Mijn lijst met blogs

dinsdag 27 augustus 2019

Late laatste lift

                     
Gisteren maakte ik dit kaartje. Er was teveel zon om een foto te maken en gisteravond dacht ik er pas weer aan en toen was het te donker. Maar nu dan toch mijn allerlaatste kaartje voor de liftuitdaging met Marfien.http://kaartenvanzolder.blogspot.com/ Ik zie nu dat de tekst niet scherp is, we laten het maar zo.
Toen ik begon dacht ik: zal ik deze maar gewoon maken met mijn eigen papier? Ik heb mij zelf toegesproken (haha) en dit kaartje is dus nog gemaakt met papier uit het Flowboek voor paperlovers. Daar heb ik alle kaarten voor de liftuitdagingen bij Marfien van gemaakt.
Ik vond het geruite papier wel stoer en ik vond daar een stukje glimmende sterrenpapier ook uit de Flow. Het stippeltjes band is heel oud en had ik in een zakje met touwtjes gestopt wat ik ook mee had op vakantie. Er zat een plakrand onder maar die deed het allang niet meer, kun je nagaan. Zwart erbij maakt het pittig. Daarna gaan zoeken in mijn restantenstansjesdoos en zowaar ik vond genoeg om deze bloem te maken. Gek he, normaal zou ik daar niet opkomen maar nu ik aan het zoeken was lukt het ook nog. Het dennentakje heb ik zwart gemaakt en de tekst en parels zijn spullen van thuis. Die had ik niet mee, je kan niet alles meenemen he? 
Net wat klusjes buiten en binnen gedaan en vandaag lekker aan de freubel en materiaal bestellen. Ik wil proberen, wat een wens is van mij, om thuis workshops te gaan geven. Vooral ook om het plezier in freubelen te delen en weer ideetjes op doen.Ik heb wel een duwtje in de rug nodig hoor. Als iemand van de lezeressen mij tips kan geven hoor ik het graag.
Challenges:
CHCC: alles mag
Groetjes, Nelleke 

9 opmerkingen:

karin zei

Een mooie uitwerking van de zomerlift.
Succes met het opzetten van workshops. Zelf doe ik inspiratie op bij alle medebloggers of pinterest.
groetjes,
Karin

Nancy Soetaert zei

Toffe liftkaart Nelleke, leuk met die bloem en de zwarte takjes ipv een stik of zo.
Succes met het organiseren van workshopjes, komt vast in orde!
Nancy

Marfien zei

Ha ha, jij bent ook al dwars bezig geweest, leuke uitvoering van de liftkaart, er zat dus meer in de flow dan je dacht
en met je restjes is het prima gelukt

Jantine zei

Prachtige liftkaart, Nelleke. En wat consequent om ook deze met papier uit Flow te maken! Ik vind m erg geslaagd!
Leuk dat je workshops wilt gaan geven, ik heb daar geen ervaring mee... maar lijkt me heel leuk! Succes!
Groetjes
Jantine

Hermien zei

Een mooi kaartje Nelleke, en wat een goed plan om je creativiteit te delen met andere ik loop zelf ook al een tijdje met die plannen rond en ga het er ook op wagen.

groetjes Hermien

Caroline zei

Heel mooi kaartje! En leuk dat je workshops thuis wilt gaan geven, is ook nog een stille droom van me....
Groetjes Caroline

GerJanne zei

Hoi Nel,
wat een bjoetie van een kaart! Echt een plaatje en de bloem is mooi gevonden. Ja de workshops. Gewoon doen zou ik zeggen! Proberen en dan steeds verbeteren..Gaat vast wel lukken.

Ellen zei

Heel mooi liftje Nelleke met mooi papier!
Ik doe graag mee met je workshops maar helaas woon je te ver weg! Gewoon doen is echt leuk en het gaat vanzelf lopen denk ik!
Groet Ellen

Joanne kramer zei

Wat een super uitvoering van de te liften kaart. heel mooi! groetjes Joanne