Mijn lijst met blogs

zondag 2 mei 2021

CCC 2 mei


Het is 2 mei en vandaag laten wij de kaarten zien die we voor de Card Chain Challenge gemaakt hebben. Ik geniet ervan dat ik kaarten ontvang uit de hele wereld. Deze maand ontving ik een kaart van Joanne uit Engeland en ik stuurde een kaart naar Cat in Charleton. (USA) Voor ons een klein beetje een bekende plaats. Onze oudste zoon heeft er 20 jaar geleden stage gelopen. We zijn er nooit geweest, hij was er te kort en het was te kostbaar om daar naar toe te gaan. Maar die herinneringen kwamen wel gelijk weer boven. 
Deze maand heb ik de kleuren niet gebruikt maar wel de sketch, diecuts en paint.  Ik vond een achtergrondje in mijn map. Deze is gemaakt met gellipaints. Later heb ik er met een dop witte kringen opgemaakt. Dit achtergrondje sneed ik in 4 gelijke repen en plakte dit op een wit oplegvel. Dit alles kwam op de basiskaart. Ik vond bijpassend donker rood voor de dwarse balk volgens de sketch. De frisgroene tekst maakt het af met een paar kleine glittertjes. 
Inmiddels heb ik al bericht gehad dat de kaart is gearriveerd. Altijd fijn te lezen.
Kijk vooral even bij de Card Chain Challenges, wat voor een kaarten er gemaakt zijn en wie er allemaal mee doen.
Wij gaan zo de babykamer van ons kleinkind op komst te bewonderen. Ook wil ik het garen laten zien, wat ik heb gekocht om wat te haken voor de baby. Leuk projectje, wat anders dan de pannenlappen. 
Daarna halen we Thomas op: pannenkoeken eten en voetbal kijken. Sinds vorige week mag hij weer naar zijn werk (dagbesteding) Zo lang thuis geweest omdat hij in de risico groep viel. We zijn hier zo blij mee, het is goed dat hij de deur uitgaat en zijn wereld vergroot wordt. De eerste keer was wat lastig voor hem, maar toen hij mocht kiezen of hij met de rolstoel of zelf de bus in wilde stappen, wist hij het wel. In de rolstoel en hij ging vrolijk de bus in. Doordat hij zo slecht loopt was dit de oplossing. Hoe mooi kan het dan zijn als je daar achter komt dat die weerstand met zijn onzekerheid te maken heeft.
Komende vrijdag mag hij "stage" lopen op een werkplek dicht bij zijn woning. We hopen dat dit goed gaat, dan zien we hem hier ook wel alleen naar toe gaan. 
Voor nu wens ik jullie een fijne zondag.
Groet, Nelleke 

11 opmerkingen:

Marijke zei

Wat een leuk idee zo'n "chain" van kaarten! en een leuk kaartje heb je gemaakt! Leuke dingen te doen voor jullie kleinkind. Leuk en spannend! Veel succes! Groetjes Marijke.

Henriët zei

Mooie kaart! Handig zo'n map met kant en klare achtergrondjes. De tekst er bij is mooi en de kleur past er perfect bij.
Groetjes van Henriët

Anita van Deur zei

Wat een mooie kaart de kleuren en de tekst. mooi is het als we van onze kinderen weten waar de weerstand aan ligt. Fijn dat er weer werk is voor Thomas. Fijne zondag.

Angélique zei

Mooie creatieve kaart, de kleuren combineren heel mooi bij elkaar.
Leuk, babyspullen haken, zeker als het voor een eigen kleinkind is.
Fijn dat Thomas goed gemutst naar zijn werk ging, gelukkig dat de drempel ontdekt is.

Aartje zei

Leuk om iedere keer weer een kaart ergens vanuit de wereld te ontvangen. De ontvanger van jouw kaart was vast heel blij met haar mooie exemplaar.
Groeten, Aartje

HilaryJane zei

Love that background and it is a great take on the sketch. I hope you enjoyed your pancakes and football xx

GerJanne zei

Ja, deze zag ik in het echt, en hij is supermooi! Di stans heb ik intussen ook, vind hem zo mooi! Wat sterk zeg, van die plaats in the USA. Precies van alle plaatsen die ene. Heb je het Cat ook geschreven?
Fijn dat Thomas weer naar de dagbesteding kan en dat jullie nu weten wat er aan de hand was..

Julia Aston zei

What a lovely background you created for your bold die cut sentiment! Pretty colors used!

Angelnorth zei

Wonderful painty background, it looks great with the bold die cut sntiment - great CCC card Nelleke!

Femminde zei

Wat een leuke kaart Nelleke!! En dat klinkt als een hele leuke dag gisteren. Gaaf dat je babyspulletjes mag haken. En hoe was het kamertje.
Fijn dat Thomas weer een beetje het normale ritme gaat krijgen.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie kaart voor de cardchain challenge Nelleke. Hoe was de babykamer? Leuk dat je aan het haken gaat. Fijn dat Thomas zijn wereld weer wat groter wordt en goed dat jullie achter de oorzaak kwamen waardoor het wat lastig voor hem was om weer te starten.
Lieve groetjes Miranda