Mijn lijst met blogs

woensdag 10 april 2013

CAS perfectionist

Dag allemaal,
Het was wat stil van mijn kant. Ik heb ook niet zoveel gereageerd als anders. De laatste weken ben ik druk geweest. Er gebeurden leuke en minder leuke dingen, soms verdrietige momenten, eigenlijk zaten we een beetje in achtbaan .Ook mooie momenten hoor, en een onverwachte ontmoeting. Veel gewerkt en dan schiet het kaarten maken en bloggen er een beetje bij in. Ik volg jullie nog wel maar het lukt dan niet om te reageren. Vanaf vandaag is het wat rustiger, en heb ik tijd gemaakt voor een kaartje. Vandaag hoorden we dat onze 2e zoon weer een baan heeft. Dat is elk jaar spannend, zo vaak wordt zijn contract niet verlengd en moet hij weer op zoek naar een baan. Maar het is hem gelukt, maandag kan hij al beginnen. Lieke was zo zenuwachtig vanmorgen, mondeling Engels, maar ze kwam met een goed cijfer thuis.
Maandag kreeg ik van verschillende kanten een berichtje: ik werd gefeliciteerd. Ik was niet thuis en was best wel nieuwsgierig. Wat bleek, ik was CAS perfectionist bij Addicted to CAS! En dat vind ik nou leuk! Dat jou kaart als mooiste wordt gekozen, niet via random, maar omdat mijn kaart de mooiste mag zijn en ik deze gemaakt heb. Onderstaande tekst werd als reden gegeven. En stiekem ben ik wel een beetje trots. Met zulke momenten en zoals vandaag ben ik zo blij.
Als jullie de kaart willen zien klik dan hier.


"When I saw Nelleke's thumbprint I thought 'Oh I can't wait to see the bigger photo!!' I was not disappointed when I clicked over to Nelleke's blog - WOW - what a graphic beauty! I love everything about this card - the balance of elements, the white space and the lovely butterflies!"

Nog wat over deze kaart. De liftchallenge sprak mij aan, zwart-wit, een mooi combinatie. Dus geen grijs al wil je dat er snel bij pakken. Misschien bij de volgende.
Het achtergrondje gemaakt met een klein stempeltje, en de vlinder heb ik gekregen.
Een poging gedaan om met mijn telefoon een foto te maken, het kan nog beter want de kaart staat er niet recht op, dat komt wel.
Challenges:
Liftchallenges: Zwart-wit
Dutch Card Lovers: Stempel je eigen designpapier
GE-WE Hobby: sketch
Tot blogs, groetjes, Nelleke 

43 opmerkingen:

Juisie zei

Wat een mooie zwart-wit kaart, Nelleke! Ik doe graag mee met de liftchallenge, maar heb al zitten denken en kom niet op goede zwart-wit ideeën. Ben té gehecht aan kleur denk ik. Maar des.te leuker om bij anderen te zien hoe ze wel prachtige zwart-wit creaties te voorschijn toveren. Succes met de roerige tijd, fijn dat er wat rust aan komt. Groetjes joyce

Diny zei

Je kaart is prachtig Nelleke!
Ik vind het altijd moeilijk met zwart/wit iets te maken....maar jou is het heel goed gelukt hoor! Liefs Diny

Bea zei

Wat een mooie kaart Nelleke, zwart/wit zijn niet zo mijn kleuren maar bij jou ziet het er goed uit,,,,,

groetjes Bea.

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Nelleke,
Wat een mooie zwart-witte kaart heb je gemaakt. Leuk idee om de achtergrond op deze manier te stempelen. Ik zou dit zelf niet bedenken maar ik vind het effect heel mooi. Doe het rustig aan we hebben allemaal wel eens wat minder tijd om te bloggen maar er komen altijd betere tijden. Zit Lieke alweer in het examenjaar? Wat gaat de tijd snel.
Groetjes Mirande

Claudia's kaartjes zei

Gefeliciteerd met je kaartje, Nelleke. Die ziet er super uit.

grtjs
Claudia

jackelien zei

Mooie kaart heb je gemaakt.!! Erg mooi geheel.
Groetjes Jackelien

Ans Gilbert zei

Hoi Nelleke,
Wat leuk, wat een lovende woorden over je mooie kaart en terecht dat je gewonnen hebt..deze zwart/witte vind ik ook weer schitterend heel erg chique, succes met de challenges,liefs van Ans

Ellen zei

Schitterende kaart Nelleke...mooie uitstraling en zeer chique. Ook gefeliciteerd met je winnende kaart.
Liefs, Ellen

Marjan zei

Leuk is de tweedeling in je kaart! Mooi geheel met de vlinders als sierlijke elementen. Fijn dat meedoet met de Liftchallenge.

