Mijn lijst met blogs

dinsdag 12 november 2019

Do small things with great love

Aan het einde van de 11e november nog even het kaartje welke ik aan Lieke gaf voor haar verjaardag. Vandaag was ze jarig, maar had een gewone schooldag, gisteren hebben we haar verjaardag gevierd en kreeg ze ons cadeau en deze kaart.
Omdat ze een creatieve opleiding volgt en thuis ook iedere keer bezig is, had ik een verfstukje van haar ingepikt  met de bedoeling daar wat van te maken. Het is een beetje uit de hand gelopen.....
Ze had verschillende kleuren blauwe acrylverf in streken gezet op aquarelpapier. Die kleuren waren zo intens dat ik dacht daar kan ik wel wat mee. Ik dacht ik doe er een mooie tekst op en klaar, maar welke kleur? Ik vond dat een beetje te gemakkelijk en besloot er een stempel met zwart op te zetten. 
Het resultaat was niet naar mijn zin. Echt niet mooi. Zal ik dan het wit met int bewerken maar met welke kleur? Lieke zegt dat ik altijd out of the box moet gaan werken, dus ik gebruikte geel.  De zwarte inkt was nog niet goed droog. En, er kwamen totaal andere kleuren te voorschijn. (Moet ik niet eerst waterverf en dan acrylverf doen? )  Het was nog wat te somber. Met een witte gelpen her en der bewerkt. Ook gebruikte ik een  groene pen. De tekst stanste ik uit okergeeel en het oog ook. Dat kwam op de kaart met wat kleine hartjes. Nog wat glitter en ik heb het zo gelaten. De kaart is in dank aanvaard, het is toch wel leuk om te horen dat ze benieuwd was wat ik voor haar zou maken en ze moest goed kijken wat het origineel was. Maar ze wist het nog.
Deze kaart doet met de challenge van knutsels en cadeautjes mee, waar ze een quote vragen.
De komende dagen niet heel veel tijd om te freubelen, maar ik laat nog wat zien wat ik al klaar heb. Tot morgen, nu de hoogste tijd voor dromenland.
Groetjes, Nelleke 

13 opmerkingen:

Daphne zei

Wauw, zó mooi, deze kaart!!
Net kunst.
Dat "out of the box" denken is Goed gelukt.
Ik vind dit een prachtige kaart, zeker voor iemand die op een creatieve opleiding zit (in Zwolle toevallig?).
Ik vind het knap dat je door bent gegaan, als er bij mij iets anders uitpakt dan ik voor ogen had ben ik geneigd om het meteen weg te gooien.
Jij bewijst dat dat zonde is.

Joanne kramer zei

Wauw! Super mooi. Prachtig deze kleuren. groetjes Joanne

Elle-Jeanne zei

Super mooi is je kaartje geworden.
Je ziet wel, het kan best nog iets worden.
Prachtige hoor.
Groetjes Elle-jeanne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter Nelleke, je maakte een waar kunstwerkje voor haar. Leuk om een stukje van haar eigen creatieve uitspatting te gebruiken. Ik vind het erg mooi geworden, knap dat je toch dóór bent gegaan.
Lieve groetjes Miranda

Jantine zei

Gefeliciteerd nog met Lieke! En wat een mooie kaart, wat een proces om m zo te krijgen ook. Leuk om als uitgangspunt iets van haarzelf te gebruiken.
Groetjes
Jantine

Gerrina zei

Mooie tekst! Enne ik hou wel van deze kleuren samen! Nog gefeliciteerd! Groetjes, Gerrina

Marfien zei

Soms moet je gewoon even doorkliederen :-), hij is in elk geval heel goed gelukt, gaaf kaartje! alsnog van harte gefeliciteerd

Scraptastisch zei

Nog van harte gefeliciteerd met Lieke haar verjaardag en dat de aanhouder wint bewijst dit prachtige kaartje wel en het geel staat er onwijs mooi bij en maakt het lekker vrolijk! Lachen om de basis van Lieke zelf te gebruiken!
xx Gerie

marja kenter zei

In één woord: PRACHTIG!
Groetjes

GerJanne zei

Nog gefeliciteerd met Lieke! Ik had haar wel gefeliciteerd...alleen jou nog niet. Hihihi.... deze kaart is geweldig! Mooi van kleur en heel mooi hoe je de tekst in geel hebt gestanst. Komt prachtig uit.
Dank je wel voor het meedoen bij ons van K&K.

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Nog gefeliciteerd Nelleke met je dochter haar verjaardag, de kaart is echt geweldig geworden, heel erg mooi. En een erg mooie quote erop..Bedankt voor het mee doen bij K&K. Groetjes, Ingrid.

Monique zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met Lieke. De kaart is prachtig en je uitleg over hoe de kaart is ontstaan.
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groetjes, Monique

Colien zei

Heel gaaf kaartje, wat een mooie stans! Nog proficiat met de verjaardag van Lieke.
Bedankt voor je deelname aan onze Quote-challenge bij Knutsels en Kadootjes.
grtz Colien