Mijn lijst met blogs

donderdag 3 december 2020

Kerstkaart in de lift



Twee snelle kaartjes vandaag. Kaarten maken lukt ook niet echt goed, in deze tijd. Teveel andere zaken aan het hoofd: behangen, sinterklaas, werken, Kerst en corona, zijn daar de oorzaak van.
Soms is ook niet meer nodig om een passend Kerstkaartje te maken en dat deed ik van de week.
( een mooie tip voor snelle kerstkaarten) 
Bij 52 weeks kun je als uitdaging een kaart liften van Monique, een leuk idee. 
In mijn map met afdrukjes van verf en inkt vond ik een reep van 11-25 cm. Goed voor 2 kaartjes. 
De achtergrond is met ecoline gemaakt door Lieke voor een opdracht van school. Toen ze alle schoolspullen opruimde van afgelopen jaar heb ik deze er uit gezocht. Het bovenste kaartje is ongeveer 10,5 x 10,5 cm. Daarop gestempeld met stempels die ik nog nooit gebruikt had. Wordt tijd dacht ik zo. Wat ieniemienie sterretjes van een oud armbandje.
Challenges:
CHCC: alles mag.
Het andere stuk paste precies op een kaart van 9 x 13 cm wat er nog lag. Van een ander set daarvan het hert gebruikt. Nog even gespeeld met de gedachte om er meer bij te stempelen, maar dit niet gedaan. Nu gaat er ook veel aandacht naar het mooie verloop van de ecoline. Ook is het blauw in werkelijkheid anders blauw, dieper en intenser, maar het lukt mij niet om dit goed vast te leggen. 
Een kort berichtje vandaag, vanmiddag de naaimachine pakken om  gordijnen in te korten.
Groetjes, Nelleke 

 

19 opmerkingen:

Ingrid Reyners zei

Wat heb je twee mooie kaarten gemaakt Nelleke, wat fijn dat je de achtergrond nog had van Lieke, en dan even stempelen en dan ben je snel klaar. Gelukkig maar als je het zo druk hebt, ik herken het wel, bij drukte is knutselen even wat minder..Bedankt voor je deelname bij 52 WTC. Groetjes Ingrid.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Twee hele mooie kaarten met die ecoline achtergronden van Lieke Nelleke.
Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij 52 WTC en succes vanmiddag bij het gordijnen inkorten.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Annemarie en Merit zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt voor de uitdaging bij 52 weeks to christmas, mooi gedaan zo die achtergrond. Bedankt voor je deelname bij 52WTC. Nog even een tip, link hem ook nog even bij het vorige blogbericht op 52wtc waar je de kaart voor de challenge kan linken, dan doe je nog mee voor de prijs. Nu staat hij alleen bij de link voor de wekelijkse kerstkaart. :)

Liefs, Merit en Annemarie
DT52WTC

Marijke zei

Dit zijn twee mooie kaarten en kunnen allebei meedoen met de uitdaging! Ik vind dit zo al een mooie kleur blauw en kan me voorstellen dat het nog intenser is! Heel mooi! Fijn dat je weer meedoet met de uitdaging van 52 WTC. Groetjes en veel succes met de gordijnen! Marijke.

Rosina zei

2 hele mooie kerstkaartjes laat je vandaag zien Nelleke...en handig om daar de achtergrondjes die Lieke gemaakt had te gebruiken...ook super mooi bestempeld...
groetjes Rosina
DT 52 WTC

Marfien zei

Ze zijn goed gelukt, heb ik een mooi voorbeeld want dit stempel ligt al klaar evenals het bewerkte papier . . .

Diny zei

Twee hele leuke kaartjes Nelleke.
wat handig dat de achtergrondjes al door Lieke gemaakt waren!
Groetjes Diny

Femminde zei

Een hele mooie lift Nelleke!! Gave stempel ook.
Succes achter je machine.
Fijne dag!!
Groeten van Femminde

Anita van Deur zei

2 prachtige kaarten heel mooi de ecoline.
Groetjes, Anita

Caroline Cards zei

Prachtige kaarten met mooie achtergrond!
groetjes, Caroline

Henriët zei

Super leuk deze kaartjes. Handig dat de achtergrond al klaar lag.
Groetjes van Henriët

Eri zei

Het zijn twee heel leuke kaarten geworden.
Groetjes, Eri

Jantine zei

Twee schitterend gelifte kaartjes, Nelleke.
Fijn dat je meedoet met 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

GerJanneke zei

En.... is het gelukt met de gordijnen? Was gezellig gisteravond, he? Je kaartjes zijn inderdaad mooi. Zeker handig voor wat snellere kaartjes en het effect is zo leuk met inkt. Altijd verrassend hoe het wordt..
Ik reageer met mijn andere account want ik heb weer last van die robot met plaatjes aanklikken en zo. Dus je kunt niet op mijn blog komen als je op mijn naam klikt. Ik zeg het maar even...

Creatiels zei

Twee mooie kaartjes, de blauwe achtergrond heeft iets extra's.
En er niks mis met een snelle kaart.
Groetjes
Els

Kaartjes door Elise zei

Wat een mooie kaarten heb je gemaakt! Als het druk is lukt het inderdaad niet om ook nog te knutselen.. veel succes met alles!

Prophet/Dr Odiboh zei

Dank u Dr. ODIBOH voor het terugbrengen van mijn ex-geliefde en ik ben u zo dankbaar voor uw hulp en ik beloof u voortaan dit goede werk van u te delen met iedereen die ik kan, ik heb alles gedaan wat hij me heeft opgedragen en in minder dan 48 uur mijn ex lover kwam terug .. je kunt hem bereiken via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838 ..

Anonymous zei

Red je huwelijk en krijg je ex-geliefde permanent terug met krachtige liefdesbetovering ”contacteer dr. Ajayi hij is de beste liefdesbetovering op het internet en zijn resultaat is 100% gegarandeerd.
Ik ben Amelia, ik was op zoek naar hulp op internet om mijn man terug te krijgen nadat hij 9 maanden geleden van me gescheiden was, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hadden het allemaal over deze machtige man genaamd Dr Ajayi over hoe hij hielp hen hun huwelijk en relaties te redden, dus ik nam contact met hem op en legde hem mijn probleem uit en hij deed het goed door me te helpen mijn gescheiden echtgenoot binnen 12 uur terug te krijgen. Ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn, maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dr. Ajayi mijn geliefde daadwerkelijk heeft teruggebracht.Als je relatieproblemen hebt, neem dan contact op met dr. Ajayi voor hulp op Viber / WhatsApp: +2347084887094 of e-mail : drajayi1990@gmail.com en wees gelukkig.

Suze zei

Two lovely cards Nelleke. I like the monochromatic blue look to your cards. Thank you for entering the Things With Wings Challenge at CHNC and apologies for the late comment.