Mijn lijst met blogs

donderdag 29 november 2018

Noel

Na al dat kaartengeweld van de afgelopen dagen, nu alleen een kerstkaartje. Eigenlijk een eenvoudig en snel kaartje. De achtergrond is ecoline, daarna de witte vlakken opgevuld met distress ink. Met een sterrenstencil sterren gemaakt. Daarop 2 kerstballen gestempeld, en op de sterren wat glitter. Wat kleine sterretjes, en de tekst Noel. En klaar was de kaart.
Dank je wel ook op jullie reacties op onze zorgperikelen. Op het zorgkantoor werden we goed behandeld en is ons alles goed duidelijk geworden. Een aantal dingen blijf ik vreemd vinden. Dat de zorgkosten, nu mijn ouders nog thuis wonen, heel wat meer zijn, dan als ze naar een verpleeghuis gaan...…..Hoe zo mensen moeten langer thuis blijven wonen? Ik begrijp dat niet helemaal.
Daar had de meneer van het zorgkantoor ook geen antwoord op...…
Vanavond ging Thomas naar de disco voor mensen met een verstandelijke beperking. Wat een feest, wat een genieten van alle discogangers, zo puur, zo mooi om te zien. En wat genoot Thomas. Hij heeft de hele avond op zijn plekje gezeten, genieten van de mensen, de muziek en de pepernoten want sinterklaas kwam ook nog langs.
Nu lekker met de benen op de bank.
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: Alles mag, optie maak je eigen achtergrond.
Tot morgen, dan heb ik nog wat te showen.
Groet, Nelleke 

5 opmerkingen:

GerJanne zei

Prachtige kaart Nelleke. DIt is dus die nadere kleur waar je het over had. Echt gaaf! En dank je wel voor het meedoen bij CHNC.
GerJanne

Jantine zei

Mooie kaart, Nelleke, prachtige achtergrond.
Zorg en financiering, ik vind het ook allemaal ingewikkeld en onbegrijpelijk... Jammer, dat dat zo moet.
En Thomas had zo te lezen een leuke avond (en jij ook).
Groetjes
Jantine

Joanne kramer zei

Schitterend wat een mooie kaart!
Dat is inderdaad niet te begrijpen...Helaas heb je het er mee te doen. Toch blijft thuis wonen beter dan in een verpleeghuis zolang het kan. groetjes Joanne

Enny zei

Wat een prachtige kaart, mooie kleuren en super versierd ! Ja, onbegrijpelijk, dat thuiszorg meer kost dan een verpleeghuis, wie kan het nog volgen ?? Groetjes, Enny

Sarah zei

Heel mooi!