Lenie zei

prachtige kaart en gefeliciteerd.
groeten Lenie

Louise zei

Prachtig kaartje Nelleke, zie je eigenlijk niet zoveel zwart/wit kaartne maar het is toch wel heel mooi. Gefeliciteerd met je winnende kaart!.

gr.LOuise

Hanny zei

OO Nelleke deze is wer prachtig, echt heel mooi gemaakt.Een prijs winnen via random is leuk maar hoe gaaf is het als je een prijs wint omdat je kaart uitgekozen wordt? Hier mag je zeker trots op zijn hoor. Fijn dat je zoon weer een baan heeft en je dochter een goed cijfer. Tja, het leven kent zijn ups en downs maar gelukkig gaat het weer lees ik.
liefs Hanny♥

Erna Logtenberg zei

Prachtig kaartje en wat leuk dat jouw kaart gewonnen heeft bij CAS! Lieve groetjes, Erna

!neke zei

Gefeliciteerd met de mooie kaart! Leuk dat je gewonnen hebt, heel terecht!
Ook de zwart-wit kaart is prachtig.
Wij kennen elkaar niet, ik ben vrij nieuw in blogland.
Leuk om bij jou inspiratie op te doen! Groetjes !neke

Rosina zei

Zo dat is even leuk voor je Nelleke....dat geeft je weer een echte kick....prachtig compliment heb je gekregen...
En deze kaart is ook weer een TOPPER!! prachtige zwart-wit kaart heb je gemaakt..
groetjes Rosina

Janny's Cards Creations zei

Een heel verhaal en ja het leven is soms net een achtbaan en zo denk je dat je kan uitstappen en gaat hij weer verder. Gelukkig ook met leuke dingen en fijn dat je zoon weer een baan heeft. Het is wat dat betreft ook een moeilijke tijd. Gefeliciteerd dat je gewonnen hebt met je kaart. En ik ben met je eens dat het nog veel leuker is als de kaart gekozen is en terecht het is een erg mooie kaart. Maar ook deze zwart witte kaart ziet er erg mooi en perfect uit. Groetjes Janny

Jeannette zei

hoi Nelleke, wat een gave kaart weer, zo prachtig vind ik hem, dat zwart/wit gebruik je niet in het algemeen niet zoveel, terwijl het toch erg sjiek is en nog gefeliciteerd met je winnende kaart, een mooi compliment, erg leuk voor je, groetjes Jeannette

Yolanda zei

Hoi Nelleke, van harte hoor met je prijs, dik verdiend!! Deze zwart/wit combi is ook weer heel erg geslaagd. Even nog wat anders, bij het opschonen van mijn blog ben ik het e.e.a. kwijt geraakt. Ik wilde me opnieuw aanmelden voor jouw blog, maar kan je volgers niet vinden. Nu vind ik het wel heel frappant dat dit zelfde me ook bij een ander blog is overkomen. Nu begin ik dus te twijfelen of het wel door het opschonen van mijn blog komt ... dat ik jou ineens kwijt ben bedoel ik. Ik hoor graag van je, als je een keer tijd hebt hoor, of jij misschien weet hoe het komt. Groetjes Yolanda B)

Dora zei

leuke kaart, mooie lay-out.
en gefeliciteerd met winnen, dat is geweldig om uitgekozen te worden met zo'n reactie erbij.
(heb even gekeken op dat blog)
succes verder!

Gerrina zei

Gefeliciteerd met het winnen! Echt verdiend; dat was zo´n uitgebalanceerde kaart... Maar deze is ook weer een `snoepie` ! Ik geniet ervan hoe je in het CaS je `draai`gevonden hebt! Fijn dat het thuis goed uitpakt...dat gaat toch altijd een beetje op en neer.... Ik wens je een fijne dag! Groetjes, Gerrina

Henriët zei

Gefeliciteerd met het winnen met je andere kaart. Hij was ook echt heel mooi! En ook deze zwart-witte kaart is weer een topper. Leuk met die gespempelde rondjes.
En soms lukt het inderdaad even niet met bloggen omdat er andere dingen zijn die voorrang hebben. Maar onze blogs lopen niet weg en de reacties komen vanzelf weer als je wat meer tijd hebt.
Groetjes van Henriët

lenywim35 zei

Hi Nelleke,
Wat een prachtige zw-w kaart. Die vlinder op dat zwarte rondje. Geniaal.
Je moet die vlinder niet in het echt tegenkomen, die kan je geweldig steken.
Gebeurde op Kreta bij kennissen.
En nog gefeliciteerd met die rose vlinderkaart. Die vond ik ook heel mooi.
et is ook leuker dat je wint, als je kaart echt wordt uitgekozen als de mooiste.
Dan is het pas ECHT.
groetjes leny w

Aukje zei

Wat een mooie zwart/wit kaart! En ook gefeliciteerd met je prijs, leuk om zoveel lovende woorden over je blog te horen, of niet dan? En terecht!!!
Groetjes
Aukje

anja curvers zei

Gefeliciteerd met je winnende kaart en alle reden om trots te zijn toch? Ook dit is wederom een mooi exemplaar dus bedankt voor je deelname aan DCL.

