Mijn lijst met blogs

zaterdag 23 maart 2019

Thank you very much


Een kaartje wat al even klaar was, maar nog niet geplaatst. Een begeleidster van Thomas heeft ander werk gevonden en voor haar was deze kaart. 
Eigenlijk heb ik er wel wat op lopen zweten. Ik wilde spulletjes gebruiken die ik weinig gebruik, en dat waren deze stempels. Ik heb er altijd moeite mee om te stansen na het stempelen, ook andersom vind ik lastig. Uiteindelijk ze met de hand geknipt en tussen de bloemblaadjes verder geknipt tot het hart. Ook nog wat blaadjes gestempeld en geknipt, en die er tussen geschoven, evenals wat blauwe takjes. Achter het vierkant zit een vierkantje met geschulpte rand. Ik denk wel meer dan 10 jaar gekregen. Je moest daar draadjes om heen spannen en dat plak je dan op je kaart. Zo is beter....:-) 
Verder nog een tekst en en strik met  hartje. Ondanks het zweten, wel tevreden. Moet toch maar meer gaan stempelen...
Challenge:
Crafty sensations op facebook: sketch 
(papier:ceramic, stempelset en Thank you van craft sensations)
Een fijne zondag gewenst.
Groet, Nelleke 


12 opmerkingen:

Ellen zei

Echt een mooie kaart Nelleke met prachtige kleuren...heel mooi en alles klopt!
Groetjes Ellen

marja kenter zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Daphne zei

Ja, ik herkende de sketch!!
Mooi hoor.
Gek is dat hè, dat het soms niet lukt zoals je wil.
Maar je hebt doorgezet en het is een mooie kaart geworden, vind ik.

marja kenter zei

Ha, ha ik had mijn vorige bericht via mijn telefoon geschreven maar er stonden zulke gekke fouten in dat ik het heb verwijderd.
Maar...een prachtige kaart Nelleke, zo mooi dat diepe blauw met oranje. Ik heb ook moeite om die dies goed te leggen als ik de bloemen heb gestempeld en soms knip ik ze dan weer "gewoon" met de hand, ben ik vaak sneller klaar.
Fiijne zondag en groetjes

Joanne kramer zei

Wat een prachtige kaart!. Mooie kleuren. Uitknippen gaat inderdaad vaak beter dan de stans gebruiken... groetjes Joanne

Hermien zei

Prachtig kaartje is het geworden Nelleke. En om even terug te komen op het stansen en stempelen ik herken je stempels volgens mijn zijn ze van de action ik heb ze ook en met deze set lukt het mij ook niet om goed te stempelen/stansen ik knip ze ook altijd met de hand uit!

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Heel mooi kaartje Nelleke! De kleuren zijn heel gaaf bij elkaar. EN die Action bloemetjes geven inderdaad wat problemen met het stansen. Ik heb precies hetzelfde.
Weet je wat ik vandaag weer terug vond bij het opruimen? Die kaarten die je met gouddraad kon borduren. Ik wist dat ik ze niet had weggegooid, maar kon ze nergens vinden. Nu kwam ik ze tegen. Nostalgie!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nou je kaart is het zweten wel waard geweest Nelleke. Ik vind hem héél mooi geworden. Wat een mooie combi dat blauw met oranje en een leuk idee om zo ook de bloemen te stempelen. Het is een plaatje vind ik. Het papier doet me een beetje denken aan tegels die ik in Spanje heb gezien, lekker zuidelijk :)
Lieve groetjes Miranda

Rosina zei

Heel mooi dit bedankkaartje Nelleke...en leuk om zo je oude spulletjes ook eens te gebruiken...en de bloemen zijn nu perfect ..prachtige kleurencombi...
groetjes Rosina

Nancy Soetaert zei

UUje kaart is heel mooi Nelleke.
Die bloemetjes passen niet helemaal netjes in de stansjes volgens mij, ik krijg ee ook nooit met gelijke randjes...
Groetjes
Nancy

Jantine zei

Heel mooi, Nelleke! Ik vind stansen na stempelen of andersom ook altijd lastig, het komt nooit precies goed uit. Een vriendin van mij heeft een scan-‘n-cut, maar dat is wel een enorme investering. Meestal knip ik ook.
Groetjes
Jantine

Dora zei

Prachtige kaart. Super mooi gedaan.
Met het stempelen en stansen, misschien heb je er wat aan. Stans de bloem uit een papier. Stempel de bloem en leg daarover de onstane bloemgat. Dan zie je door de opening de bloem. Zet dit geheel vast en leg de stans terug in de vorm en stans het uit. Dan zou het goed moeten gaan. Hopelijk begrijp je het.