Mijn lijst met blogs

maandag 14 oktober 2024

Uitdaging met Angelique en GerJanne

Een paar weken geleden toen Angelique bij ons was kregen GerJanne en ik een stempelset (zie hieronder) van haar. Een week kater vroeg ze of ze ons uit kon dagen om met die set een kaart te maken, maar het mocht geen beterschaps kaart zijn. Pfft wat een  uitdaging zeg. Vorige week schreef ze dat de kaart klaar was en ook GerJanne had de kaart klaar. Oeps, ik schrok mij te pletter, ik had de uitdagingen waar ik iets voor moest maken, opgeschreven, en aan deze echt niet meer gedacht. 
Maar ik laat mij niet kennen, ik bekeek de stempelset nog eens goed, zag de challenge van FMS en er borrelde al wat ideetjes op.
Een stuk stempelkarton sneed ik schuin door, het onderste deel emboste ik. Op het bovenste deel stempelde ik 3 bloemen. Op een apart stuk stempelkarton stempelde ik de tag en sneed/ knipte de buitenste rand af en plakte dit op paars papier. Op het label stempelde ik de vaas en bloemen. De paarse inkt is van Simons says stamp, die kreeg ik van GerJanne en het was nu mooi de gelegenheid om deze te gebruiken.
Met deze inkt kleurde ik wat bloemen op het label. De drie gestempelde bloemen kleurde ik ook, dat vond ik niet mooi en kleurde ze paars met een stift en dat was ook niet mooi. Dus op nieuw gestempeld, uitgeknipt, het hart paars gekleurd met stift en op de oude bloemen geplakt met op het hart een emanal dots. De label verhoogt opgeplakt. De tekst was ook een dingetje, het deel happy gebruikt en gemat op paars. Hier greetings  bijgezocht. Hetzelfde verhaal als bij happy. Op de uiteinde van de stokjes van de bloem iene minie steentjes geplakt. En nog wat zilveren steentjes op het label.
Natuurlijk laat ik ook de stempelset nog even zien. Je kunt wel zien welke stempels ik gebruikt heb
En natuurlijk de inkt welke ik gebruikte, een dye inkt die heel scherp stempelde en waar ik ook mee kon kleuren met wat water.
Kijken jullie ook bij GerJanne en Angelique wat zij gemaakt hebben?
Challenges:
Tot een volgende kaart maar weer.
Groetjes Nelleke 



 

11 opmerkingen:

Angélique zei

Nou Nelleke, ik proefde lichte paniek bij je toen ik de uitdaging stuurde, maar dat was helemaal niet nodig! Wat een mooie kaart heb je gemaakt! Heel fris en stijlvol, voor mij ben je helemaal geslaagd voor deze uitdaging. Dat paars staat zo mooi bij het wit (grappig dat jullie beiden voor wit en paars hebben gekozen) en het geëmboste gedeelte vind ik ook heel tof.

Caroline Cards zei

Een mooie kaart met de embossing achtergrond en de stempel komt goed uit op het label.
Groetjes, Caroline

Martha zei

Prachtige kaart Nelleke
En opdracht is geslaagd lees ik hierboven!
Liefs Martha

karin zei

En de laatste van het trio 😉 ook mooi, leuk de embossing erbij.
Groetjes,
Karin

Trijntje zei

Leuk uit laten dagen door Angelique. Best lastig heeft ze het jullie gemaakt. Maar je bent geslaagd… hi hi..Groeten Trijntje

Daphne zei

Het is je gelukt.
En het is een hele leuke kaart vind ik.

Diny zei

Zeker een geslaagd kaartje Nelleke!
Wat een leuke stempel set is het!
Groetjes Diny

Anita van Deur zei

Nelleke dat was even schrikken maar het is je super goed afgegaan mooie en leuke kaart is het geworden.

De Breimeisjes zei

Prachtige kaart, mooi met deze kleur.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nou uitdaging geslaagd hoor Nelleke. Je hebt er een mooie, originele kaart van gemaakt. Mooi die embossing erbij.
Lieve groetjes Miranda

Ellen zei

Super mooie kaart is het geworden…leuke uitdaging hoor!
Knap om van deze set juist geen beterschap kaartje te maker, een echte uitdaging dus!
Groetjes Ellen