Anita Meijer zei

Wat super voor je Nelleke, helemaal geweldig. Gefeliciteerd. Wat fijn dat je zoon weer een baan heeft en je dochter een goed cijfer voor engels, dat zijn dan weer de fijne dingen van het leven tegenover de vervelende die je onlangs hebt meegemaakt. Ik hoop dat er een rustigere tijd voor je aan zit te komen. Je kaartje is weer prachtig geworden.
Liefs van Anita

Marfien zei

Ten eerste van harte gefeliciteerd met je prijs, en nu opnieuw een prachtige kaart. Leuk dat stempelen in zwart/wit. Lekker als je je na alle drukte even rustig kan ontspannen met een kaartje. Wens je sterkte bij de minder leuke dingen.
groetjes, Marfien

nans'creablog zei

Het is een prachtige kaart Nelleke. Leuk dat je de challenge gewonnen hebt.

Groetjes,
Nans

Nelly zei

Wat een schat van kaart.
Prachtig.........

Van Harte gefeliciteerd met je prijs.


Groetjes Nelly

Marijke zei

Mooi uitwerking in het zwart/wit. Gefeliciteerd met het winnen, leuk is dat he als je kaart echt uitgezocht wordt als de mooiste!! Succes met alles en we zien je vanzelf wel weer op blogger verschijnen.
Groetjes,
Marijke

Ellen zei

Prachtige gestempelde achtergrond Nelleke.
Bedankt voor je deelname aan DCL.
Groetjes Ellen

Wil zei

Sjonge wat een supermooi compliment heb je gekregen Nelleke! Gefeliciteerd! Het was ook echt een heel mooie kaart.
Ook deze weer. Het staat zo sjiek in het zwart/wit. Heel erg mooi geworden hoor.

groetjes,Wil

Hermien zei

Gefeliciteerd Nelleke, 't is dan wel onze hobby maar het is toch zeker leuk als je ook eens in de prijzen valt.
Het is dan ook een hele mooie creatie.

Groetjes

Annerieke zei

Wat ben jij hier goed in, zwart-wit, ik vind hem prachtig. Ook een leuke sketch heb je gebruikt/gemaakt. Net wat je zegt, het leven kan soms een achtbaan zijn, gelukkig zijn er af en toe ook stations om uit te stappen, alleen niet altijd op de momenten waarop je het zou willen.

Groetjes Annerieke

Bep zei

Hoi Nelleke,

Ja dat gebeurt soms hè dat je in een achtbaan zit maar gelukkig is het nu wat rustiger voor je gefeliciteerd met je zoon en dochter voor beide goede berichten en voor de ouders niet minder natuurlijk.
Maar nu je kaart wat een beauty is het zeg echt mooi.

Lieve gr...Bep

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Hoi Nelleke, Eerst blij voor je zoon dat hij weer een baan heeft. Dat gun ik iedereen hoor in deze toch moeilijke tijd. Dan je dochter proefwerk Engels, als ik het goed onthouden heb. Is het goed gegaan. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt. De pons komt me bekend voor. Leuk die vakverdeling als achtergrond. Ben volger geworden dus komt wel eens langs bloggen. En ik zeg altijd.... alles mag en niks moet! Gezellig weekend Lida

Erica ♥ zei

Wat leuk dat je de mooiste cas kaart hebt gemaakt, met
recht hoor, zeker iets om trots op te zijn.
En ook tof dat je zoon weer zekerheid heeft !
Je kaart vind ik super, ik hou wel van deze kleuren
combinatie, de vlinder is uiteraard ook super ☺

Een gezellig (knutsel)weekend gewenst ☺
Lieve grtjsss Erica xox
heidebloempjuh.blogspot.nl

GerJanne zei

Hey Top-addict!!

gefeliciteerd hoor!! Leuk he om zoiets over je kaart te lezen!! Het was dan ook een beauty! Deze is ook weer erg mooi! Prachtige gedaan .
Groetjes,
GerJanne

martina's kaartjes zei

een heel erg mooie en stijlvolle kaart
grtjs, martina
x

Janny Jager zei

Ten eerste gefeliciteerd Nelleke en wat een mooie woorden .
Kan me voorstellen dat je super trots bent.
Fijn dat je zoon weer een baan heeft en je dochter een goed cijfer heeft gehaald.

De kaart ie je gemaakt hebt is ook weer Super mooi.

Groetjes Janny

Cornelie zei

Mooi de diagonale verdeling. Mooie kaart, dank je wel, en sterkte met alles wat je bezig houdt op het moment!

Anoniem zei

Je kaartje is weer erg leuk geworden. Heerlijk he, nadat je het druk gehad hebt weer tijd te hebben om kaartjes te maken.
groetjes, Bernadet

Nadine zei

Soms is het leven inderdaad net een achtbaan. En dan hoef je je helemaal niet voor te verontschuldigen, hoor. We zijn al blij weer iets van je te zien. En een prachtige kaart is het weer, super. Bedankt voor het meedoen aan de zwart wit challenge.

Ans S. zei

Prachtige kaart, heel mooi zo in het zwart/wit.
Gefeliciteerd met je prijs, je kaart was ook heel stijlvol en mooi.

Groetjes Ans