Mijn lijst met blogs

vrijdag 9 augustus 2019

Greetings from

Dag allemaal, onze laatste vakantiedag is bijna voorbij. Afgelopen dinsdagavond zijn we thuis gekomen uit Oostenrijk. We hebben geweldige dagen gehad, veel gezien en gedaan. Het meest bijzondere was dat we midden op de high line brug bij Reutte, honderden meters boven een dal, een neef van Wim tegen kwamen. Hoe bijzonder was dat! Ook hebben we hele goeie herinneringen aan een wandeltocht rondom de watervallen onder begeleiding van een gids. 2,5u hebben we in de stromende regen gelopen en wat hebben we veel gezien en gehoord.
Nu dan het kaartje. Ik had mij voorgenomen geen vakantie kaarten te sturen maar de kaarten die ik maakte uit de Flow en reststansjes  te sturen aan mensen die wel een opkikker gebruiken kunnen. Ik schreef wat namen op en schrok hoeveel het er waren. Het papier is uit de Flow, de bloemen zijn restjes, op een avond bij elkaar gezocht.
De sketch is van saturday sketch, altijd fijn om mee te werken.
Vanmorgen postzegels gehaald en dit weekeind de kaarten schrijven. Ik geniet zo van het rommelen in huis dat gaan we zeker de komende dagen doen.
Groetjes,
Nelleke

9 opmerkingen:

Jantine zei

Wat een lieve bestemming voor je “vakantiekaarten”!
Deze is ook weer erg leuk.
En fijn dat jullie genoten hebben in Oostenrijk, bijzonder om daar familie tegen het lijf te lopen.
Groetjes
Jantine

GerJanne zei

Heerlijk om lekker te rommelen in huis. Kan ik me helemaal voorstellen. Je kaart is mooi! Zo goed van je dat je zoveel mogelijk uit die Flow hebt gehaald!
Morgen ga ik aan de freubel voor een paar kaartjes die mensen nodig hebben.

Daphne zei

Wat kan je toch een mooi papier haalden uit de flow!
Prachtige kaart, die zeker en opkikker zal geven.

Fijn dat de vakantie goed verlopen is.
Heerlijk om er erven helemaal uit te zijn hè.
Inderdaad bijzonder, om daar, hoog in de bergen, en familielid tegen te komen.

Hermien zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben op jullie vakantie. Waar zijn jullie percies geweest! Wij zijn verschillende keren met de kerst in Lermoos geweest en hebben Reutte ook bezocht, maar die hangbrug hebben we overgeslagen, hoogtevrees!
En zo'n mooie kaart zal de ontvanger vast goed doen.

Groetjes Hermien

Scraptastisch zei

Lekker nagenieten van Oostenrijk Nelleke, het gaat altijd zo snel voorbij! Je hebt een gezellige opkikker gemaakt en mooi om te krijgen!
xx Gerie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Lekker aanrommelen dan Nelleke en nagenieten van je vakantie :) Je hebt een fleurige kaart gemaakt, daar moet je wel blij van worden. Bijzonder trouwens om op grote hoogte familie tegen te komen..lachen.
Lieve groetjes Miranda

Marfien zei

zomers kaartje met je vrolijke papiertjes en bloemetjes uit je doosje. Wij kregen zojuist een vakantie kaart van onze kinderen uit Spanje en Frankrijk, ze waren gelijk met de kinderen in Nederland . . .(toch fijn als ze weer heelhuids terug zijn)

Kinga K. zei

Pretty♥

Femminde zei

Wat een mooie kaart!! En wat een goed idee om anders vakantiekaarten te sturen. Voor mensen die het super hard nodig hebben, dat wordt ook vast heel erg gewaardeerd.
En aanrommelen in huis dat vind ik zelf ook altijd fijn. Fijne week!!
Groeten van Femminde