Mijn lijst met blogs

donderdag 3 oktober 2024

Kerstkaartendonderdag

Vorige week was ik bij de Action en zoals meerderen van jullie belanden er twee blokken kerstpapier in mijn mandje. Natuurlijk moest deze gebruikt worden en dat werd deze ronde kaart. Er liggen nog wat ronde kaarten en na wat denkwerk heb ik de ronde kaart in zijn geheel beplakt met designpapier uit het blok,  om zo wat stevigheid te krijgen. Daarop kwam de ronde bloemenstans van MD, niet echt een kerst stans, maar ik vond dat dit wel kon. Wat bloemen en takjes gestanst en dit op de rand geplakt, in het hart kwam een steentje uit mijn doos met steentjes. Het middelste plaatje kwam er ook uit en heb ik gemat op grijs blauw papier. De tekst kwam ook uit het blok
Challenges:
Deze kaart komt uit het andere kerstblok van de Action. Hier gebruikte ik de vierkante bloemenstans van MD. Uit mijn voorraad plaatjes, heb ik deze gekozen. Hij was wat langer dan het vierkant, zo kon die gelijk de beschadiging van de rand verdoezelen, want hij kwam niet helemaal goed uit de stans. Bij deze stans zat deze prachtige bloem, zo fijntjes die ik 2 x stanste en op elkaar legde. Daarop weer een wit bloemetje met roze hart. Verder er wat kersttakken bij. Links boven een tekst op een soort label geplakt. En verder nog wat kleine steentjes.
Deze gistermiddag afgemaakt tijdens de kletseldate. Het was weer heel gezellig, we zaten met z’n vijven te kletselen. De 1 wat meer als de ander, maar ook dat mag allemaal. 
Een fijne dag vandaag. Mijn voornemen is om de naaimachine te pakken. Ik wil proberen wat makkelijke tasjes te maken die je heel makkelijk meeneemt. Ideetjes te over.
Groet, Nelleke 

 

8 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

inderdaad, hier ook een blok meegenomen. Ik ging vooral voor de grijs / blauwe, die vond ik het mooist deze ker
leuke kaartjes heb je gemaakt, geslaagd
grtjs,martina

Nancy zei

Hey Nelleke,
Oeps, ik nam meer blokken mee dan 1 of 2... Beetje gulzig...
Jij hebt er alvast twee mooie winterkaarten mee gemaakt. Ik moet er nog mee aan de slag...
Liefs,
Nancy

Caroline Cards zei

Het zijn twee prachtige kaarten! Het grijs/blauwe papier was ook in mijn mandje gevallen...
Groetjes, Caroline

Elle-Jeanne zei

Twee prachtige kerstkaarten Nelleke.
Groetjes Elle-Jeanne

Martha zei

Prachtige kerstkaarten Nelleke
Liefs Martha

casa crea d' emilia zei

Hey Nelleke,
Wat een prachtige kerstkaarten. Heel erg mooi hoor.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Lia zei

De Action...ook al wil je het eigenlijk niet, je neemt er toch altijd iets mee. Maar je kunt wel weer lekker knutselen, zoals deze mooie kaarten ermee maken!
Lia xx

Angélique zei

Het zijn 2 mooie kerstkaarten, het kan heel goed met bloemen.
Het grijs/lichtblauwe blok heb ik ook en nog een andere, ik werd dit jaar niet zo hebberig door de blokken.