Mijn lijst met blogs

donderdag 20 mei 2021

Nieuwe challenge: gebruik stof op je kaart

De weken vliegen voorbij, vandaag start er weer een nieuwe uitdaging bij de Egel. Ditmaal willen wij stof op de kaart zien. Dus duik in je restantenbak van stofjes of scharrel bij buurvrouw of de Action leuke lapjes op.
Het schijnt dat je stof  kunt stansen. Ik heb dat niet geprobeerd, het is te proberen misschien met een laag papier of folie of dat je het plakt op dubbelzijdig tape? Het zijn wat suggesties. Zelf heb ik de stof op een andere manier verwerkt. Ik vond in mijn restjes bak dit grappige stofje. Ik geloof dat ik er ooit een kussenovertrekje voor mijn dochter van heb gemaakt en vond het zonde om weg te doen. Hier vond ik papier bij van MD. Plakte dit op effen papier welke weer op de basiskaart plakte. Ik plakte een kader om het stofje heen. Verder een paar gouden elementen.
Deze kaart ging naar collega's die 40 jaar getrouwd waren vorige week. 
40 jaar geleden trokken we meer met elkaar op, we waren op hun bruiloft, ik hoogzwanger van de eerste. Later samen zwanger zij van de eerste en ik van de 2e. Ze hadden een stukje grond bij ons waar ze zo graag groente verbouwde. Het contact verwaterde, al komen we elkaar nog af en toe tegen en maken we dan een praatje. 
Tijdens onze vakantie in Ouddorp gingen we avonds even naar het strand en wie kwamen daar de duinen affietsen? Juist genoemd paar. Natuurlijk werd er weer een tijd gekletst en het bleek dat ze op dezelfde camping stonden als wij! Dat zijn altijd leuke ontmoetingen.
De sketch is van tuesdaymorning challenge, maar deze is al afgelopen.
Challenge:
Groet en tot vanmiddag dan kom ik met nog een kaart.
Nelleke



5 opmerkingen:

Wilma zei

Wat een LIEF gebaar Nelleke om zo'n MOOI kaartje te sturen naar collega's waar je weinig contact meer mee hebt.
Liefs Wilma ☺☺☺

Elle-Jeanne zei

Leuke kaart met het stof.
Ook een leuke sketch, jammer dat die afgelopen is.
Groetjes Elle-jeanne

Henriët zei

Wat een leuke kaart voor jullie nieuwe challenge. Heel mooi stofje is dat.
Groetjes van Henriët

Bianca van Tilburg. zei

Prachtige kaart en wat leuk dat je meedoet bij onze challenge.
Veel liefs Bianca
DT The Sketchy Challenge Blog.

Veronique zei

Beautiful card 🙂 Thanks for your participating at The Skechy Challenges. Hope you participate in our next challenge. DT Veronique