Mijn lijst met blogs

zondag 4 oktober 2020

Peter was jarig

Het is alweer bijna 2 maanden geleden dat Peter, de man van GerJanne, jarig was. Wij waren op dat moment op vakantie maar Lieke zorgde ervoor dat de kaart voor hem in de bus lag.
Omdat ik deze nog niet had laten zien doe ik het nu. 
De grote letters van Crealies zijn zo gaaf! Ik heb ze 3x uitgestanst in wit, bruin en designpapier van MD. 
Dit alles plakte ik op kraft. Verder gebruikte ik teksten en stempels van MD en een knoop. Het mooie designpapier komt helemaal  tot zijn recht zo. Ontzettend leuk om te maken.
Challenges: 
Crafty friends challengesblog: use more than one die
2 sisters on the blog: bingo; touw-bruin-wit
Vandaag een rustige dag, ik weet niet of wij de deur nog uitkomen, maar dit is even best wel fijn. 
Straks nog even de naaimachine pakken, kijken of het maken van een mondkapje mij lukt. Het patroon kreeg ik van een buurvrouw. Zij appte mij dat ze met haar zus er 100 gaat maken voor een supermarkt in het dorp. En dat ze die bijna alleen moet maken omdat haar zus ze ook voor haar dochter maakt. En dan te bedenken dat ze in december 81 wordt. Zo wil ik ook wel oud worden hoor, ze wil gewoon wat om handen hebben en pakt allerlei dingen aan die ze leuk vindt. 
De vliering is bijna schoon en stofvrij, maar helaas mijn rug ging weer protesteren en dit gisteren niet afgemaakt.  Wel veel opgeruimd en stofvrij gemaakt, dat moet je blijven doen. 
Het plaatsen van de keuken op 12 en 13 oktober gaan we niet redden en het kan nu wel januari worden. Niet leuk, maar we hebben ons er al bij neergelegd. De overige werkzaamheden gaan gewoon door. 
Plaatsen zou nu ten koste gaan van de keuken en dat willen we beslist niet. Maar we  kunnen straks wel alles gaan inrichten. We gaan dat wel redden hoor!
Groetjes, Nelleke 


8 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Heel leuk om Peter zijn naam zo groot te maken (gelukkig geen naam van 25 letters hihi) en je hebt er mooi papier voor gebruikt Nelleke. Vervelend dat je rug niet meer wilde maar inderdaad beter om dan even te stoppen. Knap hoor dat je zo vooruit kunt kijken en zo'n grote verbouwing aan gaat.
Lieve groetjes Miranda

Anita van Deur zei

Schitterende kaart Nelleke, jammer van je rug toch maar even oppassen.
Fijne avond.

Diny zei

Prachtige kaart heb je voor Peter gemaakt Nelleke.
Mooie kleurtjes en de letters op zich is al bijna genoeg....meer hoeft niet.
Succes met de verbouwing
Groetjes Diny

Hermien zei

Een mooie persoonlijke kaart voor Peter heb je gemaakt Nelleke. Jammer dat jullie het niet gaan redden met de keuken, maar uiteindelijk komt het dan later weer allemaal goed! Beterschap met je rug.

Groetjes Hermien

Irene zei

Peter is verwend met deze leuke kaart! Pas op met je rug hoor, even rustig aan en achter de naaimachine is ook geen ontspannen houding dus ff pas op de plaats Nelleke!
XxIrene

GerJanne zei

Een superkaart was het! EN is het, want Peter bewaart ze... wat jammer van de keuken. Ik hoor nog wel hoe en wat. En kijk uit met je rug he? kun je intussen alweer normaal in je slaapkamer en knutselkamertje komen?

Nicolette zei

Wat een leuke kaart voor Peter.
Leuk dat je meedoet bij 2Sistersontheblog, dankjewel.
Groetjes Nicolette DT

Caroline zei

Wat een leuke persoonlijke kaart voor Peter zo!
Bedankt voor je deelname deze maand!
Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog