Mijn lijst met blogs

zondag 20 oktober 2024

Merci, bedankt

De weken vliegen voorbij. Tijd voor een nieuwe uitdaging bij de Egel. Vandaag willen we merci doosjes zien bedankt erop. Ieder model mag. 
Ik heb gekozen om 3 eenvoudige doosjes te maken, om in mijn verkoophuisje te leggen. Inmiddels klaar heb ik ze in het huisje gelegd en 2 uur later waren er al 2 verkocht. Zo gaaf.
De stans van is van Studio Light die ik voor deze doosjes heb gebruikt. De basis is groen, het designpapier dacht ik van Joy. 
Daarop heb ik 3 bloemen in bijpassende kleuren bijgemaakt.
Hier zie je het doosje van dichtbij. De mooie herfstaster maakte ik van oranje en zacht oranje. Ik weet niet of ze in het echt ook oranje zijn, maar bij het papier vind ik het heel mooi passen. Wat takjes en tekst erbij om het af te maken. En bij alle drie een mooi groen lintje gebruikt. 
Ook de mooie spinchrysant heb ik weer gemaakt. Hier gebruikte ik verschillende kleuren geel en oranje voor en middenin een gouden hart. 
Bij de laatste  kreeg de passiebloem een plek op het doosje. Wat takjes en gouden krullen. Dit heb ik gedaan omdat de merci chocolaadjes ook in mooi goud papier zitten.
In een mercidoos die ik kocht zitten 20 stukjes er gaan er 4 in een doosje, dus hield ik er 8 over. Die kon ik natuurlijk opeten, want o ik hou zo van chocola, maar ik heb nog 2 kerstdoosjes gemaakt voor de verkoop. Die laat ik een andere keer zien.
Verder wil ik jullie bedanken voor alle leuke en lieve reacties op mijn kaarten van de laatste weken. Zo leuk en lief! 
Voor nu hoop ik dat jullie weer mee gaan doen met de uitdaging van de Egel. Op WWW zijn heel wat voorbeelden te zien. 
Groetjes, Nelleke 
 

15 opmerkingen:

Irene zei

Geen wonder dat er snel twee verkocht waren, ze zijn méér dan leuk én lekker Nelleke! Ik zou héél graag die stans een keertje lenen!!!
Fijne zondag XxIrene

Sigrid1972 zei

Leuke doosjes met die mooie bloemen erop!!!
Groetjes, Sigrid

Danielle zei

Super leuk zijn je merci doosjes! De bloemen erop zijn prachtig. Wat goed dat ze meteen verkocht zijn, zijn ook hele leuke bedankjes!

Martha zei

Deze stans heb ik ook en leent zich perfect voor een leuk kadootje, Nelleke
Je hebt ze prachtig versierd die bloemen zijn zo mooii!
Liefs Martha

Angélique zei

Wat een gave doosjes, ik snap wel dat er 2 zo verkocht waren. Mooi met de bloemen die zo goed bij het papier passen. Het is een leuke uitdaging, misschien doen ik wel mee.

!neke zei

Super leuk !!!!

Marfien zei

leuke doosjes, mooie kleurtjes

Trijntje zei

Heel erg leuk heb je de doosjes gemaakt. Erg leuk opgemaakt met deze mooie bloemen erop. De mercie chocolaatjes zijn zeker lekker. Wij kregen in de apotheek regelmatig een doos... dus was altijd snel op... Groeten Trijntje

Marja Sch zei

Wat een gezellige doosjes. Heb je gemaakt. Groetjes Marja

Diny zei

Wat mooi Nelleke....en goed dat er al gelijk twee verkocht zijn!
Groetjes Diny

Ellen zei

Deze verpakkingen zijn ook weer heel erg leuk gemaakt net de prachtige bloemen erop…mooi hoor en leuk om cadeau te geven!
Groetjes Ellen

alma.heijenk@gmail.com zei

superleuk gemaakt een hele leuke uitdaging is dit.
mooie papiertjes met een mooi bloemetje er op.
groetjes Alma

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat zijn hele fleurige bedank doosjes geworden Nelleke. Niet gek dat er al zo snel 2 verkocht waren. Heel mooi die verschillende bloemen erop.
Lieve groetjes Miranda

Hobby Hoogland zei

Een leuke challenges en ook een lekker doosje.
Wat een prachtige bloemen erop.
De kerst variatie houden we nog te goed , maar zullen ook wel leuk zijn.
groetjes Marjan.

casa crea d' emilia zei

Hey Nelleke,
Wat een leuke mercidoosjes heb je gemaakt. Ik heb die stans ook. Zeker even meedoen met de challenge. Wat leuk gedaan zijn.
Fijne dag.

lieve groetjes,
Emily