Mijn lijst met blogs

zondag 29 november 2020

Uitdaging met GerJanne



9 november had ik een knutseldate bij GeRJanne. De drukte van de bouw ontlopen en letterlijk lopend naar GeRJanne gegaan met knutselspullen in een rugzak. Even daarvoor was ik bij de Action en zag dit blokje liggen. Het is een klein blokje 10 x 10 en er zitten 100 papiertjes in, 10 effen en 10 designpapiertjes. Omdat ik weet dat GeRJanne van turquoise houdt, belande dat blokje in mijn mandje en niet 1 maar 2. Er lagen er nog 2  en het idee om GeRJanne uit te dagen was geboren. Thuis zocht ik 4 sketches erbij en stuurde dat naar haar toe. Gebruik van ander designpapier is niet toegestaan, en gebruik van effen papier minimaal. Vandaag plaatsen we de eerste. En oeps ik ben iets te laat. Er wel aan gedacht dat we vandaag plaatsen, er echter gisteravond aan denken dat ik een foto had moeten maken..... Een beetje teveel opgeslokt door na te denken over behang, verf en saus wat we in ons huis willen.
Dit is mijn kaartje geworden. Op wit basispapier plakte ik een vrij donker designpapier. Daarop 4 blokjes lichter papier en daarop effen papier uit het blokje. De blaadjes komen uit het eerste velletje, de bloemen uit wit papier. Het bleek dat het papier wel wat dun is en dat de bloemen dan wat fragiel worden, ook maakt het wit de kaart wat sprekender. Op het hart van de bloem zit wat glitter. De tekst is wit en zacht turquoise. Vrij algemeen die ik als condoleance of gewoon als sterkte kaart kan dienen.  Het was een leuk en eenvoudig model om te maken. Kijken jullie ook bij GeRJanne wat ze gemaakt heeft?
Groet, Nelleke 


 

15 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtig Nelleke!
Fijne zondag.

Henriët zei

Mooie kaartje met de papiertjes uit dat leuke blokje.
Leuk om elkaar zo uit te dagen. GerJanne heeft het er maar druk mee.
Groetjes van Henriët

Kaartjes door Elise zei

Wat een mooi kaartje heb je gemaakt & heerlijk om zo met elkaar te knutselen

Irene zei

Bij GerJanne had ik het al gelezen en het mooie papier bewonder. Óók jouw uitwerking met de witte bloemen is heel leuk Nelleke!
XxIrene

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie sterkte-kaart Nelleke, prachtige bloemen.
Lieve groetjes Miranda

Ellen zei

Test

Aartje zei

Wat is deze mooi geworden, gaaf om te zien dat dit papier voor zoveel doeleinden geschikt is.
Groeten, Aartje

Angélique zei

Een heel mooie kaart! Knap gedaan met alles uit 1 blokje.

Marfien zei

Leuk kaartje heb je met dit blokje gemaakt, de schets neem ik mee, het papier heb ik laten liggen (koste wel veel moeite) maar ik heb al zoveel . . .

Rosina zei

Wat leuk zo een knutseluitdaging met GerJanne....Deze van jou in in ieder geval zeker geslaagd...mooie sketch en prachtig designpapier en hele mooie bloemen erop...
groetjes Rosina

GerJanne zei

Nou dat is inderdaad leuk, dat jij zo'n heel ander thema hebt gekozen voor deze sketch. Ook heel mooi. EN zo zie je mar dat dat papier voor veel gelegenheden geschikt is.
Het is echt heel mooi papier en niet zwaar!

Danielle zei

Heel mooi Nelleke! Ook leuk om mee bezig te zijn, verf en zo kiezen :-) ik hoop dat jullie straks helemaal blij zijn met het resultaat!

Daphne zei

Wat knap om met deze kleuren toch een mooie sterkte kaart te maken.
Ik vind het altijd leuk, die kaartjes met 4 vierkantjes erop.

Femminde zei

Wat super leuk om samen met dat blokje aan de gang te gaan. Deze is al heel mooi en wat gaat er allemaal nog volgen...
Fijne dag!!
Groeten van Femminde

Prophet/Dr Odiboh zei

Dank u Dr. ODIBOH voor het terugbrengen van mijn ex-geliefde en ik ben u zo dankbaar voor uw hulp en ik beloof u voortaan dit goede werk van u te delen met iedereen die ik kan, ik heb alles gedaan wat hij me heeft opgedragen en in minder dan 48 uur mijn ex lover kwam terug .. je kunt hem bereiken via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838 ..