Mijn lijst met blogs

maandag 29 april 2019

Op de valreep

Op de valreep kan dit kaartje nog mee doen bij craft sensations op facebook. Daar moest je gebruik maken van een sketch en materiaal van craft sensations gebruiken.
Dit keer heb ik het papier van Vintage adventure gebruikt. De stempels en takjes stans zijn ook van craft sensations. Deze heb ik gekleurd met ecoline. Aangezien ik geen kleurder ben is dat wel een hele uitdaging. Maar ik denk dat ecoline wel iets is voor mij, dat hoeft niet zo netjes en als het doorloopt is niet erg of ik doe er weer nieuwe op. Het was even puzzelen, de bloemen die ik gestempeld en gekleurd had, pasten er niet zo goed bij. Ook had ik teveel vlinders, maar nu staat er één mooi te zijn op de blaadjes.
Groetjes, Nelleke

12 opmerkingen:

marja kenter zei

Het is gewoon een schatje.
groetjes

Angelique zei

Mooi en schattig kaartje, goed gelukt met het ecoline inkleuren. Wat een lief verhaal over je kleinzoon, groot gelijk om hem dan zo'n mooie kaart te sturen.
lieve groetjes Angelique

Ellen zei

Ik vind dit een prachtig kaartje...super mooie kleuren en mooi gedaan met de ecoline!
Ook de toekan is een beeldje en zo ontroerend dat kleine mannetje dat zo meeleeft!
Groetjes Ellen

Marfien zei

lief kaartje, een dikke glimlach

Joanne kramer zei

Leuke kaart! groetjes Joanne

GerJanne zei

Heel leuke en vrolijke kaart heb je gemaakt! ik vind de challenges op FB zo lastig.... vooral om het steeds weer terug te vinden....

Danielle zei

Wat een vrolijk kaartje! Zo is het mooi gekleurd, ik ben ook niet zo'n kleurwonder maar heb me erbij neergelegd dat het resultaat misschien niet altijd heel geweldig is. Ik heb er wel plezier in ;-)

Marja zei

Superleuke kaart Nelleke!..leuk om te lezen dat je het fijn vind om te kleuren met ecoline,ik vind dat juist niet fijn je hebt er niet genoeg controle over vind ik..leuk dat ieder juist een andere voorkeur heeft wat betreft inkleuren. Maar jou is het goed afgegaan met de ecoline het is een mooi resultaat dat je hebt gekregen.
Groetjes Marja.

Margo zei

Wat superschattig Nelleke ! Heel leuk gedaan en mooi met de ecoline.
Groetjes
Margo

Sarah - Crea S zei

Leuk kaartje en mooie kleurtjes Nelleke! Ik heb nog nooit met ecoline gewerkt, maar ken het wel. Je hebt het in ieder geval prachtig weten te gebruiken. Groetjes, Sarah

!neke zei

Super leuke kaart !!!!!!

Daphne zei

Wat een lief kaartje.
Het hondje is zo schattig hè!!