Mijn lijst met blogs

zaterdag 13 april 2019

Kaart met dubbele betekenis

Deze kaart is voor de vriend van Lieke. Hij is jarig vandaag. Gisteren moest hij voor ingreep naar het ziekenhuis en inmiddels al weer thuis om te herstellen. Daarom een kaart met een dubbele betekenis, om hem te feliciteren en hem beterschap te wensen.
Zie je Maarten, dan zie je ook een fotocamera en toebehoren, zijn grote passie is namelijk foto's maken. De sketch is van Atlantic Hearts sketches challenge: Daarom deze camera laag op laag gestempeld. Er zat ook een vlaggenlijn bij deze ook gestempeld en uitgeknipt en daarbij de draden weggeknipt. Grijs touw gebruikt om op de kaart te plakken. Stempeltje met cupido erop. Als jongsten in ons gezin worden ze wel eens door de ouderen geplaagd (die al brave huisvaders en moeders zijn haha) Say cheese is ook lekker dubbel. Cheese zeg je voor de camera dat je lachend op de foto staat, maar ook voor hem om te herstellen. En natuurlijk kaas waar hij gek op is voor op de tosti.
Het papier komt van de Aldi, de filmstrip is een oudje van Sizzix, ooit 2e hands gekocht.
Vandaag en gisteren was ik druk met de rommelmakt van de kerk, gisteren een tijd allemaal potten en glazen klaargezet en vandaag de verkoop. Altijd gezellig en leuk. Wat was het koud vandaag, we stonden nog wel in de zon, maar ook in de wind. Gelukkig dat het droog bleef al dwarrelden vanmiddag ook sneeuwvlokjes naar  beneden. Een heel karwei om alles te sparen en op te zetten. Hieronder een foto van een gedeelte van de bloemenkraam, maar er waren ook stands met potten, glas en riet. Zo rondom de hele kerk allerlei kramen gesorteerd op materiaal: kleding, elektra, meubels, antiek, spelletjes enz. Ik stond vandaag bij glazen vazen ed. Altijd weer een fantastisch gezicht en een leuke verkoop.
En veel mensen gezien en gesproken. Naderhand voel je je gezicht nog nagloeien van de kou.
Nu aan het bijkomen van vandaag en morgen naar Nijkerk met GerJanne. Echt zin in, de eerste keer. Ik ben benieuwd wie we aan bloggers tegenkomen.
Groet, Nelleke 

13 opmerkingen:

Ellen zei

Ziet er gezellig uit hoor...voor het goeie doel toch? Veel plezier morgen ennuh...mij zul je niet zien helaas...ben weer ziek geweest van de week en aan het herstellen. Jammer ik had graag gegaan!
Groetjes Ellen

Dena J zei

I really like the colors and all the dimension and elements of your card. They all come together so well. Thank you for playing along with the AHSC this week!

Daphne zei

Daar zitten wel heel veel dubbele betekenissen in, in deze kaart.
Leuk hoor, zo over nagedacht, dat maakt het extra persoonlijk.
Ook niet leuk om met je verjaardag "ziek" te zijn.
Tja, de jongste..... die hebben het niet makkelijkšŸ˜‰.
Veel plezier vandaag.
En je kraam...... ziet er heel netjes uit!

Caroline zei

Een heel leuk kaartje heb je gemaakt, heel persoonlijk zo. Altijd leuk!
Veel plezier vandaag!
Groetjes Caroline

Hermien zei

Mooi passend kaartje heb je gemaakt Nelleke. Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben gehad in Nijkerk.

Groetjes Hermien

Sarah - Crea S zei

Heel toepasselijk kaartje Nelleke, leuk! Veel plezier vandaag, benieuwd naar jullie buit! Liefs, sarah

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een leuke en toepasselijk kaart heb je gemaakt met die foto-materialen. Je kraam bij de kerk zag er gezellig uit maar het is (ook vandaag) guur weer. Ik ben benieuwd wat je van de stempelbeurs vindt :)
Lieve groetjes Miranda

Aartje zei

Mooie toepasselijke kaart Nelleke, ben heel benieuwd wat je van de Art Specially vond. Staat ook al jaren op mijn lijstje om eens te gaan.
Ik zag je denk ik gisteren in de krant staan, klopt dat?
Groeten, Aartje

GerJanne zei

Gaaf kaartje! Heel leuk en toepasselijk voor Maarten. En wat was het leuk vandaag.Ik ben nog aan het nagenieten, hoewel ik zo wel mijn bed ga opzoeken, ben heel moe!

Christine zei

Fabulous page! I love the photo frame banners and the background papers!
Thank you for playing along with the Atlantic Hearts Sketch Challenge! Blessings,
Christine
DT Member
https://withaverygratefulheart.blogspot.com

Alyson Mayo zei

We don't see a lot of scrapbook entries at Atlantic Hearts so this is a nice change. Love the photo frame and other elements you included. Thanks for sharing with us at Atlantic Hearts :)

Brandi zei

I love this! I love the colours you used and the banners are great. That camera is adorable. Thanks for playing along with Atlantic Hearts Sketch Challenge (AHSC).

Brandi R.
DT member AHSC
crzy4scrapbooking.blogspot.ca

Gerrina zei

Fijn dat jullie zo hebben genoten van het AS Event! Echt anders dan zo maar een beurs vind ik...jammer dat we elkaar niet gezien hebben, maar wie weet volgend jaar?
Je kaart is mooi gecombineerd voor beide doelen! Groetjes, Gerrina