Mijn lijst met blogs

donderdag 23 juli 2020

Warmest holiday wishes

Nou was ik toch zo van plan deze kaart vroeg te posten, is het toch weer laat geworden. Ach ja er kwam weer van alles tussen, en ook wel leuke. Op de weggeefhoek bij ons in het dorp stond een documentenkoffer om op te halen. Daar zag ik wel wat in omdat er hangmappen inzaten. Mooi om de grotere papierblokken in te bewaren. Op de fiets er naar toe, en hij was nog mooier dan ik dacht. Een metalen koffer, ik helemaal blij. Met kunst en vliegwerk deze achterop de fiets kunnen krijgen, dat ging net. En ja 6 hangmappen en ik heb wel meer grotere blokken... Daar konden nog heel wat bij, dus op zoek op internet naar hangmappen. En dat was nog een hele puzzel om de juiste maat te vinden, maar toch wel wat gevonden gelukkig.
Nu dan de kaart. Aanleiding was restanten papier van MD. Nou je ziet links een heel klein strookje, verder is het een allegaartje bij elkaar geworden.
Design papier van SL De effen papiertjes zijn allemaal restjes, het plaatje is dacht ik van MD.
Blij met het resultaat.
Challenges:
Cheerfullsketches: sketch
52weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag, gebruik die cut
Girlz creative craft: Christmas in july (met plaatje)
Dies R us challenge: kerst in july.
Groetjes, Nelleke 

16 opmerkingen:

GerJanne zei

Ik denk dat ik jou maar juffrouw Nippertje ga noemen! Hahaha.... inderdaad weer laat op de donderdag.Maar je kaart is erg leuk geworden! En weggeefhoek? Is dat ook op FB??

Nancy Soetaert zei

Wij leerden tijdens onze voorbije vakantie de weggeefdite kennen. Scoorden een AH-tas vol gezelschapsspelen en gaven zo onze fietsendrager weg nu we een nieuwe gekocht hadden voor de elektrische fiets... Tof systeem.
Kan je blij mee zijn he als je dan dat ene vindt waar je naar op zoek was.
Mooi kerstkaartje met dit lieve plaatje, de mooie bloemetjes,...
Fijne dag
Nancy 52WTC

Jantine zei

Wat leuk Nelleke, zo’n documentenmap voor je papierblokken, ik vind dat het zoeken naar de beste opbergmanieren een voortdurend proces is 😄
Toevallig vond ik op kantoor bij ons hele dozen met van die hangmappen...zullen wel nooit meer gebruikt gaan worden, vrees ik. Had ik maar geweten dat jij ze zocht...
Je kaart is supermooi! En ach, dat je wat later was mag de pret niet drukken, toch. De donderdag was nog niet voorbij!
Fijn dat je weer meedoet met 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Enny zei

Wat leuk, dat je zo'n documentenkoffer hebt gevonden, we kunnen altijd wel iets gebruiken om onze "eindeloze" hoop hobby-spullen op te bergen ! Ik heb in onze buurt o.a. plantstekjes gevonden. Je kaart is prachtig, heel mooi plaatje en bloemen ! Groetjes, Enny

Anita van Deur zei

Mooie kaart Nelleke, zeker met de bloemen die springen eruit.
Heerlijk zo`n koffer. Ben lid geworden van een weg geef hoek op Facebook wie weet wat je er nog vind. En ik kan mijn spulletjes die nog goed zijn erheen brengen.
Fijne dag.

Ellen zei

Echt een gezellig kerstkaartje Nelleke...heel leuk gedaan!
Jij had mazzel met je koffer en kon hem ook gelijk meenemen...en is je papier nu lekker weggewerkt? Goed dat je nog hangmappen kon vinden op internet!
Ik had ook grote plannen om een kastenwand te organiseren in mn hobbyhok maar er is niks van terecht gekomen door corona (ik kom niet in winkels) ook zouden we nieuwe meubels kijken en alles opknappen...maar igg is wel het hu
is buiten geschilderd!
Zo blijven we maar bezig maar we hebben wel te veel...ik gebruik heel veel dingen nooit meer maar ik kan het niet weggooien.
Meer dan 100 magnoliastempels die ik nooit meer gebruik...zo zonde 🤷‍♀️!
Fijn weekend alvast, groetjes Ellen

Marfien zei

vrolijk kaartje, even de boel uitvergroot om het stukje papier van MD te zoeken :-) en ja hoor, gevonden. Het past in elk geval mooi bij de rest. Mijn papier bewaar ik in afsluitbare plastic dozen, daar kunnen in elk geval geen muizen bij

Henriët zei

Mooie kaart Nelleke. De bloemen kleuren erg mooi bij het plaatje en geven de kaart iets vrolijks.
Groetjes van Henriët

Hermien zei

Dat is toch leuk dat je een pareltje gevonden hebt in de weggeefhoek! Je kerstkaartje is mooi.

Groetjes Hermien

Diane zei

Beautifully created card with all the fabulous details! Thank you for joining our challenge at Dies R Us!
Diane DRU DT {Nellies Nest}

Caroline zei

Mooie sfeervolle kaart en wat handig he zo'n weggeefhoek. Die hebben wij hier. Ik heb er al aardig wat spullen op weg kunnen doen.
Groetjes Caroline

Margreet zei

Gezellige kaart, Nelleke.
Leuk dat je meedoet bij Cheerful Sketches.
xxx Margreet

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat klinkt dat leuk "weggeefhoek", fijn dat je daar iets van je gading vond Nelleke. Je kaart vind ik een plaatje. Een mooie warme uitstraling en zo lief dat plaatje in combinatie met je mooie bloemen. Dat wordt een toppertje denk ik ;)
Lieve groetjes Miranda

Marijke zei

Je boft met je koffer voor grote vellen! Is inderdaad wel een dingetje want eigenlijk kunnen ze niet in de lades en bij mij liggen ze dan ook maar ergens bij elkaar! Goed idee! Je kaartje is een mooie! Een lief plaatje en leuk afgewerkt met de bloemetjes! Leuk dat ie meedoet met GCC. Groetjes Marijke.

Nancy Soetaert zei

leuk dat je onze schets gebruikte voor je mooie kaart, vergat ik vorige week nog te 'zeggen' !
Fijn dat je weer meedoet bij Cheerful Sketches!
Nancy CSC

jolanda creatief bijtje zei

leuke kaart
bedankt voor het meedoen aan onze challenge
groetjes jolanda bongers
dt challenge girls creative crafts