Mijn lijst met blogs

donderdag 17 oktober 2024

Twee kerstkaarten

Vandaag laat ik nog 2 gnome kaartjes zien welke ik maakte uit het pakket welke ik won bij 52 weeks to Christmas. Vorige week zat ik in een lekkere flow. Het leuke is van de kaartjes die ik vorige week plaatste, waren  er 3 die een top 3 plekje behaalden. En dat dat is toch wel heel erg leuk. 
Dit kaartje is gemaakt naar een sketch die al afgelopen is. De 2 gnomes knipte ik uit en kwamen op de cirkel, de tekst lag al gestempeld klaar in een doosje. Jullie zien dat de voorkant van de cirkel van de kaart afkomt, ik heb de cirkel op een wobbel geplakt. Zodat die blijft bewegen. Misschien had ik daar een foto van moeten maken. 
Challenges:
Ook de laars of sok, ik weet eigenlijk niet was het is en welk merk dit is, kreeg een plekje op de kaart. Er zat nog een gedeelte achter zodat je een soort envelopje hebt, leuk voor een label die je er uit kan halen. Deze heb ik eraf geknipt, wel heb ik een gnome er uit laten piepen. 
Dit is vooreerst de laatste kaarten die ik maakte met die set. Afgelopen week weer heel andere kerstkaarten gemaakt, en zoals wel vaker loopt dat bij mij wel eens een beetje uit de hand. Hihi. Daarover later meer.
We hadden gisteren ook een  leuke kletseldate, heel productief was ik niet, maar wel veel basis gestempeld en geembost. En ja dat ging ook met mij aan de haal, al ideetjes genoeg om ze af te werken. Ik legde gisteravond na het opruimen al van alles klaar…. Vrijdag laten we de eerste resultaten zien. 
En fijne dag en tot morgen.
Groetjes Nelleke 

 

8 opmerkingen:

Trudy zei

Twee leuke vrolijke kaarten!
Groetjes Trudy

Elle-Jeanne zei

Twee prachtige kerstkaarten Nelleke.
Groetjes Elle-Jeanne

Caroline Cards zei

Leuke kaarten! Ben benieuwd naar de resultaten!
Groetjes, Caroline

Sigrid1972 zei

Leuke vrolijke kerstkaarten Nelleke!!!
Groetjes, Sigrid

Trijntje zei

Hele mooie vrolijke kerstkaarten met deze mooie materialen gemaakt. Groeten Trijntje

Martha zei

Wat een leuke kerstkaarten, Nelleke
Hoe herkenbaar als je lekker bezig bent, heerlijk enthousiast worden en dan nog meer maken, vooral met plezier, benieuwd naar je volgende serie
Liefs Martha

marja kenter zei

Dit zijn nou weer van die kaarten waar ik meteen vrolijk van wordt. Wat een leuke kleuren en wat heerlijk dat je zo in een flow bent, ik moet er nog weer helemaal "in" komen.
Een hele fijne dag en liefs

Ellen zei

Dit zijn hele leuke en vrolijke kaartjes Nelleke. Gaaf papier ook. Heerlijk om lekker bezig te zijn en ook door te gaan als je in de juiste flow zit.
Zoals elk jaar kom ik niet in de kerstflow haha, te druk met andere zaken en veel verjaardagen altijd deze tijd.
We gaan zien of het lukt!
Groetjes Ellen