Mijn lijst met blogs

zaterdag 14 maart 2020

De mooiste vis van de zee...


De dagen thuis vliegen voorbij. Donderdagavond met ecoline aan het spelen geweest en na een half uurtje had ik wat achtergrondjes klaar. Eigenlijk gewoon maar wat gedaan. Drie kleuren ecoline verven. Later spetters erop en nat sprayen. Je merkt ook dat het soort papier afhankelijk is van het resultaat.
Vrijdag wat kaartjes gemaakt. De eerste is voor de liftchallenge bij knutsels en kadootjes. Ik zocht tussen mijn stempels naar iets voor een man en kwam op deze uit. Later zag ik dat die set ook als voorbeeldkaart was gebruikt. Uiteindelijk is deze toch wel heel anders geworden. Ik stempelde de planten, tekst en iene miene visjes. De vis stempelde ik apart en kleurde deze met twee kleuren ecoline. Dit was wel de derde hihi, ik was niet tevreden over de eerste 2, pas deze met de  felle kleur paste beter. De vis kreeg ook wat glitter, en werd op de kaart geplakt. Deze kaart is voor mijn schoonzoon. Hij is komende week jarig en hij heeft een aquarium in de kamer staan en is daar helemaal weg van. Afgelopen dinsdag vertelde hij er nog over en wees een vis aan welke hij het mooiste vond.
                                      
Van deze kaart is de achtergrond ook met ecoline gemaakt en daarbij ook zwart gebruikt.  De bloem is op blauw papier gestempeld, uitgeknipt en opgeplakt. De stelen en tekst gestempeld. Her en der een witte gelpen gebruikt. Het is een klein kaartje geworden 8x13cm
Challenge:
Addicted to Cas: cirkels
Morgen nog een rustige dag en dan maandag maar eens kijken wat ik kan doen of dat ik ergens nodig ben. Ik las net dat er weer overleg is dat de scholen misschien moeten sluiten.
Sterkte en beterschap voor iedereen die met het corona virus te maken krijgt.
groet, Nelleke 


11 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat een mooie achtergronden en wat een mooie kaartjes heb je ermee gemaakt! De bovenste is super met die vis. Leuk dat je meedoet bij Knutseks en Kadootjes. Dank je wel!
En ja maar even aankijken hoe het maandag gaat...

Monique zei

Je beide kaartjes zijn prachtig! Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groetjes, Monique

Ela zei

Wat mooi Nelleke! Prachtige achtergrondjes heb je zo. Het is een rare tijd. Vanaf maandag ga ik ook thuiswerken, evenementen en bijeenkomsten van het werk zijn allemaal afgelast. Maar kijken waar dit naartoe gaat. Morgen maar een dagje aan de freubel! Groetjes Ela

Kaartenkraam zei

Die achtergronden zijn prachtig geworden. De fel gekleurde vis doet het er heel erg goed op, een superleuke kaart!
De tweede kaart is wat rustiger van kleur maar vind ik ook heel mooi geworden.

groetjes van Ank

Christine zei

Mooie kaartjes, leuk werken met Ecoline hé

Daphne zei

Prachtig vind ik ze, vooral de vis kaart.
De opvallende kleur van de vis past zo mooi!
Mooi hoe je de achtergrondjes heb gemaakt.

Joanne kramer zei

Wat een super leuke en mooie kaarten! knap gemaakt. groetjes Joanne

Henriët zei

Mooie kaarten Nelleke! Op de eerste is de vis een echte blikvanger geworden. ik moet me er echt toe zetten om met inkt aan de slag te gaan. heb wel het een en ander maar werk toch liever met papier.
Ik houd vandaag de berichten goed in de gaten. Ben heel benieuwd wat ze vandaag m.b.t. het onderwijs gaan beslissen. En vooral...hoe dan verder?
Groetjes van Henriët

Marfien zei

toffe kaarten Nelleke, mooi aquarium en leuke bloemen

Gerrina zei

Zo verschillend, maar beiden zo leuk! Gave heldere blauw-tonen! Groetjes, Gerrina

Colien zei

Wat een leuke vissenkaart in frisse kleurtjes, daar wordt je blij van! Bedankt voor je deelname aan onze liftchallenge bij Knutsels en Kadootjes. Ook je tweede kaartje is erg mooi!
grtz Colien