Mijn lijst met blogs

donderdag 15 oktober 2020

Allerlaatste kaart met restjes papier

Deze week een kerstkaart die ik in het voren maakte. Van de week nog wel even in mijn kamer gezeten, maar ben met wat anders bezig geweest, en dat was eigenlijk heel erg leuk. 
Dit is het allerlaatste kaartje wat ik maakte van restjes kerst designpapier van Marianne design. Het blokje is nu echt helemaal op. Hebben jullie dat ook dat je blokjes echt helemaal op maakt? Het is mij nog maar een paar maal gelukt. Het hertjes papier vond ik het mooiste papiertje. Dit was zo mooi te combineren met kraft en bruin papier. Natuurlijk moesten hier ook hertjes op. Nog een sterrenrand en stoere 🎀. Spreekt verder wel voor zich.
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag 
Nog even mijn kamer in om een egel en eekhoorn voor de woning waar ik werk te maken. Van de week hebben we blaadjes gestanst en morgen proberen wij er een herfst tafereel van te maken.
In huis is het rustiger. De rietdekker schiet lekker op, en stukadoors hebben het eerste gedeelte klaar van hun werk. Wat wordt het daar mooi van! Nu vooral ook drogen, omdat het een oud en scheve woning is ging er een dikke laag op de muur. Wim gaat ondertussen verder met andere klussen. En dat is eigenlijk wel even heel erg fijn! 
Ik ben weer verder gegaan om een zolder stofvrij te maken. Daar hoef ik voorlopig niet meer naar toe.
Want in de boerderij waar we wonen zijn overal hoeken en zolders. En zo werk ik van boven naar beneden.  
Groetjes, Nelleke

20 opmerkingen:

Diny zei

Wat een leuke kaart met de schattige hertjes Nelleke!
Mooie kleuren bij elkaar en jammer dat je boekje nu echt op is!
Dat gebeurt mij ziet zo vaak moet ik zeggen.
Groetjes en succes met de verbouwing en alles wat erbij komt kijken,
Diny

Irene zei

Ik heb nog nóóit een blokje op gemaakt, er ligt zó veel dat daar ook niks van komt denk ik. Al die hertjes zijn wél héél leuk op je kaart. Oude huizen maken het niét makkelijk, bij onze meiden zou een nieuwe inbouw-linnenkast komen. De (leuke!) schouw weggehaald en daar kwam een heel slechte brokkelmuur tevoorschijn en plafond en vloer zijn zó scheef dat ondanks het nauwkeurig meten de schuifdeuren van de nieuwe kledingkast niét passen 🥴..nu maar weer geduld hebben en naar een prachtig kastinterieur van wand tot wand kijken 😏.
XxIrene

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
wat een leuke kaart met die hertjes en het papier. Ik heb nu geloof ik 3 blokjes helemaal opgemaakt. Tot de laatste snipper.
Fijn dat het allemaal loopt bij jullie, we zijn heel benieuwd.
Je bent de eerste vanavond, want ik heb weer kast van die robot en ik kwam er achter dat het overgaat als je 24 uur niet op anderen reageert. Fingers crossed als ik zo op publiceren klik....

GerJanne zei

Helaas.... nog steeds de robotmelding. Zo jammer, juist op donderdag... grrrrrr

Enny zei

Oh, wat een mooie kaart, mooi papier en schattige hertjes ! Het gebeurt niet vaak, dat ik een blokje helemaal opmaak... Nog veel succes met de werken ! Groetjes, Enny

Marjolein zei

Wat een cuties Nelleke, die hertjes. Zo schattig op je kaart! En wat lekker hè, die restjes. Toevallig heb ik vandaag ook een kaart met de allerlaatste bruikbare stukjes van een setje. Groeten Marjolein

marijke zei

Een mooie kaart met al je restjes! Ik maak nooit alles op, helaas! Heb veel te veel papier! Maar zo met allemaal restjes is het wel leuk. Heel veel succes met de verbouwing, jullie zijn al een tijdje bezig, want voor mijn vakantie waren jullie al begonnen. Kan me voorstellen dat je andere dingen aan het doen bent. Je kaartje is top en fijn dat je meedoet met 52wtc. Groetjes Marijke.

Ilonka zei

Hoi Nelleke wat een mooie kaart heb je gemaakt.
Groetjes Ilonka

Anita van Deur zei

Mooie kerstkaart Nelleke de hertjes zijn schattig. Het is mij nog niet gelukt om alles uit een blokje op te maken.
Fijne dag.

Nancy Soetaert zei

Leuk gepuzzeld met je restjes Nelleke.
Ik heb een paar blokjes waar alleen maar stukjes papier meer in zetten, zullen nog wel eens van pas komen denk ik dan. Maar zo gericht opmaken als jij nu doet heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Hopelijk zijn je diertjes goed gelukt voor je werk.
Groetjes
Nancy 52WTC

Annemarie en Merit zei

wat een lief kaartje Nelleke, een paar keer gelukt om een blokje tot de laatste draad toe op te maken, maar dan is het ook echt favoriet hoor.
Gezellig dat je meedoet met de wekelijkse kerstkaart bij 52WTC.
Liefs Annemarie en Merit DT52WTC

Caroline zei

Wat leuk om met je restjes nog zo'n superleuk kaartje te maken!
Groetjes Caroline

Jantine zei

Tof kaartje, Nelleke, knap om zo alle restjes papier op te maken, net patchwork. Ik geloof niet dat ik ooit al een blokje volledig heb opgemaakt. Ik heb wel eens een deel van een blokje weggegeven, als er alleen nog papier in zat waar ik niet zo veel mee kon...
Succes met de werkzaamheden, wel heerlijk als je begint te zien hoe mooi het wordt.
Leuk dat je weer meedoet met 52WTC deze week!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een leuke restjes kerstkaart Nelleke, net een lappendeken. Fijn dat het zo lekker loopt met de verbouwing. Fijn weekend vast.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Ingrid's Scrapfrutsels zei

IK heb inderdaad ook wel een blokjes op gemaakt tot op de laatste kruimel. Dit kaartje is heel erg gaaf geworden, ik dacht nog toen ik het kaartje zag wat een leuk idee al die verschillende papiertjes. Succes met het klussen in jullie huis, wat een werk, maar straks zal het resultaat er ook wel naar zijn. Bedankt dat je mee doet bij 52 WTC. Groetjes Ingrid.

Anoniem zei

WAuw erg mooi met al je restjes!

x
Diana

Rosina zei

prachtig is dit kerstkaartje Nelleke...en knap hoor om een papierblokje helemaal op te maken...Ik heb dat nog nooit klaar gespeeld
En fijn dat de verbouwing vlot verloopt...daar zal je straks lekker van kunnen genieten
groetjes Rosina
DT 52 WTC

Marfien zei

Vrolijk kaartje en natuurlijk weer hertjes. Hou wel van deze kleuren

Daphne zei

Ik vind jouw restjes kaarten altijd heel erg mooi.
Succes met alles, wat een drukte hè, maar het wordt vast prachtig!!

Colien zei

Heel gaaf kaartje, goed gedaan met de restjes!
Dankjewel voor je bijdrage aan de wekelijkse uitdaging bij 52WTC.
grtz Colien