Mijn lijst met blogs

donderdag 10 oktober 2024

Aan de slag met gewonnen pakket

2 weken geleden was ik winnaar bij 52 weeks to Christmas. Vorige week lag er een leuk pakket van Ingrid in de brievenbus, en daar wilde ik gelijk mee aan de slag. Ik vond wat sketches en eenmaal bezig maakte ik er een stel achter elkaar. Omdat meerder sketches binnenkort aflopen, plaats ik ze nu maar gelijk.
Op deze 1e kaart gebruikte ik het hertjes knipplaatje, plaatste deze in een mooie randvan kraft  en plakte dit op blauw winterpapier uit het pakket. 
De bloemen stansen van Spellbinders vind ik geweldig en deze bloem heb ik daarmee gemaakt. Een sneeuwvlok, zilveren sterretjes en tekst uit het pakket om het af te maken.
Challenges:
ABC Christmas Challenge: niet traditionele kleuren
De leuke gnomes vragen erom om gebruikt te worden. Deze komt uit een beker tevoorschijn. Ik knipte het plaatje zo dat zijn baard over de rand komt. Een lepel  en wat zilveren sterren vonden een plekje en de tekst komt uit het pakket. Dit papier vond ik wat lastiger om te gebruiken omdat het vrij druk is, maar door de vrolijke kleuren mag dat ook.
Challenge:
Ook deze kaart is met een sketch gemaakt. In de sketch zijn een soort golven te zien. Daarvoor gebruikte ik een hele oude stans van Crealies. Door het op een bepaalde manier te stansen, paste de golven precies in elkaar. Dat ondekte ik bij toeval, kan het ook niet goed uitleggen hoe dat moet.
Challenge:
Om Ingrid te bedanken voor het pakket, maakte ik ook een kaartje voor haar. Want in het pakket kerstpapier zaten ook vellen die je heel goed kunt gebruiken voor gewone kaarten.
Ook deze is weer gemaakt naar een sketch. Het stempelset wat er ook bij zat, kon ik mooi gebruiken en stempelde deze op rood papier, welke weer op wit papier is gemat. De blauwe stenen van de kringloop passen er precies bij.
Ingrid nogmaals bedankt voor het leuke pakket en ik hoop dat je de kaart inmiddels hebt gehad.
Challenge:
Het waren er weer een hele reeks, hier met veel plezier aan gewerkt. En natuurlijk gaat deze kaarten straks weer een ander plekje krijgen met mooie wensen voor het komende jaar.
Nog even over mijn kaart van gisteren: de kaart klopte helemaal: hij appte ons eergisteren dat hij zijn verjaardag niet ging vieren, maar een paar dagen in Limburg ging wandelen en het daar met zijn gezin gaat vieren. 
Groet, Nelleke 

 

10 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Je hebt een mooie serie kaarten gemaakt met het gewonnen pakket!
Groetjes, Caroline

Ellen zei

4 stuks maar liefst…lekker bezig Nelleke en ze zijn alle 4 erg leuk gemaakt jet de leuke gewonnen spulletjes! De gnoompjes blijven leuk hè…ik heb er ook wat van maar gebruik ze nooit.
Fijne dag, groetjes Ellen

casa crea d' emilia zei

Wat een prachtige serie kaarten met je gewonnen pakket. Echt zo mooi gedaan. Leuk hoor.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Martha zei

Dat is leuk, Nelleke
Zo'n mooi pakket winnen en er dan 4 kaarten mee kunnen maken
Alle maal prachtig!
Liefs Martha

Trijntje zei

Wat ben je lekker aan de slag geweest. Het bovenste kaartje is heel lief gemaakt. Met het pakket van. Ingrid heb je ook erg leuke kaarten gemaakt. . Jent er weer een aantal kerstkaarten bij. Mooi papier. Groeten Trijntje

Nancy zei

Hey Nelleke,
Jij bent goed bezig geweest zeg! Leuke kaarten werden het.
Zo groeit de voorraad wel goed aan...
Liefs,
Nancy

Trudy zei

Allemaal hele leuke kaarten met het pakket!
Groetjes Trudy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Leuk dat je zo enthousiast met je gewonnen pakket aan de slag bent gegaan Nelleke. Het is een mooie serie kaarten geworden. Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Ingrid Reyners zei

Oh wat leuk Nelleke om te zien dat je meteen aan de slag bent gegaan, met de spulletjes. Je hebt een hele gave serie gemaakt, en zo zie je maar weer toch weer inspiratie gevonden, het drukke papier kan prima bij de gnome, die is zo leuk. Ik heb je kaartje nog niet ontvangen, maar dat zal wel goed komen. Bedankt dat je weer meedoet bij 52WTC. Groetjes Ingrid

Anita van Deur zei

Je hebt een schitterende serie kaarten gemaakt met je gewonnen pakket, super leuk Nelleke.