Mijn lijst met blogs

vrijdag 18 oktober 2024

Gewonnen prijs in de lift.

Vorige week werd er een pakketje bij mij bezorgd van de srapbookdepot. Ze bestaan 20 jaar en op facebook hebben ze een geweldige dagactie, waar ik dit gave pakket won. Ik geloofde het eerst niet, omdat de week ervoor mijn facebook account gehackt was. Dus ik was erg voorzichtig maar het was echt waar!  Ik was de eerste winnaar geworden van een geweldig pakket van Studiolight met prachtige stempels en een stempelhulp. Zie hieronder.
De stempelhulp is fijn in gebruik. Wat kleiner wat ik had, en voor teksten heel  fijn, toch kon ik de lange stempels er ook voor gebruiken, er zitten  geen randen aan, en dan stempel je soms een deel ervan en heb je geen last van de randen.
Ik had ze mee genomen naar GerJanne omdat we een kaart zouden maken voor de liftchallenge. De eerste keer gebruikte ik  de bolletjes stempel een deel ervan met versamark en bestrooide deze met embossingpoeder. Het was niet helemaal naar mijn zin en probeerde het weer door de stempel midden over een a-5 te leggen. Deze vond ik mooier en maakte de kaart  verder af met een poppybloem van Papertray ink. Het was even een puzzelen hoe de bloem in elkaar zat, maar eenmaal gemaakt gaat de 2e veel makkelijker. De eerste heb ik als voorbeeld bewaard. Dit alles gemat op een rode kaart en daarachter een standaard gemaakt om neer te zetten. Thuis heb ik een labeltje gestanst met de tekst bedankt erop. Die gaat naar het scrapbookdepot.
Challenges:
Lift Challenge...Embossen op en donkere achtergrond en verder afmaken

Middags was het even zoeken, zo van wat ga ik doen. Ik had al iets uitgedacht om te maken voor een andere challenge, maar ga deze later maken. Ik dacht, ik ga gelijk de andere stempels ook op deze manier gebruiken. Een goeie oefening vooral met embossing.
Ik vond de stempel met letters ook heel erg leuk. Deze heb ik in zijn geheel afgedrukt op een achtergrond vel van Lieke. Woensdagavond hier een slimline model kaart van gemaakt  en gemat op paars en wit papier. Ik vond dit wel wat voor mijn jongste neef die volgende maand 22 wordt. Zijn initialen staan namelijk op de stempel: S M. Wederom op paars papier de cirkels geembost en uit gestanst. In de cirkel van 22 zat een andere letter, die heb ik afgeplakt , daarna versamark erop en dan het plakband weer weg halen. Voor het embossen wat witte stipjes verwijderen. De cirkels verhoogd opgeplakt evenals de testbanner. Van harte ook geembost. 
Als laatste de label afgemaakt. Ik vond het jammer om het eerste stuk weg te gooien, ook als is de embossing daar meer doorgelopen. Het ws precies groot genoeg voor de lange mini label van MD. 
Dit stuk kwam op een blauwe label. 
De kolibrie komt uit een rest achtergrond van Lieke. Gaaf he? Een algemeen tekstje erbij, een zwart koordje door het gat.  (van een kledinglabel van de Shoeby) 
De andere 2 achtergrondjes maakte ik ook, maar moeten nog afgemaakt worden.
Een leuke uitdaging om mee bezig te zijn.
Challenge: Krafty Chicks Challenge: CAS
Dit is het pakket van Studio light welke ik gewonnen heb. Omdat ik ze alle 4 al gebruikt heb, zitten ze al in een stevig hoesje welke in een mandje in de kast staat.  Ik moest iets van het papier afsnijden, anders pasten de stempels niet in het hoesje en zo gaat het prima.
Kijken jullie ook wat GerJanne gemaakt heeft?
Groet, Nelleke 




 

9 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

oh wauw, deze zijn leuk geworden, mooi
grtjs, martina

Hermien zei

Van harte gefeliciteerd met je gewonnen prijs Nelleke, en wat een mooie creaties laat je ons zien.

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Hij is zo mooi met die knalkleuren van de bloemen! Ook de nadere kaarten zijn mooi, maar die klaprozen springen er echt uit! Wat ga je een plezier krijgen van je prijs!

GerJanne zei

andere kaarten bedoel ik...

casa crea d' emilia zei

Mooie creaties heb je gemaakt Nelleke. En wauw, wat een pakket heb je ontvangen. Prachtig hoor.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Martha zei

War een mooie prijs Nelleke
O en zulke mooie kaarten gemaakt, die klaproos springt bijna van het scherm zo mooi!
Je bent lekker bezig geweest!
Liefs Martha

Daphne zei

Zo, jij bent lekker bezig geweest.
Ik vind vooral de kolibrie kaart heel erg mooi.
Wat leuk dat je het "niet zo mooie" achtergrondje niet weggegooid hebt maar er nog een label van gemaakt hebt (3 zelfs, lees ik)
Zo zie je maar, overal kan je wel wat moois van maken.
Wat een gaaf pakket heb je gewonnen zeg.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Prachtige kaarten Nelleke, ik ben weg van de kaart met poppy's én de kaart met kolibrie. Wat heb je een schitterende prijs gewonnen, gefeliciteerd.
Lieve groetjes Miranda

Ellen zei

Wow wat een schitterende kaarten laatje zien, lekker bezig geweest met je supergave prijs!
Love de klaprozen, zo mooi en helder. De vogel is ook prachtig! De rondjes met de letters en cijfers maken de kaart heel persoonlijk!
Groetjes Ellen