden gaan, en dat we nog niet weg waren. Ze was vrijdag nog op tijd om afscheid te nemen. 
Met in gedachten bij haar hebben wij er toch een gezellige dagen van gemaakt. 
Maandagmiddag waren we voor de regen thuis, en geniet ik van de kalebassen en sierfruit die ik  kocht van een kraampje aan de weg. Zo leuk al die kraampjes die we tegenkwamen. 
Wim is deze week in Denemarken, dus ik duik weer lekker mijn kamer in!
Groetjes, Nelleke  

 

2 opmerkingen:

Lia zei

Mooie kaart, maar...de verrassing zit aan de binnenkant! Geweldig gedaan!
Lia xx

Marfien zei

Superleuke kaart, ik denk dat dit de enigste kaart is die ze gekregen hebben waar ook op vermeld staat dat ze ook Gods zegen over hun huwelijk gevraagd hebben . . .